Bitbit Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Διαβάζω ότι χρησιμοποιούνται κόλλες Zhanlida Δεν έχω καταλάνει όμως ποια πρέπει να πάρω. B7000 ή T7000 Κάποια βοήθεια;
Kag1ante Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλα διαφορετικα χρωματα Σε οτιδηποτε αλλο ειναι ιδιες (ανθεκτικοτητα, δυναμη κτλ) Αναλογα το χρωμα το κινητου παιρνεις Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από Kag1ante
Bitbit Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Kag1ante said: B= Διαφανη T= Μαυρη Σε οτιδηποτε αλλο ειναι ιδιες (ανθεκτικοτητα, δυναμη κτλ) Αναλογα το χρωμα το κινητου παιρνεις το ένα κινητό είναι μαύρο και το άλλο μπλε. Θα πάρω όποια βρω διαθέσιμη άμεσα τότε. Αλλά αφού δε θα φαίνεται, τι πειράζει αν είναι μαύρη ή διάφανη;
Kag1ante Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Bitbit είπε το ένα κινητό είναι μαύρο και το άλλο μπλε. Θα πάρω όποια βρω διαθέσιμη άμεσα τότε. Αλλά αφού δε θα φαίνεται, τι πειράζει αν είναι μαύρη ή διάφανη; Αφου βαλεις κολλα, οσο καλα και να βαλεις θα αφησει υπολειμματα και δεν ειναι αισθητικα ωραιο, ουτε για εσενα ουτε πχ για εναν πελατη αν το εκανε μαγαζι Η διαφανη δεν ειναι ακριβως clear, είναι λίγο πρασινη. Γιαυτο μετα την επισκευη αφου στεγνωσει η κολλα καθαριζεις αυτο που θα μεινει. Θα προτεινα απλα να παρεις τη μαυρη αν ειναι σκουρο μπλε
Bitbit Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Kag1ante said: Αφου βαλεις κολλα, οσο καλα και να βαλεις θα αφησει υπολειμματα και δεν ειναι αισθητικα ωραιο, ουτε για εσενα ουτε πχ για εναν πελατη αν το εκανε μαγαζι Η διαφανη δεν ειναι ακριβως clear, είναι λίγο πρασινη. Γιαυτο μετα την επισκευη αφου στεγνωσει η κολλα καθαριζεις αυτο που θα μεινει. Θα προτεινα απλα να παρεις τη μαυρη αν ειναι σκουρο μπλε εννοείς ότι θα ξεχυλίσει ποσότητα κόλλας και θα χρειαστεί καθαρισμό γύρω γύρω στο πλαίσιο του κινητού; Επίσης ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτή και αυτή; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από Bitbit 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Kag1ante είπε B= Διαφανη T= Μαυρη B όπως λέμε Black αλλά είναι διάφανη και T όπως λέμε transparent αλλά είναι μαύρη?
Kag1ante Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε B όπως λέμε Black αλλά είναι διάφανη και T όπως λέμε transparent αλλά είναι μαύρη? Ετσι τις εχει στα λινκ... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από Kag1ante
Bitbit Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 ωραία, πήρα τη μαύρη. Μια άλλη απορία. Τι χρησημοποιούμε σαν διαλύτη; Δηλαδή να καθαρίσουμε υπολείμματα της κόλλας. Πειραματίζομαι με το ένα κινητό και μάλλον θα χρειαστεί να εφαρμόσω πάλι κόλλα γιατί δε το έκανα σωστά. Μαθαίνουμε σιγά σιγά..
Kag1ante Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Bitbit είπε ωραία, πήρα τη μαύρη. Μια άλλη απορία. Τι χρησημοποιούμε σαν διαλύτη; Δηλαδή να καθαρίσουμε υπολείμματα της κόλλας. Πειραματίζομαι με το ένα κινητό και μάλλον θα χρειαστεί να εφαρμόσω πάλι κόλλα γιατί δε το έκανα σωστά. Μαθαίνουμε σιγά σιγά.. Εγω προσωπικα εχω μια συριγγα με ισοπροπυλικη αλκοολη. Τη ριχνω σε ενα πανακι microfiber και απλα καθαριζω το frame γυρω γυρω
Bitbit Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 4 minutes ago, Kag1ante said: Εγω προσωπικα εχω μια συριγγα με ισοπροπυλικη αλκοολη. Τη ριχνω σε ενα πανακι microfiber και απλα καθαριζω το frame γυρω γυρω δε λέω για το frame. Εκεί τα κατάφερα. δε φαίνεται τίποτα. Το θέμα είναι ότι δεν έβαλα καλά την οθόνη. από τη μια πλευρά δε πατάει μέχρι μέσα και το νιώθεις στο νύχι. Οπότε λέω να την βγάλω και να την βάλω πάλι. Αλλά θέλω να ξέρω από πριν πως θα καθαρίσω την κολλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα