likoyrgos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όπως λέει & ο τίτλος ψάχνομαι για δείκτη ταχύτητας για την ένα λόγω μηχανή . Εχει τοποθετήσει κάποιος? Είναι αξιόπιστος ή δείχνει την αλλαγή ταχύτητας μετά από μια ώρα (που λέει ο λόγος) .Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο Ελλάδα ? πληροφοριακά έχω βρει από amazon το εξής : https://www.amazon.com/Motorcycle-Indicator-CB400SF-CBR600RR-Waterproof/dp/B091PQ7V6L Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από likoyrgos
apostolis159 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Εγώ σε Suzuki SV650 (2006 μοντέλο) έχω της Healtech αυτό. Αν δεν κάνω λάθος βγαίνει και συμβατό με το δικό σου μοντέλο. Είναι plug & play (τουλάχιστον στο Suzuki είναι, ψάξου λίγο). Τα φθηνά και οι κινεζιές δεν ξέρω αν είναι plug&play και πόσο καλά δουλεύουν. Αγοράστηκε από ελληνικό κατάστημα περίπου στα 100€. Δουλεύει απροβλιμάτιστα έναν χρόνο τώρα.
likoyrgos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως μπορείς να γράψεις από που το πήρες ή να στείλεις pm ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα