sayyid1099 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Μετά από αίτηση φορητότητας από Cosmote σε Vodafone, έλαβα λογαριασμό από Cosmote υποτίθεται εκκαθαριστικό. Παρ'όλα αυτά δεν αναφέρεται πουθενά στο pdf οτι είναι εκκαθαριστικός ή τελικός λογαριασμός. Να τονίσω πως παρότι αναφέρεται ποσό επιδότησης εξοπλισμού, δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο, καθώς ήταν BYOD (Bring your own device). Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι πληρώνοντας αυτό το ποσό του λογαριασμού δεν θα ζητηθούν και άλλα χρήματα στο μέλλον; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από sayyid1099
jkoukos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Από την 1η σελίδα που δείχνεις δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα. Η 2η είναι όπου αναλύονται όλα τα σχετικά ποσά. Φαινομενικά (από τις ημερομηνίες) αφορά απλό μηνιαίο λογαριασμό, αλλά αυτό δεν λέει κάτι διότι εξαρτάται πότε έκανες την φορητότητα και τι χρεώσεις και πιστώσεις εμφανίζονται στην ανάλυση.
sayyid1099 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, jkoukos είπε Από την 1η σελίδα που δείχνεις δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα. Η 2η είναι όπου αναλύονται όλα τα σχετικά ποσά. Φαινομενικά (από τις ημερομηνίες) αφορά απλό μηνιαίο λογαριασμό, αλλά αυτό δεν λέει κάτι διότι εξαρτάται πότε έκανες την φορητότητα και τι χρεώσεις και πιστώσεις εμφανίζονται στην ανάλυση. Παραθέτω την επόμενη σελίδα. Δεν νομίζω αναγράφεται κάτι... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από sayyid1099
jkoukos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Ούτε αυτό λέει κάτι (άσε που πρώτη φορά βλέπω τέτοια ανάλυση). Στις 9 σελίδες που είναι ο λογαριασμός, δεν υπάρχει κάποια που να έχει πλήρη ανάλυση όλων των χρεώσεων και πιστώσεων; Για παράδειγμα ο δικός μου είναι 3 σελίδες και στην τελευταία είναι η πλήρης ανάλυση ανά χρονική περίοδο κλπ. Εν τω μεταξύ είναι λογαριασμός πριν από 3 μήνες. Σου έχει έρθει άλλος από τότε;
sayyid1099 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Ούτε αυτό λέει κάτι (άσε που πρώτη φορά βλέπω τέτοια ανάλυση). Στις 9 σελίδες που είναι ο λογαριασμός, δεν υπάρχει κάποια που να έχει πλήρη ανάλυση όλων των χρεώσεων και πιστώσεων; Για παράδειγμα ο δικός μου είναι 3 σελίδες και στην τελευταία είναι η πλήρης ανάλυση ανά χρονική περίοδο κλπ. Εν τω μεταξύ είναι λογαριασμός πριν από 3 μήνες. Σου έχει έρθει άλλος από τότε; Δεν έχει έρθει αλλός λογαριασμός από τότε. Την Πέμπτη είχα ενόχληση από δικηγορικό γραφείο/εισπρακτική εταιρεία όπου και με ενημέρωσαν πως χρωστάω το παραπάνω ποσό χωρίς ποτέ πριν αν έχω λάβει λογαριασμό εκκαθαριστικό από Cosmote. Αυτός ο λογαριασμός εκδόθηκε μετά από δική μου επικοινωνία την προηγούμενη Παρασκευή με το 13888, καθώς αφού έγινε η μεταφορά απο Cosmote σε Vodafone πριν από μήνες δεν παραλάβαμε ποτέ εκκαθαριστικό από Cosmote. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από sayyid1099
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Αφου σου λεει οτι εινα απο 4/3 - 3/4 τι εκκαθαριστικός να ειναι Χρωστάς ακομα κάποιους μηνες μέχρι τοτε που έκανες την φορητοτητα
sayyid1099 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Αφου σου λεει οτι εινα απο 4/3 - 3/4 τι εκκαθαριστικός να ειναι Χρωστάς ακομα κάποιους μηνες μέχρι τοτε που έκανες την φορητοτητα Απρίλιο έγινε η φορητότητα
nick_souvlaki Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Χωρίς να είμαι ειδικός, φαίνεται όντως να είναι εκκαθαριστικός από τα αρνητικά ποσά στα πάγια (ούτε εμένα έλεγε κάτι του τύπου εκκαθαριστικό-τελικό). Το είχα και εγώ αυτό σε εκκαθαριστικό COSMOTE, γιατί στις τηλεπικοινωνίες προπληρώνεις το πάγιο των υπηρεσιών (πχ. άμα η περίοδο χρέωσης είναι 4/3-3/4, και την έκοψες στις 10/3, στον "προηγούμενο λογαριασμό" θα είχες πληρώσει ήδη όλο το πάγιο του μήνα αυτού, και στον εκκαθαριστικό που εκδόθηκε στο τέλος αυτού του μήνα θα σου γυρίσουν πίσω τις μέρες από τις 10/3 μέχρι 3/4). Φαίνονται πάντως ότι τα ποσά είναι από επιδότηση εξοπλισμού. Εκτός άμα έτσι γράφουν τη συγκεντρωτική έκπτωση που πήρες για δεσμευτικό συμβόλαιο και στην χρεώνουν γιατί το έκοψες το συμβόλαιο νωρίτερα. Το έκοψες μετά την λήξη του ή πριν; 1
jkoukos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, sayyid1099 είπε Δεν έχει έρθει αλλός λογαριασμός από τότε. Την Πέμπτη είχα ενόχληση από δικηγορικό γραφείο/εισπρακτική εταιρεία όπου και με ενημέρωσαν πως χρωστάω το παραπάνω ποσό χωρίς ποτέ πριν αν έχω λάβει λογαριασμό εκκαθαριστικό από Cosmote. Αυτός ο λογαριασμός εκδόθηκε μετά από δική μου επικοινωνία την προηγούμενη Παρασκευή με το 13888, καθώς αφού έγινε η μεταφορά απο Cosmote σε Vodafone πριν από μήνες δεν παραλάβαμε ποτέ εκκαθαριστικό από Cosmote Εκκαθαριστικός είναι. Ποτέ δεν αναφέρεται ως τέτοιος και απλά είναι ο τελευταίος. Είχες 2 συνδέσεις με την πρώτη να έληγε κανονικά 5ο/2024 και η δεύτερη 8ο/2023 για τις οποίες πληρώνεις πέναλτι πρόωρης αποχώρησης. Ο λογαριασμός έπρεπε να πληρωθεί έως 3/5/2023 και 15 μέρες μετά, από 19/5/2023 (αν δεν εξοφληθεί) μπορεί να το δώσει σε κάποια εισπρακτική εταιρεία. Αν δεν σου είχε έρθει, κακώς αλλά δεν θα έχεις θέμα να τον πληρώσεις τώρα. Ωστόσο μου φαίνεται παράξενο καθώς ποτέ δεν μου έχει τύχει και εξάλλου πάντα μου έρχεται σχετικό μήνυμα sms, email καθώς και ειδοποίηση στην εφαρμογή My Cosmote. Πιθανόν ο φάκελος να χάθηκε στην διαδρομή από το ταχυδρομείο ή από λάθος να παραόθηκε σε άλλη οικοδομή (φαινόμενο που το βλέπω τακτικά σε μας με λογαριασμούς διπλανής οικοδομής). 1
sayyid1099 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Χωρίς να είμαι ειδικός, φαίνεται όντως να είναι εκκαθαριστικός από τα αρνητικά ποσά στα πάγια (ούτε εμένα έλεγε κάτι του τύπου εκκαθαριστικό-τελικό). Το είχα και εγώ αυτό σε εκκαθαριστικό COSMOTE, γιατί στις τηλεπικοινωνίες προπληρώνεις το πάγιο των υπηρεσιών (πχ. άμα η περίοδο χρέωσης είναι 4/3-3/4, και την έκοψες στις 10/3, στον "προηγούμενο λογαριασμό" θα είχες πληρώσει ήδη όλο το πάγιο του μήνα αυτού, και στον εκκαθαριστικό που εκδόθηκε στο τέλος αυτού του μήνα θα σου γυρίσουν πίσω τις μέρες από τις 10/3 μέχρι 3/4). Φαίνονται πάντως ότι τα ποσά είναι από επιδότηση εξοπλισμού. Εκτός άμα έτσι γράφουν τη συγκεντρωτική έκπτωση που πήρες για δεσμευτικό συμβόλαιο και στην χρεώνουν γιατί το έκοψες το συμβόλαιο νωρίτερα. Το έκοψες μετά την λήξη του ή πριν; Ναι. Το συμβόλαιο κόπηκε πριν την λήξη του. Αλλά δεν υπάρχει κάποιου τύπου εξοπλισμός για να υπάρχει και επιδότηση. Για ποιο λόγο να ανγράφεται έτσι η οπιαδήποτε συγκεντρωτική έκπτωση; Τί αλχημείες μπορεί να έχουν κάνει και πώς μπορώ να είμαι σίγουρος πως δεν θα εμφανίσουν και άλλο ποσό στο μέλλον που να έχει σχέση με την ρήτρα του συμβολαίου αυτού καθεαυτού; 7 ώρες πριν, jkoukos είπε Εκκαθαριστικός είναι. Ποτέ δεν αναφέρεται ως τέτοιος και απλά είναι ο τελευταίος. Είχες 2 συνδέσεις με την πρώτη να έληγε κανονικά 5ο/2024 και η δεύτερη 8ο/2023 για τις οποίες πληρώνεις πέναλτι πρόωρης αποχώρησης. Ο λογαριασμός έπρεπε να πληρωθεί έως 3/5/2023 και 15 μέρες μετά, από 19/5/2023 (αν δεν εξοφληθεί) μπορεί να το δώσει σε κάποια εισπρακτική εταιρεία. Αν δεν σου είχε έρθει, κακώς αλλά δεν θα έχεις θέμα να τον πληρώσεις τώρα. Ωστόσο μου φαίνεται παράξενο καθώς ποτέ δεν μου έχει τύχει και εξάλλου πάντα μου έρχεται σχετικό μήνυμα sms, email καθώς και ειδοποίηση στην εφαρμογή My Cosmote. Πιθανόν ο φάκελος να χάθηκε στην διαδρομή από το ταχυδρομείο ή από λάθος να παραόθηκε σε άλλη οικοδομή (φαινόμενο που το βλέπω τακτικά σε μας με λογαριασμούς διπλανής οικοδομής). Ποτέ δεν ήρθε ούτε μήνυμα, ούτε γράμμα. Το αν χάθηκε ο τελευταίος λογαριασμός φαίνεται περίεργο δεδομένου οτι δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα με όλους τους προηγούμενους.
tarantules Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Στον δικό μου εκκαθαριστικό λογαριασμό πάντως πριν κάτι μήνες , γράφει " Οφειλή λόγω διακοπής" Spoiler 1
jkoukos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Αυτό είναι στην σταθερή. Στην κινητή βασικά υπάρχει επιδότηση συσκευής εκτός αν ο πελάτης αντί αυτής ζητήσει να γίνει αντίστοιχη μείωση στον πάγιο. Αναφορά σε κείμενο 2.1 Ο συνδρομητής αποδέχεται ότι με την υπογραφή της Αίτησης ή της Ανανέωσης, θα λαμβάνει για κάθε σύνδεση του το ποσό έκπτωσης παγίου αντί επιδότησης που αναγράφεται στην Αίτηση ή την Ανανέωση υπό μορφή έκπτωσης στους επόμενους λογαριασμούς για κάθε σύνδεση σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις όσες και οι μήνες διάρκειας κάθε σύνδεσης. Η σύμβασή μου θα είναι ορισμένου χρόνου με διάρκεια την αναφερόμενη στην Αί τηση ή την Ανανέωση. Το ποσό έκπτωσης παγίου αντί επιδότησης δεν εξαργυρώνεται σε μετρητά. 1
sayyid1099 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Στις 25/7/2023 στις 11:32 ΠΜ, sayyid1099 είπε Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι πληρώνοντας αυτό το ποσό του λογαριασμού δεν θα ζητηθούν και άλλα χρήματα στο μέλλον; Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει στο αρχικό ερώτημα, καλοδεχούμενος.
jkoukos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δεν θα έρθει άλλος λογαριασμός ούτε θα σου ζητηθεί κάτι επιπλέον. Φυσικά εφόσον εξοφληθεί η χρέωση. 1
sayyid1099 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, jkoukos είπε Δεν θα έρθει άλλος λογαριασμός ούτε θα σου ζητηθεί κάτι επιπλέον. Φυσικά εφόσον εξοφληθεί η χρέωση. Από πού τεκμαίρεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα