papresa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Θέλω την γνώμη σας είμαι μεταξύ δύο κινητών: Samsung Galaxy A13 (4/64) και Xiaomi Redmi 12C (4/128) Έχω το Redmi 9C (2/32), είναι το τρίτο της ίδιας εταιρείας αλλά πολύ κατώτερο των προηγούμενων 2. Τώρα έχω κάτι δωροεπιταγές από Cosmote από το συγκεκριμένο κατάστημα που πρέπει άμεσα να εξαργυρώσω (έως 31/7). Έχω καταλήξει σε αυτά τα 2, αλλά μπερδεύτηκα με τις κριτικές στο skroutz, ναι μεν το πρώτο έχει 188 κριτικές με μ.ο 4,4, ενώ το άλλο 101 με μ.ο 4,2, αλλά καλύτερα λόγια για το δεύτερο. Εσείς τι λέτε; Το Samsung έχει φορτιστή; Μόνο καλώδιο λέει. Επίσης η μετάβαση από Xiaomi σε Samsung είναι εύκολη; Δεν είχα ποτέ
Kag1ante Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, papresa είπε Το Samsung έχει φορτιστή; Μόνο καλώδιο λέει. Επίσης η μετάβαση από Xiaomi σε Samsung είναι εύκολη; Δεν είχα ποτέ Να απαντησω σε αυτα τα 2 1) Μονο καλωδιο type-c σε type-c 2) Προσωπικα πηγα απο poco x3 pro σε A52s και δεν ηταν δυσκολο, εχει μια εφαρμογη το smart switch και πας τα παντα απο xiaomi σε samsung. Μου αρεσε περισσοτερο το Samsung αλλα αυτο ειναι προσωπικο στον καθενα Θα πηγαινα στο redmi καθαρα για τον περισσοτερο αποθηκευτικο Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από Kag1ante
papresa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Kag1ante είπε Θα πηγαινα στο redmi καθαρα για τον περισσοτερο αποθηκευτικο Εκεί κλίνω και εγώ, εκτός του αποθηκευτικού, διαβάζω παράπονα για υλικά κατασκευής του Samsung, μετά το Redmi έχει και έκπτωση...
Λύση Kag1ante Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, papresa είπε Εκεί κλίνω και εγώ, εκτός του αποθηκευτικού, διαβάζω παράπονα για υλικά κατασκευής του Samsung, μετά το Redmi έχει και έκπτωση... Για εικονικη εκπτωση μου κανει... Το samsung το μονο + για εμενα ειναι οι περισσοτερες ενημερωσεις που θα παρει και η καμερα.
papresa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Στις 27/7/2023 στις 2:05 ΠΜ, Kag1ante είπε Για εικονικη εκπτωση μου κανει... Η συγκεκριμένη αλυσίδα θεωρώ ούτως ή άλλως είναι υπερεκτιμημένη, προσωπικά την θεωρώ ακριβή γενικά και από παλιά, έχω κάνει ελάχιστες αγορές και πολύ προσεκτικά. Τώρα όμως έχω τις δωροεπιταγές και είναι σεβαστό ποσό, είναι κρίμα να το χάσω. Εικονική έκπτωση δεν είναι. Ότι το βρίσκεις στο διαδίκτυο κατά πολύ φθηνότερο ισχύει. Κατέληξα σε αυτό.
Fotia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δεν σε υποχρέωσε κανείς να πάρεις ,αλλα στα θετικά πέρα απο δωροεπιταγές κλπ προσφορές ..υπόψη και το συχνά -10 εως -20% επιστροφή με κάρτες Eurobank... -Εχει δικό της εξουσιοδοτημένο service για κινητά ,ειδικά για ότι πουλά σαν αποκλειστικά -Φέρνει προιόντα που δεν βρίσκεις ,αρχικά τουλάχιστον, εύκολα αλλού ,γιατί έχει κάνει συμφωνία με τους προμηθευτές . -Εχει μεγάλο δίκτυο ,σχεδόν σε κάθε περιοχή να μην βρείς τι αναζητάς ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα