Lia_28 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου παραϊατρικά και ενώ καθώς το σπούδαζα μου άρεσε πολύ μπαίνοντας σε αυτή τη δουλειά συνειδητοποίησα πως δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους. Αντιθέτως μου αρέσουν δουλειές που σχετίζονται με τραπεζικά, μισθολόγια κ.ο.κ και θα ήθελα να σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο των πανελληνίων αλλά θα πρέπει να παρακολουθώ τα μαθήματα και αυτά είναι πρωί (δεν έχω σκοπό να μην εργάζομαι) εάν υπάρχει κάποιος που άλλαξε τελείως εργασία σε επαγγέλματα που χρειάζονται πτυχίο (δεν έχω κάποιο μέσο) θα ήμουν ευγνώμων να με συμβουλέψει εαν διάλεξε τον δρόμο των πανελληνίων ΙΕΚ κτλ εάν είχε ανταπόκριση στην εύρεση εργασίας και γενικα εάν αξιζε ευχαριστω
Aggeluska Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 28 minutes ago, Lia_28 said: Καλησπέρα. Εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου παραϊατρικά και ενώ καθώς το σπούδαζα μου άρεσε πολύ μπαίνοντας σε αυτή τη δουλειά συνειδητοποίησα πως δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους. Αντιθέτως μου αρέσουν δουλειές που σχετίζονται με τραπεζικά, μισθολόγια κ.ο.κ και θα ήθελα να σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο των πανελληνίων αλλά θα πρέπει να παρακολουθώ τα μαθήματα και αυτά είναι πρωί (δεν έχω σκοπό να μην εργάζομαι) εάν υπάρχει κάποιος που άλλαξε τελείως εργασία σε επαγγέλματα που χρειάζονται πτυχίο (δεν έχω κάποιο μέσο) θα ήμουν ευγνώμων να με συμβουλέψει εαν διάλεξε τον δρόμο των πανελληνίων ΙΕΚ κτλ εάν είχε ανταπόκριση στην εύρεση εργασίας και γενικα εάν αξιζε ευχαριστω Ο μονος τροπος να το κανεις ειναι ΕΑΠ. Δες εδω. Παρολα αυτα πρεπει να δεις αγγελιες για θεσεις που σε ενδιαφερουν και να δεις τι πτυχια ζητανε. Πχ ισως θελουν πτυχια με οικονομικο background.
rain-man Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μπορείς να κοιτάξεις για μεταπτυχιακά, τα περισσότερα είναι απόγευμα ή ΣΚ.
Lia_28 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, Aggeluska είπε Ο μονος τροπος να το κανεις ειναι ΕΑΠ. Δες εδω. Παρολα αυτα πρεπει να δεις αγγελιες για θεσεις που σε ενδιαφερουν και να δεις τι πτυχια ζητανε. Πχ ισως θελουν πτυχια με οικονομικο background. Το θέμα είναι κατάφερε κανείς με πτυχίο από το ΕΑΠ να βρει εργασία; Καθώς λίγο πολύ που το χω ψάξει το επιλέγουν άνθρωποι που έχουν ήδη μια πολύ καλή θέση απλά πλέον πρέπει να δηλώνουν κ πτυχίο. Και εκτός αυτού εχω διαβάσει ότι είναι πολύ πιο δύσκολο από τα ΤΕΙ ΑΕΙ. Γενικα ειμαι πολύ υπέρ των πτυχίων του δημοσίου το μόνο π με προβληματίζει είναι πως θα διατηρώ επαφή με σημειώσεις και μαθήματα στο να τα περνάω
Aggeluska Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 6 hours ago, Lia_28 said: Το θέμα είναι κατάφερε κανείς με πτυχίο από το ΕΑΠ να βρει εργασία; Καθώς λίγο πολύ που το χω ψάξει το επιλέγουν άνθρωποι που έχουν ήδη μια πολύ καλή θέση απλά πλέον πρέπει να δηλώνουν κ πτυχίο. Και εκτός αυτού εχω διαβάσει ότι είναι πολύ πιο δύσκολο από τα ΤΕΙ ΑΕΙ. Γενικα ειμαι πολύ υπέρ των πτυχίων του δημοσίου το μόνο π με προβληματίζει είναι πως θα διατηρώ επαφή με σημειώσεις και μαθήματα στο να τα περνάω Γιατί να μην έχουν βρει; Αναγνωρίζεται κανονικά από το κράτος και το δημόσιο. Δεν πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο, απλά συνήθως το παίρνουν άτομα που έχουν καιρό να πιάσουν το διάβασμα και δεν έχουν καλές βάσεις και τους φαίνεται δύσκολο. Όπως και να έχει δεν νομίζω η συγκεκριμένη σχολή που θες να κάνεις να έχει πολλά μαθηματικά πχ για να είναι δύσκολη.
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η Διοίκηση επιχειρήσεων στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι είναι ένας κλάδος που έχει και τεράστια ζήτηση. Ειδικά σε σχέση με τα παραιατρικά. Ισως βέβαια θα μπορούσες να επωφεληθείς από την εμπειρία σου για να δουλέψεις σε κάποια ιδιωτική κλινική, αλλά και εκεί δεν ξέρω κατά πόσο ψάχνουν για διοικητικό προσωπικό. Συνήθως υπάρχουν παλιοί και έμπειροι ήδη που έχουν καβατζώσει τις θέσεις. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα