JA2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, Πριν 3 μέρες άφησα πλαστικό τάπερ πάνω σε αναμμένο μάτι κουζίνας, αυτό έλιωσε όλο. Κατάφερα και καθάρισα την κουζίνα αλλά δεν φεύγει με τίποτα η μυρωδιά του καμένου πλαστικού από τον απορροφητήρα. Τον έχω ανοίξει, έχω πλύνει τα φίλτρα τον έχω καθαρίσει εσωτερικά αλλά και πάλι μυρίζει συνέχεια με αποτέλεσμα η μυρωδιά να πηγαίνει σε όλο το σπίτι. Γνωρίζετε τι άλλο μπορώ να κάνω?
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δεν βλέπω κάτι παραπάνω που να μπορείς να κάνεις από όσα έκανες. Άστον έτσι και θα ξεμυτίσει ίσως με τον καιρό.
greekfragma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) ο απορροφητήρας είναι για να βγάζει τις μυρωδιές έξω. όχι να τα τις ξαναπετάει μέσα στο σπίτι. αν δε ξέρεις να του σφραγίσεις σωστά την εξαγωγή για να δουλεύει όπως πρέπει, φώναξε τεχνικό. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από greekfragma
JA2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, greekfragma είπε ο απορροφητήρας είναι για να βγάζει τις μυρωδιές έξω. όχι να τα τις ξαναπετάει μέσα στο σπίτι. αν δε ξέρεις να του σφραγίσεις σωστά την εξαγωγή για να δουλεύει όπως πρέπει, φώναξε τεχνικό. Ο απορροφητήρας μια χαρά δούλευε έως τώρα (και φαντάζομαι ακόμα) ποτέ δεν είχαμε θέμα με μυρωδιές. Από το κάψιμο του πλαστικού και μετά μυρίζει άσχημα και δεν μπορώ να διώξω την μυρωδιά αυτή.
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 3 hours ago, JA2021 said: Καλησπέρα, Πριν 3 μέρες άφησα πλαστικό τάπερ πάνω σε αναμμένο μάτι κουζίνας, αυτό έλιωσε όλο. Κατάφερα και καθάρισα την κουζίνα αλλά δεν φεύγει με τίποτα η μυρωδιά του καμένου πλαστικού από τον απορροφητήρα. Τον έχω ανοίξει, έχω πλύνει τα φίλτρα τον έχω καθαρίσει εσωτερικά αλλά και πάλι μυρίζει συνέχεια με αποτέλεσμα η μυρωδιά να πηγαίνει σε όλο το σπίτι. Γνωρίζετε τι άλλο μπορώ να κάνω? Η μυρωδιά θα φύγει με τον καιρό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορείς να κάνεις εκτός από υπομονή.
korakios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, JA2021 είπε Καλησπέρα, Πριν 3 μέρες άφησα πλαστικό τάπερ πάνω σε αναμμένο μάτι κουζίνας, αυτό έλιωσε όλο. Κατάφερα και καθάρισα την κουζίνα αλλά δεν φεύγει με τίποτα η μυρωδιά του καμένου πλαστικού από τον απορροφητήρα. Τον έχω ανοίξει, έχω πλύνει τα φίλτρα τον έχω καθαρίσει εσωτερικά αλλά και πάλι μυρίζει συνέχεια με αποτέλεσμα η μυρωδιά να πηγαίνει σε όλο το σπίτι. Γνωρίζετε τι άλλο μπορώ να κάνω? ψέκασε με λευκό ξύδι
smpt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, greekfragma είπε ο απορροφητήρας είναι για να βγάζει τις μυρωδιές έξω. όχι να τα τις ξαναπετάει μέσα στο σπίτι. αν δε ξέρεις να του σφραγίσεις σωστά την εξαγωγή για να δουλεύει όπως πρέπει, φώναξε τεχνικό. προφανως ειναι απο τους καινουργιους που δεν εχουν εξοδο. Μονο φιλτρα Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από smpt
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Ο απορροφητήρας τον αέρα που τραβάει τον βγάζει έξω από το σπίτι, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα