Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα εφαρμογή της Πειραιώς σε android μου κάνει το εξής κουλό:

Ενεργοποίησα βιομετρική ταυτοποίηση. Αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή, πετάει 2 παράθυρα δακτυλικου αποτυπώματος (το ένα πάνω στο άλλο) και ο αναγνώστης του κινητού δεν αντιδρά καθόλου να διαβάσει αποτύπωμα. Κατά συνέπεια ο μόνος τρόπος να μπω είναι να πατήσω άκυρο και να δώσω pin.

Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ σε αυτή την εφαρμογή. Όλες οι άλλες λειτουργούν και διαβάζουν αποτύπωμα κανονικα (συμπεριλαμβανομένης και της παλιάς εφαρμογής της Πειραιώς).

Στο play store υπάρχουν πάρα πολλοί που αναφέρουν τέτοιο πρόβλημα, ωστόσο δεν το έχουν λύσει εδώ και μήνες (από την αρχή που υπάρχει η συγκεκριμένη εφαρμογή). Το μόνο που απαντούν είναι "η εφαρμογή θα βελτιώνεται συνεχώς μπλα μπλα μπλα".

Έχει βρει κανείς λύση; Είναι θέμα ρυθμίσεων της συσκευής ή καθαρά πρόβλημα της εφαρμογής;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπίζω και εγώ προβλήματα. Πρώτον δεν με αφήνει με τίποτα να ενεργοποιήσω την είσοδο με δακτυλικό. Με το που πατάω ενεργοποίηση της εισόδου με δακτυλικό, βάζω πριν κατόπιν το δάκτυλο στον αισθητήρα, με πετάει ξανά στην καρτέλα ενεργοποίησης της εισόδου με δακτυλικό. Δεύτερον, η εφαρμογή, παρόλο που αλλάζω την γλώσσα στα ελληνικά, παραμένει στα αγγλικά...

Έχω ειδοποιήσει το support, άγνωστο πότε θα απαντήσουν καλοκαιριάτικα...Μήπως υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπιζε τα παραπάνω προβλήματα και βρήκε κάποια λύση;

Επεξ/σία από PharmChem
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakos356 είπε

Την κλείνεις και την ανοίγεις κατευθείαν και δουλεύει το αποτύπωμα.

Ναι, πράγματι, έτσι δουλεύει.

Γιατί όμως να το κάνεις αυτό; Γιατί πετάει διπλό μήνυμα αποτυπώματος στην αρχή; Είναι θέμα ρυθμίσεων του κινητού ή καθαρά θέμα εφαρμογής (που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν φτιάχνουν εδώ και μήνες); Ή "έτσι πρέπει να δουλεύει";

1 ώρα πριν, PharmChem είπε

Δεύτερον, η εφαρμογή, παρόλο που αλλάζω την γλώσσα στα ελληνικά, παραμένει στα αγγλικά...

Αυτό το βρήκα μόνος μου πώς γίνεται:

1. Απεγκαθιστάς την εφαρμογή

2. πας στο κινητό settings --> system --> Languages & input. Αν η συσκευή σου είναι στα αγγλικά, λογικά εκεί έχεις μόνο τα αγγλικά ως γλώσσα.

3. Προσθέτεις τα ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα. Με τον τρόπο αυτό ΔΕΝ αλλάζει η συσκευή σου στα ελληνικά, αλλά παραμένει στα αγγλικά.

4. Ξαναεγκαθιστάς την εφαρμογή, η οποία πάλι μπαίνει στα αγγλικά μεν, αλλά πλέον μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Αυτό το βρήκα μόνος μου πώς γίνεται:

1. Απεγκαθιστάς την εφαρμογή

2. πας στο κινητό settings --> system --> Languages & input. Αν η συσκευή σου είναι στα αγγλικά, λογικά εκεί έχεις μόνο τα αγγλικά ως γλώσσα.

3. Προσθέτεις τα ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα. Με τον τρόπο αυτό ΔΕΝ αλλάζει η συσκευή σου στα ελληνικά, αλλά παραμένει στα αγγλικά.

4. Ξαναεγκαθιστάς την εφαρμογή, η οποία πάλι μπαίνει στα αγγλικά μεν, αλλά πλέον μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα.

Το έκανα όπως μου περιέγραψε και δούλεψε! Σε χίλιο-ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Δημοσ.

Βάζεις τη παλιά και σε 40 μέρες που θα τη κλείσουν, κατεβάζεις πάλι τη καινούρια με την ελπίδα να έχουν φτιάξει τα bugs

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PharmChem είπε

Το έκανα όπως μου περιέγραψε και δούλεψε! Σε χίλιο-ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Τίποτα. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί (α) μόνο η συγκεκριμένη εφαρμογή χρειάζεται τέτοια κόλπα και (β) άντε και τα χρειάζεται: γιατί δεν πετάει πχ ένα παράθυρο να ενημερώσει το χρήστη τι πρέπει να κάνει. Λες και είναι κρατικό μυστικό και δεν πρέπει να το μάθει κανείς.

Γενικά, απαράδεκτη διαχείριση...

• Like 1
Δημοσ.

Σε iOS πάντως που τη δουλεύω εδώ και 1 μήνα, δεν έχει βγάλει κανένα θέμα, οπότε ίσως δουλεύεται ακόμα σε android για να στρώσει. Καλό είναι αν υπάρχει τρόπος να ενημερώσετε για τα προβλήματα, γιατί κάποια από αυτά μπορεί να προκύπτουν σε συγκεκριμένες συσκευές, και να μη τα πιάσουν άμεσα.

Δημοσ.

^ Εχουν ενημερωθεί επανειλημμένα εδώ και μήνες. Αν δεις και τα σχόλια στο play, είναι γεμάτα και ανακυκλώνουν 2-3 θέματα: ειδικά το fingerprint και η γλώσσα αναφέρονται από 10δες χρήστες εδώ και μήνες και δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί τους. Ούτε καν διάθεση να δημοσιεύσουν οδηγίες ώστε να μη χάνει ο κόσμος τον χρόνο του...

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω παραδοξως δεν εχω καποιο θεμα σε s10+ με δαχτυλικο. 

Το μονο λιγο αρνητικο ειναι οτι για τις ιδιες κινησεις, κανεις περισσοτερα κλικ απο πριν (πχ για να δεις τις συναλλαγες, αλλες καρτες κτλ)

Δημοσ.

Αρνητικό επίσης ότι στο ιστορικό δαπανών πλέον δείχνει τις συνολικές δαπάνες ανά κατηγορία μόνο για τον τρέχοντα μήνα, ενώ για τους προηγουμενους έχει απλά τις συναλλαγές ανά κατηγορία και πρεπει να μετρήσεις εσυ συνολο. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που για να δεις το υπόλοιπο και το διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές στις πιστωτικές κάρτες πρέπει να τις πατάς κάθε μία ξεχωριστά επίσης τραγικό... κατ'εμέ πισωγύρισμα αυτή η εφαρμογή σε σχέση με την παλαιότερη (από όλες τις απόψεις)...

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ενω εχουν κατι που δουλευει, το χαλανε. Ποιος ο λογος να φτιαξεις καινουργια εφαρμογη? Το ιδιο γινεται και σε πολλα site, οπως επισης και σε ολα τα ebanking των τραπεζων.

Δεν παραδειγματιζονται απο το e-shop ? Μου κανει τρομερή εντυπωση. Το πιο πετυχημενο ever online shop ειναι ιδιο απο την ημερα που φτιάχτηκε και ειναι οσο πιο απλο γινεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...