antirix024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Έχω εδώ και 3,5 χρόνια το Samsung S10 Lite με τον Snapdragon το οποίο είναι ακόμα τέλειο σε όλα. Μπαταρία κρατάει 2 μέρες άνετα ότι και να κάνω ποτέ δεν με έχει προδώσει (το φορτίζω το βράδυ μέχρι το 85% και δεν το αφήνω ποτέ στον ήλιο), είναι γρήγορο, βγάζει ωραίες φωτο και γενικά το θεωρώ το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει στα χέρια μου, ειδικά αν σκεφτείς ότι έδωσα 350€ (με αποφορολόγηση). Δηλαδή ούτε 100€ το χρόνο. Σχεδόν το έκλεψα δηλαδή. Τέλος πάντων. Όμως υποσχέθηκα να το δώσω στον πατέρα μου γιατί είμαι καλός γιος και είναι καλός πατέρας. Ποιο να πάρω που να είναι καλύτερο; Δεν έχω βρει, ειλικρινά. Βγαίνουν πλέον Samsung με snapdragon; Δεν έχω βρει. Μπορώ να πάω μέχρι 700€ (πριν την αποφορολόγηση). Αν έχετε να προτείνετε κάποιο μου λέτε: Αυτά είναι τα reqs: - Samsung απαραίτητα (προτεραιότητα σε snapdragon, αν δεν υπάρχει τότε κάποιο με παρόμοια συμπεριφορά) - Καλή μπαταρία απαραίτητα - Σειρά S απαραίτητα (όχι "Α" κλπ) - Οθόνη 6-6.4 το πολύ. αυτά! παιχνίδια δεν παίζω. Μόνο voice/web/chat/maps/photos (όχι selfies οπότε δεν με ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα)
Kag1ante Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, antirix024 είπε Καλησπέρα. Έχω εδώ και 3,5 χρόνια το Samsung S10 Lite με τον Snapdragon το οποίο είναι ακόμα τέλειο σε όλα. Μπαταρία κρατάει 2 μέρες άνετα ότι και να κάνω ποτέ δεν με έχει προδώσει (το φορτίζω το βράδυ μέχρι το 85% και δεν το αφήνω ποτέ στον ήλιο), είναι γρήγορο, βγάζει ωραίες φωτο και γενικά το θεωρώ το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει στα χέρια μου, ειδικά αν σκεφτείς ότι έδωσα 350€ (με αποφορολόγηση). Δηλαδή ούτε 100€ το χρόνο. Σχεδόν το έκλεψα δηλαδή. Τέλος πάντων. Όμως υποσχέθηκα να το δώσω στον πατέρα μου γιατί είμαι καλός γιος και είναι καλός πατέρας. Ποιο να πάρω που να είναι καλύτερο; Δεν έχω βρει, ειλικρινά. Βγαίνουν πλέον Samsung με snapdragon; Δεν έχω βρει. Μπορώ να πάω μέχρι 700€ (πριν την αποφορολόγηση). Αν έχετε να προτείνετε κάποιο μου λέτε: Αυτά είναι τα reqs: - Samsung απαραίτητα (προτεραιότητα σε snapdragon, αν δεν υπάρχει τότε κάποιο με παρόμοια συμπεριφορά) - Καλή μπαταρία απαραίτητα - Σειρά S απαραίτητα (όχι "Α" κλπ) - Οθόνη 6-6.4 το πολύ. αυτά! παιχνίδια δεν παίζω. Μόνο voice/web/chat/maps/photos (όχι selfies οπότε δεν με ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα) Ολα τα S23 ειναι με snapdragon... απλα δεν ειναι και μεσα στη τιμη. Οποτε η μονη σου επιλογη ειναι τo S21 FE Samsung Galaxy S21 FE 5G 6GB 128GB | BestPrice.gr Αν μπορεις και το 256 ακομα καλυτερα Μονο σχετικα αρνητικο θα ελεγα η μπαταρια, παροτι ειναι ιδια mah με το δικο σου εχει πιο ενεργοβορο επεξεργαστη EDIT: Οπως ειπε ο gate υπαρχει και το απλο S23 το οποιο δεν ειχα προσεξει Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από Kag1ante 1
Λύση GATE123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 https://www.bestprice.gr/item/2158279569/samsung-galaxy-s23-128gb.html https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html 1
antirix024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 με σώσατε παιδιά. Ευχαριστώ! Να είστε καλά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα