Προς το περιεχόμενο

Η σειρά Galaxy Tab S9 διατηρεί τη Samsung στην κορυφή των premium android tablets

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά tablet, Galaxy Tab S9, η οποία απευθύνεται σε χρήστες που εκτός από την κατανάλωση περιεχομένου, βάζουν σε προτεραιότητα και την παραγωγικότητα.

Τα Tab S9, S9 Plus και S9 Ultra διαθέτουν οθόνες OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αντοχή στο νερό και τη σκόνη υποστηρίζοντας το πρότυπο IP68, ενώ συνοδεύονται από τη γραφίδα S Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Διαθέτουν επίσης ισχυρούς επεξεργαστές, άφθονη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο και προαιρετικές θήκες πληκτρολογίου.

image.jpeg.63f397f3528b52c29756bd52deede8b2.jpeg

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό που προσφέρει μοντέλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμές, η Samsung προσπαθεί να δικαιολογήσει την premium θέση της προσφέροντας καλύτερες οθόνες, επιδόσεις και δυνατότητες multitasking με τη δική της πρόταση στην κατηγορία. Αρχικά, το Tab S9 έχει οθόνη 11 ιντσών (8/128GB) και η τιμή του ξεκινάει από τα 949 € δολάρια. Το Tab S9 Plus έχει οθόνη 12,4 ιντσών (12/256GB) και η τιμή του ξεκινά από 1169 €. Το Tab S9 Ultra έχει μια τεράστια οθόνη 14,6 ιντσών (12/512GB) και η τιμή του ξεκινά από τα 1399 €. Και τα τρία μοντέλα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από σήμερα και θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας στις 11 Αυγούστου.

Η σειρά Tab S9 στηρίζεται στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, ο οποίος είναι αποκλειστικός για τις συσκευές της Samsung. Το βασικό μοντέλο του Tab S9 διαθέτει 8GB RAM, ενώ τα υπόλοιπα έχουν 12GB ή 16GB. Οι επιλογές αποθήκευσης κυμαίνονται από 128GB έως 1TB και όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν κάρτες microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου

Και τα τρία μοντέλα θα κυκλοφορήσουν και σε εκδόσεις 5G (esim) ενώ όλες οι εκδόσεις υποστηρίζουν Wi-Fi 6E για γρήγορες ταχύτητες εντός του οικιακού δικτύου. Επιπλέον τα tablet διαθέτουν συστήματα τεσσάρων ηχείων Dolby Atmos, σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και διατίθενται σε μπεζ, γκρι και γραφίτη χρώμα. Διαθέσιμο είναι και το S Pen Creator Edition για ξεχωριστή αγορά, το οποίο έχει μεγαλύτερο μέγεθος, υφή λαβής και δυνατότητα για εναλλάξιμες μύτες.

Όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια, το λογισμικό της Samsung παρέχει περισσότερες επιλογές για παραγωγικότητα και multitasking από ό,τι ο ανταγωνισμός στην πλατφόρμα του Android. Επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα σε λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης ή να μεταβούν σε ένα πλήρες περιβάλλον επιφάνειας εργασίας με τη λειτουργία Dex. Μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Multi Control επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αντιγράφουν και να επικολλούν ή να μεταφέρουν εικόνες σε ένα συμβατό τηλέφωνο Samsung ασύρματα, ένα από τα αρκετά σενάρια διαλειτουργικότητας του οικοσυστήματος της εταιρείας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος s7+ είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος και πραγματικά ο μόνος λόγος που δεν αναβάθμισα ακόμη (πέρα απο τα χρήματα :P ) ειναι αυτός ότι ειμαι υπέρ ευχαριστημένος και ειμαι poweruser δηλαδή δεν χρησιμοποιώ το tab απλά για δω βιντεάκια ή να στείλω κανα tweet.

Θα αναβαθμίσω όμω μόνο όταν φύγουμε απο το snapdragon 8 πραγματικά όλα τα άλλα ειναι τέλεια με λίγο μεγαλύτερη οθόνη όπως έχει το s8+ και φαντάζομαι το s9+  και με έναν σοβαρότερο επεξεργαστή arm (τάξης m2 ας πουμε ) θα πετάξω και το λαπτοπ μου δεν υπάρχει λόγος να το έχω οσο για gaming θα κάνω stream απο το desktop μιας και έχει παρα πολύ καλό τσιπάκι wifi το s7+ οπότε φαντάζομαι τα πιο νέα θα έχουν ακόμη καλύτερα .

Όχι βασικά ότι το s7+ έχει αργό επεξεργαστή απλά όπως είπα είμαι τόσο πολύ ευχαριστημένος που για να σκάσω ξανα 1000 ευρώ (αν και το πήρα σε καλή τιμή σε κατάσταση καινούργιου απο εδώ στις αγγελίες :P ) θα ήθελα να έχει κατι αρκετά καλύτερο απο snapdragon 8 που ειναι καλύτερο απο το snapdragon 865  που φοράει το s7+ αλλά όχι τόσο πολύ αισθητά/πρακτικά καλύτερο. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 3

Επιτελους oled οθονη και στο μικρο s9, πραγματικα οποιος εχει δει το s8 απο κοντα καταλαβαινει ποσο πεταμενα λεφτα ειναι η αγορα τετοιου ταμπλετ σε τετοια τιμη το 2022-2023

• Like 3

4 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Επιτελους oled οθονη και στο μικρο s9, πραγματικα οποιος εχει δει το s8 απο κοντα καταλαβαινει ποσο πεταμενα λεφτα ειναι η αγορα τετοιου ταμπλετ σε τετοια τιμη το 2022-2023

Τα + (συμπεριλαμβανομένου και του s8+ αλλά και του πιο παλιού που έχω εγώ s7+ δηλαδή) έχουν super AMOLED  WQXGA+ 2800 x 1752
με HDR10+ στα 120hz  και προσωπικά την βρίσκω τέλεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

1400 ευρουλάκια για ενα ταμπλετ. Που φτάσαμε.

Είναι ακριβό δεν λέω αλλά δεν ειναι ένα tablet αν πάρεις και το αποσπώμενο πληκτρολόγιο ειναι βασικά καλύτερο και απο λαπτοπ τα ηχεία του ειναι παρα πολύ καλά πχ ένα predator gaming λαπτοπ που αγόρασα 1800 ευρώ περίπου και έχει καλά ηχεία μπροστά στο samsung tab είναι μούφα το ίδιο και η οθόνη το ίδιο και το wifi 

και γενικά ειναι πράματα απο productivity που ειναι απίθανα πιο ευκολα να κάνεις απο το να παραδίδεις online ιδιαίτερα μέχρι να κάνεις troubleshooting/βίντεο πχ καταγραφή της οθόνης με ήχο ενω παράλληλα μπορείς να σημειώνεις (είτε post production είτε κατα την διάρκεια)  πάνω στην οθόνη..

μεταξύ άλλων όταν θες γίνεται καλό e-reader που σου διαβάζει και το κείμενο μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις και να τις μοιραστείς κτλ όλα ειναι1,2 ταπ μακριά

ένα τελείως random που όμως δείχνει και τις δυνατότητες android/tab σε σχέση με παραδοσιακό λαπτοπ.

πήγα στο χωριό του πατέρα μου όπου κοντά έχει AB αλλά δεν ειναι στο eshop τους μπορείς όμως να κάνεις παραγγελίες με τηλέφωνο ή email που ειναι όμως κουραστικό να σημειώσεις πχ 40 αντικείμενα κτλ 

μπαίνω στο e-shop διαλέγω με το δάχτυλο τι θέλω μετά ανοίγω το καλάθι μου και κάνω screen capture πρόσεξε όμως με SCROLL δηλαδή αν ειναι 40 πράματα δεν χωράνε στην οθόνη στο λάπτοπ θα έπρεπε να κάνω printscreen μετά paste στο paint μετά scroll ξανά printscreen μετά θα πρέπει να ανοίξω τον καμβά του paint γιατί δεν χωράει το 2ο printscreen και μετά να κάνω paste κτλ ενώ με το tab γίνεται αυτόματα (κατα την διάρκεια του prinτscreen έχει επιλογή να κάνει scroll)

μετά απλά άνοιξα το printscreen και σημείωσα με το stylus κάποια πράματα (κύκλωσα ποσότητα γραμμάρια κτλ γιατί πχ 12άδα αυγά έχουν Medium και μεγάλα εγώ κύκλωσα το "μεγάλα" με κόκκινο κτλ) 

ενώ παράλληλα έκανα(1 ταπ) split screen google maps και printscreen το χωριό που ειμαι με δορυφορική εικόνα και σημείωσε με το stylus επι τόπου (όχι να ανοίξω άλλο πρόγραμμα για να επεξεργαστώ το print screen  όπως στο laptop και θα έπρεπε να το κάνω με ποντίκι οπότε θα ήταν πολύ πιο άσχημο εμφανισιακά) σημειώνω 1,2,3,4,5 τα σπίτια (και γράφω ειμαι το 5ο σπίτι μόλις μπαίνουν στο χωριό αριστερά και βάζω και βελάκι με το στυλό ) 

και έστειλα την παραγγελία και μου είπε η κοπέλα ευχαριστώ γιατί ήταν η πιο ευανάγνωστη παραγγελία

ολα αυτά τώρα τα διαλέγω με ένα tap share στο gmail και send..

Ναι τα κάνεις και με το λατοπ αλλά θες το 3πλάσιο χρονο και 100 φορές παραπάνω click  μπες βγες απο προγράμματα περισσότερο αγγαρεία ειναι ενώ με το tab ειναι φυσικό το flow..

Επίσης και για pdf συμβόλαια ειναι τέλειο συμπληρώνεις με το stylus  (και είτε φαίνεται ο γραφικός σου χαρακτήρας είτε κάνει OCR κατευθείαν)  και υπογράφεις κιόλας... όχι εκτύπωση υπογραφή σκανάρισμα και αποστολή πίσω όπως θα γινόταν αν σου στέλνανε συμβόλαιο και είχες μονο υπολογιστή. 

ή το άλλο κορυφαίο πέρασα κάτι μισθολόγια στο excel απο φυσική σελίδα έβγαλα φωτό και το excel στο ταb αναγνώρισε τις τιμές και τα έβαλε όλα σε πίνακα όπως έπρεπε ...

και πολλά άλλα ειναι απλά ΤΕΛΕΙΟ ο μόνος λόγος για εμένα να πάρεις λάπτοπ ειναι για παιχνίδια για προγραμματισμό και για "σκληρές" δουλειές αν χρειάζεται να τις κάνεις συχνά πχ videο encoding (για που και πού βιντεάκια λίγων λεπτων είναι μια χαρα και το galaxy tab πάντως)

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, axlgk είπε

Ειδα καλά δεν έχει φορτιστή η κάνω λάθος .lol Μέχρι και η apple δίνει φορτιστή στα tablet.

Την πιάτσα πάντως η apple τη χάλασε. Πρώτα η apple έβγαλε κινητό στα 1000 ευρώ, δεν υποστηρίζει κάρτες μνήμης στα iphone και ipad, σταμάτησε να βάζει φορτιστή στο κουτί του iphone, χρέωσε 350 ευρώ το magic keyboard του ipad 12,9 ιντσών, καθώς και σταμάτησε να βάζει αποσπώμενες μπαταρίες στα κινητά. Τώρα που γλυκάθηκε και η samsung, το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και αφαίρεσε το φορτιστή απ τα τάμπλετ της, εκτος απ την έκδοση ultra. Τουλάχιστον συμπεριλαμβάνει το s pen και δέχονται και οι τρεις εκδόσεις κάρτα μνήμης, ενώ στα ipad δε συμβαίνει τιποτε απ τα δυο. Σκοπεύω να πάρω το καινούργιο ipad pro το Μάρτιο, και είμαι περίεργος πόσο θα χρεώσει το μοντέλο των 11 ιντσών τώρα που θα έχει οθόνη oled. 

Επεξ/σία από chrsiou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζει ανταλλαγή  το tab s8 και ακόμα 449€ από εμένα άμα το κάνω παραγγελία online εδώ στη Γερμανία, έχει πρόγραμμα ανταλλαγής και τόσο θα μου βγει.

Το s8 που έχω είναι βέβαια άψογο αλλά πολύ  δουλεμένο κάθε μέρα τουλάχιστον 3-6 ώρες.

Επεξ/σία από andreas-d
  • Like 1

Εχτές έκανα update ένα iPad Air 1 gen από 9.2 jailbrake σε 12 και ναι μετά από 9 χρόνια έκανε μια χαρά update.Για να δούμε αυτά μετά απο 9 χρόνια θα μπορούν να κάνουν update.apple και tablet είναι εγγύηση   .

• Like 3

2 ώρες πριν, Titos301 είπε

Πραγματικά πιστεύω ότι το s9 αξίζει στις ιντσες του με το oled panel του.
Οι 12,4 και 14.6 ίντσες είναι δύσκολες στον χειρισμό αν δεν κάθεσαι και έχεις το tablet στον αέρα.

19 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Αξιζει ανταλλαγή  το tab s8 και ακόμα 449€ από εμένα άμα το κάνω παραγγελία online εδώ στη Γερμανία, έχει πρόγραμμα ανταλλαγής και τόσο θα μου βγει.

Το s8 που έχω είναι βέβαια άψογο αλλά πολύ  δουλεμένο κάθε μέρα τουλάχιστον 3-6 ώρες.

Και μόνο το oled panel βελτιώνει την εμπειρία χρήσης.

• Like 1

9 λεπτά πριν, axlgk είπε

Εχτές έκανα update ένα iPad Air 1 gen από 9.2 jailbrake σε 12 και ναι μετά από 9 χρόνια έκανε μια χαρά update.Για να δούμε αυτά μετά απο 9 χρόνια θα μπορούν να κάνουν update.apple και tablet είναι εγγύηση   .

το ios 12 βγήκε το 2018 οπότε μιλάμε για 5 χρόνια μετά απο την πρώτη εμφάνιση του συγκεκριμένου μοντέλου δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε τρέχουσα έκδοση (14) 

Τα samsung εγγυημένα παίρνουν 4 εκδόσεις android δηλαδή αν με το που βγήκαν είχαν 12 θα πάρουν σίγουρα μέχρι 16

3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Κάτοχος s7+ είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος και πραγματικά ο μόνος λόγος που δεν αναβάθμισα ακόμη (πέρα απο τα χρήματα :P ) ειναι αυτός ότι ειμαι υπέρ ευχαριστημένος και ειμαι poweruser δηλαδή δεν χρησιμοποιώ το tab απλά για δω βιντεάκια ή να στείλω κανα tweet.

Θα αναβαθμίσω όμω μόνο όταν φύγουμε απο το snapdragon 8 πραγματικά όλα τα άλλα ειναι τέλεια με λίγο μεγαλύτερη οθόνη όπως έχει το s8+ και φαντάζομαι το s9+  και με έναν σοβαρότερο επεξεργαστή arm (τάξης m2 ας πουμε ) θα πετάξω και το λαπτοπ μου δεν υπάρχει λόγος να το έχω οσο για gaming θα κάνω stream απο το desktop μιας και έχει παρα πολύ καλό τσιπάκι wifi το s7+ οπότε φαντάζομαι τα πιο νέα θα έχουν ακόμη καλύτερα .

Όχι βασικά ότι το s7+ έχει αργό επεξεργαστή απλά όπως είπα είμαι τόσο πολύ ευχαριστημένος που για να σκάσω ξανα 1000 ευρώ (αν και το πήρα σε καλή τιμή σε κατάσταση καινούργιου απο εδώ στις αγγελίες :P ) θα ήθελα να έχει κατι αρκετά καλύτερο απο snapdragon 8 που ειναι καλύτερο απο το snapdragon 865  που φοράει το s7+ αλλά όχι τόσο πολύ αισθητά/πρακτικά καλύτερο. 

Καλό χρυσό μία φορά κατέβασα ένα παιχνίδι να παίξω κανα δυο μήνες μέχρι να κλείσει τελείως υποστήριξη του παιδιού και στην οθόνη πάνω τα δάχτυλά μου έχουν αφήσει μόνο με αποτύπωμα όσο και να το καθαρίζεις φαίνεται. Με στεναχώρησε πολύ η όλη ιστορία φυσικά γιατί εγώ το πήρα 1100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...