Dr_Pepper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, bilya είπε Πόσο τραγικό οτι το plex κ το stremio έχουν πολύ καλύτερο UI από όλες τις μεγάλες streaming πλατφόρμες. 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν προσπαθούν να έχουν καλύτερο UI. Προσπαθούν να είναι έτσι φτιαγμένο έτσι ώστε να καταναλώνεις. Εμένα πάλι το μόνο που μου αρέσει στο netflix το ΜΟΝΟ όμως (Γιαυτό και δεν ειμαι πια συνδρομητής γιατί όλα τα άλλα ειναι ΓΤΠ) ειναι το UX/UI το stremio αν και ειναι μακράν καλύτερο απο τα αλλά ειδικά απο το kodi που ειναι τέρμα μούφα όσο αφορά το ux/ui ακόμη και με τα custom themes (όλα εκ των οποίων ειναι σαν να τα σχεδίασε κάποιος απο τα 90s με paint) συνεχίζω να το βρίσκω αρκετά κατώτερο απο το UI του neftlix ειδικά αν συγκρίνουμε με την έκδοση stremio για android tv...
polaki Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 4 hours ago, oldnew said: Τώρα.... Το κόψαμε.. Παω στοίχημα μια μεγάλη μαζα στην Ελλάδα αργά η γρήγορα θα κανει το ιδιο. Δε βαρεθήκατε να πληρώνετε 10-15€ το μηνα και να μη βλέπετε ποτέ? Αλλο 3.5, αλλο 10-15.. Μια μεγάλη κατηγορία θεατών ειναι σε παρόμοια θεση.. Ο καταναλωτής εχει τη δύναμη. Οτι δε σ αρέσει εχεις τη δύναμη να το αλλάξεις. Ο καταναλωτής ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι τίποτα από αυτά που λες δεν έχει ισχύ στον πραγματικό κόσμο, και από τότε που απαγορεύτηκε ο διαμοιρασμός λογαριασμού οι συνδρομητές ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ. Pretty much όπως το ΚΚΕ. Πολύ θεωρία και μπλα μπλα και από πράξη τίποτα. 3 hours ago, kostasfalcon said: Netflix εάν θέλουμε θα παρακολουθήσουμε μέσα από το στρέμιο... Όπως και disney plus και hbo max και amazon prime video και apple TV plus... Το δικό σου το ζόρι ποιο είναι? Μήπως θα πρέπει να σχολιάζουν εδώ μέσα μόνο αυτοί που πληρώνουν??? Και εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να διαβάζω συνέχεια τα διάφορα παράπονα από αυτούς που πληρώνουν... Τι πρέπει να κάνω δηλαδή? Νιώσε λίγο τί λέει και μετά τον κράζεις. Δεν σε αφορά το θέμα; Προσπερνάς. Το να μπαίνεις εδώ μέσα εσύ και όλοι οι οι άλλοι και να κράζετε το Netflix επειδή έχει σκουπίδια ή επειδή εσύ το βλέπεις μέσω stremio δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το θέμα μας. Αυτό σου λέει. Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε και να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. 5 2
memento out of matrix Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 7 hours ago, alexandros9019 said: Οδηγός; ενδιαφέρομε και εγω.
oldnew Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 hours ago, polaki said: Ο καταναλωτής ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι τίποτα από αυτά που λες δεν έχει ισχύ στον πραγματικό κόσμο, και από τότε που απαγορεύτηκε ο διαμοιρασμός λογαριασμού οι συνδρομητές ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ. Pretty much όπως το ΚΚΕ. Πολύ θεωρία και μπλα μπλα και από πράξη τίποτα. Νιώσε λίγο τί λέει και μετά τον κράζεις. Δεν σε αφορά το θέμα; Προσπερνάς. Το να μπαίνεις εδώ μέσα εσύ και όλοι οι οι άλλοι και να κράζετε το Netflix επειδή έχει σκουπίδια ή επειδή εσύ το βλέπεις μέσω stremio δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το θέμα μας. Αυτό σου λέει. Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε και να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Το νετφλιξ είναι επιχείρηση και κανει μάρκετινγκ. Περιμένεις ποτέ να βγει και να πει απέτυχε? Καταρχήν αυτά που ανακοινώνει ειναι αμφιλεγόμενα. Για να δεις αν το συγκεκριμένο μετρο πέτυχε πρεπει να ανακοινώσεις έσοδα και συνδρομητές. Διάφορες μετρήσεις τρίτων, οσο γίνεται ποτέ να είναι αξιόπιστες βέβαια, σε φτωχές σχετικά χώρες δείχνουν αποτυχία, ενω σε πλούσιες επιτυχία. Θα δείξει. Αν οι συνδρομητές αυξάνονται και τα έσοδα πέφτουν, αποτυχία είναι. Επίσης πρέπει να δούμε τι θα συμβεί μακροχρόνια. Είναι μαραθώνιος δεν ειναι 100 μετρα. Ας βάλει ενας moderator ενα γκάλοπ εδω. Πόσοι σκοπεύουν να το κόψουν ή το κοψαν, και ποσοι θα το διατηρήσουν, να πάρουμε μια ένδειξη από Ελλάδα. 1
kostasfalcon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, polaki είπε Ο καταναλωτής ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι τίποτα από αυτά που λες δεν έχει ισχύ στον πραγματικό κόσμο, και από τότε που απαγορεύτηκε ο διαμοιρασμός λογαριασμού οι συνδρομητές ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ. Pretty much όπως το ΚΚΕ. Πολύ θεωρία και μπλα μπλα και από πράξη τίποτα. Νιώσε λίγο τί λέει και μετά τον κράζεις. Δεν σε αφορά το θέμα; Προσπερνάς. Το να μπαίνεις εδώ μέσα εσύ και όλοι οι οι άλλοι και να κράζετε το Netflix επειδή έχει σκουπίδια ή επειδή εσύ το βλέπεις μέσω stremio δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το θέμα μας. Αυτό σου λέει. Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε και να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Επειδή αναφέρεσαι σε μένα, εν μέρη με αφορά το νετφλιξ Απλά το βλέπω από άλλη πλατφόρμα μη χρεωσιμη. Δε νομίζω να έχω αναφέρει ποτέ για σκουπίδια Τα οποία βεβαίως σε ένα μεγάλο ποσοστό τα έχει αλλά δεν κάθομαι να τα σχολιάσω. Το στρεμιο ΠΑΝΤΑ Θα έχει σχέση με το θέμα νετφλιξ, Καθώς είναι ο εναλλακτικός τρόπος θέασης. Κατανοητός? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από kostasfalcon
polaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 hours ago, kostasfalcon said: Επειδή αναφέρεσαι σε μένα, εν μέρη με αφορά το νετφλιξ Απλά το βλέπω από άλλη πλατφόρμα μη χρεωσιμη. Δε νομίζω να έχω αναφέρει ποτέ για σκουπίδια Τα οποία βεβαίως σε ένα μεγάλο ποσοστό τα έχει αλλά δεν κάθομαι να τα σχολιάσω. Το στρεμιο ΠΑΝΤΑ Θα έχει σχέση με το θέμα νετφλιξ, Καθώς είναι ο εναλλακτικός τρόπος θέασης. Κατανοητός? Το μήνυμα μου αναφερόταν ουσιαστικά σε 2 πράγματα. Το ένα (για το οποίο εσύ δεν αναφέρθηκες) ότι μπαίνει κόσμος και κράζει ότι έχει σκουπίδια και ότι δεν βλέπει Netflix λόγω αυτού. Θα συμφωνήσω μαζί του, που ήταν εν μέρει ο λόγος που και εγώ (με τους άλλους 3) το κόψαμε πριν 3 μήνες, αλλά διαφωνώ με την συνεχιζόμενη γκρίνια ότι είναι σκουπίδι. Οκ το είπαμε μια δυο τρεις, αν δεν έχει κάτι να δούμε το σταματάμε και τέλος. Το δεύτερο τμήμα είναι το κράξιμο που πέφτει στους χρήστες που πληρώνουν, είτε εξ’ολοκληρου είτε δια 4, για να δουν Netflix ενώ μπορούν να το δουν δωρεάν. Και αυτό έχει κουράσει. Αφενός ο ενας μπορεί να μη συμφωνεί με την έννοια της πειρατείας, ίσως επειδή έχει άλλα standards ηθικής (δεν θα τον κρίνουμε εμείς), είτε επειδή απλά προτιμάει την ευκολία του κυριολεκτικά ενός κουμπιού. Όσο απλό και εύκολο να είναι το stremio (είναι, το έχω δοκιμάσει), δεν είναι ΤΟΣΟ απλό όσο το να πατήσω κουμπί που υπάρχει στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μου. Οπότε το να μπαίνουμε σε ΚΑΘΕ θέμα του Netflix ακόμα και αν μιλάει για το ότι θα αλλάξει το λογότυπο (δεν θα γίνει προφανώς) και να διαβάζουμε 37 μηνύματα «είστε κοροιδα που πληρώνετε» ή «είστε ανούσιοι που βλέπετε σκουπίδια» είναι πραγματικά πολύ κουραστικό. Και η καραμέλα «αν δε συμφωνείς με όσα λέω μην με διαβάζεις» δεν ισχύει. Απτή στιγμή που έχει γράψει κάποιος κάτι, πως διάολο θα προσπεράσω χωρίς να το διαβάσω;;; 10 hours ago, oldnew said: Το νετφλιξ είναι επιχείρηση και κανει μάρκετινγκ. Περιμένεις ποτέ να βγει και να πει απέτυχε? Καταρχήν αυτά που ανακοινώνει ειναι αμφιλεγόμενα. Για να δεις αν το συγκεκριμένο μετρο πέτυχε πρεπει να ανακοινώσεις έσοδα και συνδρομητές. Διάφορες μετρήσεις τρίτων, οσο γίνεται ποτέ να είναι αξιόπιστες βέβαια, σε φτωχές σχετικά χώρες δείχνουν αποτυχία, ενω σε πλούσιες επιτυχία. Θα δείξει. Αν οι συνδρομητές αυξάνονται και τα έσοδα πέφτουν, αποτυχία είναι. Επίσης πρέπει να δούμε τι θα συμβεί μακροχρόνια. Είναι μαραθώνιος δεν ειναι 100 μετρα. Στο σύνολο του δυτικού κόσμου ή δυτικού εισοδήματος τελοσπάντων (πχ Japan), το κόστος του Netflix είναι σα να παίρνουμε εμείς έναν καφέ το πρωί από Everest πηγαίνοντας στη δουλειά. Τον ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ πραγματικά; Όχι γιατί μπορείς να φτιάξεις σπίτι σου. Αλλά και πάλι θα τον αγορασω και σήμερα απέξω σε λίγο (είναι 7:20 ενώ γράφω), γιατί αυτή η ευκολία που μου δίνει είναι πιο σημαντική από τα 2€ που θα δώσω. Και είμαι στην Ελλάδα, με μισθούς που σίγουρα δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με τη Γερμανία. Την ευκολία λοιπόν αυτή, ο Γερμανός και ο κάθε Γερμανός δεν θα τη χάσει για 10-15€ το μήνα. Να γυρνάει απτή δουλειά του και με ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο. Αυτή είναι η δίκη μου άποψη, αλλά πράγματι τα οικονομικά αποτελέσματα που είναι φανερά στο τέλος του έτους θα δείξουν την αλήθεια. 2
panagiotis1988 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, alexandros9019 είπε Οδηγός; Κατεβάζεις το stremio, το συνδέεις με το real debrid λογαριασμό σου, κατεβάζεις και το torrentio στο stremio και είσαι έτοιμος για ταινίες και σειρές... Για το tivimate κατεβάζεις την εφαρμογή στο android tv ή εναλλακτικά το stbemu (αν και είναι πιο δύσχρηστο και άσχημο) βάζεις το portal που εχεις (περισσότερες πληροφορίες δεν θα δώσω σε κανέναν για ευνόητους λόγους) και βλέπεις και live tv και πολλές φορές και σειρές και ταινίες αν και δεν συγκρίνονται με το stremio. Χθες μόλις έληξε η συνδρομη μου στο netflix. Δεν μου έχει έρθει μήνυμα ότι κόβεται ο διαμοιρασμός αλλά δεν πρόκειται να ανανεώσω για πρώτη φορα μετά από 2 χρόνια... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από panagiotis1988 1
filip123go Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 20 hours ago, pdamigos said: Πράγματι, αν και αναφέρει ότι το επόμενο επεισόδιο θα είναι το Σάββατο. Επίσης πόσο κουραστικό είναι σε όλα τα θέματα να γράφουν και να σχολιάζουν όσοι και καλά δεν τους ενδιαφέρει κάτι. Αφού δεν παρακολουθείτε Netflix, γιατί διαβάζετε και συμμετέχετε σε κάθε θέμα για αυτό; Αφού δεν χρησιμοποιείτε iphone ή Android γιατί με την πρώτη ευκαιρία σχολιάζετε αντίστοιχα; Δηλαδή εγώ που δεν ασχολούμε με αθλητικά θα πρέπει να διαβάζω ότι σχετικό γράφουν και να σχολιάζω "καλά ασχολείστε με αθλητικά; δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε;", κτλ κτλ. Αφήστε αυτούς που το παρακολουθούν να πουν ότι θέλουν. Δεν θέλω να ξέρω αν αντί για netflix ο ΧΥΖ χρησιμοποιεί stremio, kodi, plex, popcorn, emby, κτλ. Spoiler Sorry κ όλας φίλε. Μπορείς σε παρακαλώ να μου κάνεις μια λίστα με τα θέματα στα οποία μπορώ να σχολιάσω στο φόρουμ; Σε ευχαριστώ πολύ.
kostasfalcon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, polaki είπε Το μήνυμα μου αναφερόταν ουσιαστικά σε 2 πράγματα. Το ένα (για το οποίο εσύ δεν αναφέρθηκες) ότι μπαίνει κόσμος και κράζει ότι έχει σκουπίδια και ότι δεν βλέπει Netflix λόγω αυτού. Θα συμφωνήσω μαζί του, που ήταν εν μέρει ο λόγος που και εγώ (με τους άλλους 3) το κόψαμε πριν 3 μήνες, αλλά διαφωνώ με την συνεχιζόμενη γκρίνια ότι είναι σκουπίδι. Οκ το είπαμε μια δυο τρεις, αν δεν έχει κάτι να δούμε το σταματάμε και τέλος. Το δεύτερο τμήμα είναι το κράξιμο που πέφτει στους χρήστες που πληρώνουν, είτε εξ’ολοκληρου είτε δια 4, για να δουν Netflix ενώ μπορούν να το δουν δωρεάν. Και αυτό έχει κουράσει. Αφενός ο ενας μπορεί να μη συμφωνεί με την έννοια της πειρατείας, ίσως επειδή έχει άλλα standards ηθικής (δεν θα τον κρίνουμε εμείς), είτε επειδή απλά προτιμάει την ευκολία του κυριολεκτικά ενός κουμπιού. Όσο απλό και εύκολο να είναι το stremio (είναι, το έχω δοκιμάσει), δεν είναι ΤΟΣΟ απλό όσο το να πατήσω κουμπί που υπάρχει στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μου. Οπότε το να μπαίνουμε σε ΚΑΘΕ θέμα του Netflix ακόμα και αν μιλάει για το ότι θα αλλάξει το λογότυπο (δεν θα γίνει προφανώς) και να διαβάζουμε 37 μηνύματα «είστε κοροιδα που πληρώνετε» ή «είστε ανούσιοι που βλέπετε σκουπίδια» είναι πραγματικά πολύ κουραστικό. Και η καραμέλα «αν δε συμφωνείς με όσα λέω μην με διαβάζεις» δεν ισχύει. Απτή στιγμή που έχει γράψει κάποιος κάτι, πως διάολο θα προσπεράσω χωρίς να το διαβάσω;;; Αυτοί που το πληρώνουν γκρινιάζουν…. Εξού και το κράξιμο…όταν γκρινιάζεις μην πληρώνεις και δες το δωρεάν ! Εγώ δεν Έχω δει κανένα χρήστη του στρεμιο να γκρινιάζει… Το αντίθετο μάλιστα είναι όλοι ευχαριστημένοι! Και επειδή δεν ζούμε στο 1821 Και έχουν εξελιχθεί και οι τηλεοράσεις και τα TV box, ναι το στρεμιο είναι ένα κουμπί, Το ρυθμίζεις μια φορά και τέλος.
Homecinemakias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Τέλος κι εγώ. Συνδρομητής απο το 2018, έφτασε η ώρα (αφού έκοψαν τον διαμοιρασμό) να τους αποχαιρετίσω. Το έκανα πρίν 10 λεπτά και ήρθε μήνυμα πως θα "απολαμβάνω" τις υπηρεσίες τους εως τις 27 Αυγούστου. Και οτι λυπούνται λέει που φεύγω!!!!
sdikr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 On 26/07/2023 at 14:54, kostasfalcon said: Netflix εάν θέλουμε θα παρακολουθήσουμε μέσα από το στρέμιο... Όπως και disney plus και hbo max και amazon prime video και apple TV plus... Το δικό σου το ζόρι ποιο είναι? Μήπως θα πρέπει να σχολιάζουν εδώ μέσα μόνο αυτοί που πληρώνουν??? Και εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να διαβάζω συνέχεια τα διάφορα παράπονα από αυτούς που πληρώνουν... Τι πρέπει να κάνω δηλαδή? Αν μη τι άλλο καταλαβαίνεις πως εσύ δεν πληρώνεις, απλά respect, άλλοι το θεωρούν και δικαίωμα. Όταν αρχίσουν και εδώ τα μπιλετακια όπως στην Γερμανία ελπίζω να μην έχεις θέμα
kostasfalcon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, sdikr είπε Αν μη τι άλλο καταλαβαίνεις πως εσύ δεν πληρώνεις, απλά respect, άλλοι το θεωρούν και δικαίωμα. Όταν αρχίσουν και εδώ τα μπιλετακια όπως στην Γερμανία ελπίζω να μην έχεις θέμα Θα το έχω υπόψην 😅
ZoReN Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Στις 27/7/2023 στις 10:17 ΜΜ, kostasfalcon είπε Αυτοί που το πληρώνουν γκρινιάζουν…. Εξού και το κράξιμο…όταν γκρινιάζεις μην πληρώνεις και δες το δωρεάν ! Εγώ δεν Έχω δει κανένα χρήστη του στρεμιο να γκρινιάζει… Το αντίθετο μάλιστα είναι όλοι ευχαριστημένοι! Και επειδή δεν ζούμε στο 1821 Και έχουν εξελιχθεί και οι τηλεοράσεις και τα TV box, ναι το στρεμιο είναι ένα κουμπί, Το ρυθμίζεις μια φορά και τέλος. Μόλις βρήκες έναν χρήστη του Stremio που γκρινιάζει για το Stremio.
kostasfalcon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 12 ώρες πριν, ZoReN είπε Μόλις βρήκες έναν χρήστη του Stremio που γκρινιάζει για το Stremio. Ουδείς τέλειος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα