vounisios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Γεια σας φιλοι μου....Στο σπιτι μας χρησιμοποιουμε για σταθερο τηλεφωνο ενα Panasonic.....Internet εχουμε την κοσμοτε...Σημερα παρουσιαστηκε ενα προβλημα στο ακουστικο του τηλεφωνου....Ενω με το Internet δεν εχουμε προβλημα,δουλευει κανονικα, το τηλ.δεν δουλευει καθολου. Εκανα διαφορα. αλλαξα μπαταριες,εβγαλα τα καλωδια τα ξαναεβαλα, επανεκκινησεις κλπ, αλλα τιποτα....Στην οθονη μπροστα του τηλεφωνου γραφει: ΕΛΕΓΞΕ ΤΗΛ.ΓΡΑΜΜΗ....ΡΥΘΜ.ΗΜΕΡ/ΩΡΑΣ & ΦΟΡΤΙΣΗ....Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λειτουργει το τηλ.,ενω το Ιντερνετ δουλευει κανονικα...Ερωτηση: Να εχει καποια βλαβη το ακουστικο ? Αν καποιος φιλος εδω μεσα γνωριζει απο τηλ.βλαβες, θα τον παρακαλουσα να μας βοηθησει...Σας ευχαριστω πολυ! Υ.Γ...βαζω & μια φωτο της οθονης του τηλ.PANASONIC
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Στο router τα λαμπάκια είναι όλα ανοιχτά η έχει σβήσει κάποιο πχ στο voip. Έχετε δεύτερη τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι να την συνδέσεις στο router να δεις αν θα δουλέψει; Για να σου λέει να ελέγξεις την τηλεφωνική γραμμή δε νομίζω να έχει θέμα το ακουστικό.
vounisios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Στο router τα λαμπάκια είναι όλα ανοιχτά η έχει σβήσει κάποιο πχ στο voip. Έχετε δεύτερη τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι να την συνδέσεις στο router να δεις αν θα δουλέψει; Για να σου λέει να ελέγξεις την τηλεφωνική γραμμή δε νομίζω να έχει θέμα το ακουστικό. Κοιταζοντας το Ρουτερ της κοσμοτε, βλεπω τα εξης: Τα λαμπακια: Power...DSL...Online αυτα ειναι αναμενα....απο κατω τα telephony & servise σβηστα,......ΕΠΙΣΗΣ το WLAN αναμενο το δε WPS σβηστο.....Αυτη ειναι η εικονα του Ρουτερ μου. Δευτερη τηλεφωνικη συσκευη δεν εχουμε...
vounisios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Δωστο βλαβη αφου ειναι σβηστό teleogony Νικο, που να την δωσω την βλαβη,κοσμοτε ? ? Δεν εχω προβλημα στο Ιντερνετ....
kaktos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vounisios είπε Νικο, που να την δωσω την βλαβη,κοσμοτε ? ? Δεν εχω προβλημα στο Ιντερνετ.... cosmote εφόσον δεν έχεις τηλεφωνία. Δοκίμασε ένα restart το router πριν μήπως παίξει. Δεν είναι θέμα της τηλεφωνικής σου συσκευής. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από kaktos77
Λύση vounisios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε cosmote εφόσον δεν έχεις τηλεφωνία. Δοκίμασε ένα restart το router πριν μήπως παίξει. OK Παιδια, ολα οκ....Εφτιαξε το τηλεφωνο.....Μολις αναψε και η ενδειξη TELEPHONY στο Ρουτερ...Σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας...καλο απογευμα σε ολους!!! 2
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Όταν είναι σβηστά αυτά τα λαμπάκια σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Καλείς τις βλάβες από το κινητό σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα