PharmChem Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Τελικά μετά από άπειρες (αποτυχημένες) προσπάθειες τελικά λύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με την ενεργοποίηση του δακτυλικού, ως εξής: α) Εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache της εφαρμογής. β)Διαγραφή εφαρμογής. γ)Εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής. δ)Το πρόβλημα έως και σήμερα παρέμενε και δεν λυνόταν. Παρατήρησα όμως ότι μετά από επανεκκίνηση του κινητού για εντελώς διαφορετικό λόγο, έκανα εκ νέου απόπειρα να ενεργοποιήσω το δακτυλικό αποτύπωμα και (ως εκ θαύματος) λειτούργησε! (σημείωση: τα βήματα α-γ είναι τα γενικά βήματα που μου έστειλαν από το support της Πειραιώς, επανεκκίνηση έκανα τυχαία για άλλο λόγο και αποφάσισα μετά την επανεκκίνηση να κάνω άλλη μια δοκιμή το δακτυλικό. Ίσως να βοήθησε σε συνδυασμό με τα παραπάνω να λυθεί το θέμα, ίσως πάλι να ήταν εντελώς τυχαίο γεγονός)
dith Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 7/8/2023 στις 9:18 ΜΜ, PharmChem είπε (σημείωση: τα βήματα α-γ είναι τα γενικά βήματα που μου έστειλαν από το support της Πειραιώς, επανεκκίνηση έκανα τυχαία για άλλο λόγο και αποφάσισα μετά την επανεκκίνηση να κάνω άλλη μια δοκιμή το δακτυλικό. Ίσως να βοήθησε σε συνδυασμό με τα παραπάνω να λυθεί το θέμα, ίσως πάλι να ήταν εντελώς τυχαίο γεγονός) Έχω ακριβώς τα ίδια θέματα με την νέα έκδοση. Δε μπήκα στον κόπο να επικοινωνήσω με το support τους. Ξέρω τι ανικανότητα επικρατεί εκεί, και οτι θα προτείναν επανεγκατάσταση. Σήμερα μετά απο reset που αναγκάστηκα να κάνω σε Poco F2, δε μου επιτρέπει να ενεργοποιήσω κάν το βιομετρικό. Είναι ανενεργό το κουμπί (ενεργό το later ακριβώς απο κάτω εννοείται)! Έχω εγώ κάτι στραβό με τη συσκευή μου ή συμβαίνει και σε άλλους;
larjohn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 19/11/2023 στις 8:32 ΜΜ, dith είπε Έχω ακριβώς τα ίδια θέματα με την νέα έκδοση. Δε μπήκα στον κόπο να επικοινωνήσω με το support τους. Ξέρω τι ανικανότητα επικρατεί εκεί, και οτι θα προτείναν επανεγκατάσταση. Σήμερα μετά απο reset που αναγκάστηκα να κάνω σε Poco F2, δε μου επιτρέπει να ενεργοποιήσω κάν το βιομετρικό. Είναι ανενεργό το κουμπί (ενεργό το later ακριβώς απο κάτω εννοείται)! Έχω εγώ κάτι στραβό με τη συσκευή μου ή συμβαίνει και σε άλλους; Έχω πλέον κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Μήπως κατάφερες να το λύσεις;
dith Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, larjohn είπε Έχω πλέον κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Μήπως κατάφερες να το λύσεις; Μόλις χθες το έφτιαξα, οπότε μιλάμε για απόλυτο timing η ερώτησή σου. MIUI κινητό, το οποίο είχα rootάρει, στην προσπάθειά μου να φτιάξω το "γνωστό" θέμα με το Google Wallet που δε του αρέσουν τα πειραγμένα firmware. Χθές πέρασα την τελευταία έκδοση απο xiaomi.eu, το οποίο εξαφάνισε το root όπως ηταν αναμενόμενο, και ταυτόχρονα έλυσε και το θέμα με την Πειραιώς χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο. Και το πιο αστείο ειναι οτι παίζει και το google wallet κανονικά γιατί έχουν κυκλοφορήσει ένα patchάκι ταυτόχρονα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα