Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρέπει να βάλει και ένα σύρμα η κάτι τέλος πάντων ώστε να κρέμονται από κάπου να μη τα χάνεις στο χέσιμο. Ειδικά στην ύπαιθρο... κρίμα είναι... 300 ευρα...

Δημοσ.
38 minutes ago, bazzil said:

πρέπει να βάλει και ένα σύρμα η κάτι τέλος πάντων ώστε να κρέμονται από κάπου να μη τα χάνεις στο χέσιμο. Ειδικά στην ύπαιθρο... κρίμα είναι... 300 ευρα...

παθαίνεις επιληπτικές κρίσεις όταν χέζεις? :-)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jerry banana είπε

Ποτέ δεν είναι τα in ear καλύτερα πάντα είναι τα over ear και για λόγους μηχανικής αλλά φυσικά και για την απομόνωση θορύβου . Οπότε μέχρι τώρα εάν δεν κάνω λάθος είναι τα 1000xm4

το nc στα in ear προφανώς και δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό, τα in ear τα χρησιμοποιείς λόγω μεγέθους και ευκολίας

παρόλα αυτά μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικό και στο 40-50% της έντασης της μουσικής πχ δεν ακούς τίποτα από έξω 

επίσης τα ακουστικά με nc έχουν και ambient mode το οποίο είναι και το χρήσιμο χαρακτηριστικό στην ουσία 

εγώ αν πέσουν κάτω από τα 200 πιθανώς τα σκεφτώ, αν και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τα bud 2 και αν δε βρω κάτι ανταγωνιστικό σε ομιλία (να μιλάω σε εξωτερικούς χώρους και να ακούγομαι λες και είμαι στο δωμάτιό μου) δεν τα αλλάζω 

το κακό με τα in ear είναι ότι δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις μέχρι να αγοράσεις και για αυτό το θεωρώ ρίσκο να φύγω από τη samsung

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hydra7 είπε

παθαίνεις επιληπτικές κρίσεις όταν χέζεις? :-)

οχι ρε. το βάζεις στην τσέπη και πέφτει 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το nc στα in ear προφανώς και δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό, τα in ear τα χρησιμοποιείς λόγω μεγέθους και ευκολίας

παρόλα αυτά μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικό και στο 40-50% της έντασης της μουσικής πχ δεν ακούς τίποτα από έξω 

επίσης τα ακουστικά με nc έχουν και ambient mode το οποίο είναι και το χρήσιμο χαρακτηριστικό στην ουσία 

εγώ αν πέσουν κάτω από τα 200 πιθανώς τα σκεφτώ, αν και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τα bud 2 και αν δε βρω κάτι ανταγωνιστικό σε ομιλία (να μιλάω σε εξωτερικούς χώρους και να ακούγομαι λες και είμαι στο δωμάτιό μου) δεν τα αλλάζω 

το κακό με τα in ear είναι ότι δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις μέχρι να αγοράσεις και για αυτό το θεωρώ ρίσκο να φύγω από τη samsung

Σαν τον Apple ambient mode δεν έχω ξανά ακούσει !! Δυστυχώς συνέχεια αποσυνδέσεις τα xm4 η μπαταρία απλά σκουπίδι αν τα βάλεις να αποδίδουν τέρμα ποιότητα . Άλλαξε τα ονόματα και έβγαλε νέο μοντέλο . Μετά από την δοκιμή τον περισσότερον δυστυχώς η ευτυχώς κατέληξα στα AirPods 2 pro . Είχα δοκιμάσει και τα max ήταν υπέροχα ο ήχος και το ambient αλλά βαριά . Η τιμή για Γέλια απλά . Και φτάνει ποια με το NC έχει κουράσει εξάλλου πέρα από ένα αεροπλάνο ποιος θέλει τόσο πολύ Απομόνωση σπο τους  εξωτερικούς Ήχους. Ασε που είναι και κουραστικό για τα αυτιά . 

Δημοσ.
20 minutes ago, Just_travel_everywhere said:

Σαν τον Apple ambient mode δεν έχω ξανά ακούσει !! Δυστυχώς συνέχεια αποσυνδέσεις τα xm4 η μπαταρία απλά σκουπίδι αν τα βάλεις να αποδίδουν τέρμα ποιότητα . Άλλαξε τα ονόματα και έβγαλε νέο μοντέλο . Μετά από την δοκιμή τΩν περισσότερΩν δυστυχώς η ευτυχώς κατέληξα στα AirPods 2 pro . Είχα δοκιμάσει και τα max ήταν υπέροχα ο ήχος και το ambient αλλά βαριά . Η τιμή για Γέλια απλά . Και φτάνει ποια με το NC έχει κουράσει εξάλλου πέρα από ένα αεροπλάνο ποιος θέλει τόσο πολύ Απομόνωση σπο τους  εξωτερικούς Ήχους. Ασε που είναι και κουραστικό για τα αυτιά . 

Για τον κάθε ένα είναι διαφορετικό. Και υπάρχουν άνθρωποι που θα το πληρώσουν. Και δεν είναι μόνο το ANC. Ταυτόχρονα αγοράζεις και καλύτερη ποιότητα στον ήχο, καλύτερες κλήσεις, κλπ λειτουργίες.

Προσωπικά τα χρησιμοποιώ σε server rooms και σώζουν τύμπανα. Όπως και όταν θέλω να ακούω μουσική κλπ, αλλά να μπορώ να καταλαβαίνω ότι κάποιος έχει έρθει και μου μιλάει. Προτίμησα Huawei freebuds pro2 μετά από έρευνα και έχω μείνει ευχαριστημένος στα 118€ τους.

Για το ποιο είναι το καλύτερο, μόνο όποιοι έχουν δοκιμάσει πολλά μπορούν να έχουν άποψη και έχουν αυτί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κακό ξαναλέω είναι ότι δε μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά πράγματα ειδικά αν δε τα πληρώσεις.

Και φίλο σου να έχεις που έχει ένα μοντέλο οι περισσότεροι είναι σιχασιαρηδες.

Τα δικά μου ακουστικά πχ εκτός από μένα μόνο μια συνάδελφος τα έχει χρησιμοποιήσει γιατί τα ήθελε επειγόντως για ένα call και έτσι κατάλαβε ότι όντως είναι κάτι χρήσιμο να έχεις μια τέτοια συσκευή (η οποία είναι μικρή μεταφέρεται εύκολα και μπορείς να τη συνδέσεις οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή από κινητό, laptop μέχρι και τηλεόραση αν κοιμάται ο άλλος δίπλα και με ασύρματη φόρτιση είναι ακόμα πιο εύκολη η καθημερινότητα σε σχέση με κανονικά ακουστικά)

Και σε χώρο εργασίας με πολύ κόσμο γύρω και το anc ακόμα και για να ακούς τη μουσικούλα σου είναι χρήσιμο

Αυτό που με τρομάζει είναι ότι βλέπω όλο και περισσότερο κόσμο στην οδήγηση να φοράει in ear

Ακόμα και με ambient αν έχεις βάλει μουσική δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις πλήρη αντίληψη, αν ανοίξεις anc είσαι σοβαρα επικίνδυνος.

Εγώ φοράω το ένα με ambient και αν έχω μουσική την έχω αρκετά χαμηλά, αλλά και πάλι αν θυμάμαι σωστά απαγορεύεται να έχεις οτιδήποτε στο αυτί σου κατά την οδήγηση

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xaris1990 είπε

Ένα νεφρό για ακουστικά της προκοπής.Σίγουρα στην Ελλάδα  θα έχουν τρομερές πωλήσεις.Well done sony.😀😃😄😅😂🤣

Εγώ πάντως βλέπω πολλούς Έλληνες που φοράνε AirPods. Δεν είναι και φθηνά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nchatz είπε

τα οποία διαθέτουν την «καλύτερη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου» στην αγορά σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία.

4 ώρες πριν, jerry banana είπε

Ποτέ δεν είναι τα in ear καλύτερα πάντα είναι τα over ear και για λόγους μηχανικής αλλά φυσικά και για την απομόνωση θορύβου . Οπότε μέχρι τώρα εάν δεν κάνω λάθος είναι τα 1000xm4

Ο τιτλος ισως ειναι misleading, αλλα η αγορα αφορα τα in ear ακουστικα, οποτε και αναφερεται σε αυτα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xenofonlive είπε

Tα airpods pro (1gen) τα πήρα αποκλειστικά για gaming και για ταινίες, δεν έχουν ποτέ αποσυνδέσεις stutter και δεν έχουν latency που να το καταλαβαίνεις.

Γιατί?

Γιατί μπορεί να περπατάς στο δρόμο και το βράδυ να σε ληστέψουν ή το πρωί να σε πατήσει κανένας. Αλλά εγώ προσωπικά όποτε φοράω ακουστικά το κεφάλι μου παίζει δεξιά κι αριστερά, προσέχω φουλ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Limitless199 είπε

Γιατί μπορεί να περπατάς στο δρόμο και το βράδυ να σε ληστέψουν ή το πρωί να σε πατήσει κανένας. Αλλά εγώ προσωπικά όποτε φοράω ακουστικά το κεφάλι μου παίζει δεξιά κι αριστερά, προσέχω φουλ.

Με ambient mode μια χαρά περπατάς

Πάντως latency σε gaming δε νομίζω ότι μπορείς να αποφύγεις με Bluetooth, σε online θα έχεις θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Limitless199 είπε

Εγώ πάντως βλέπω πολλούς Έλληνες που φοράνε AirPods. Δεν είναι και φθηνά.

Τα airpods,τα iPhone,τα ipod αλλά και τα ipad τα αγοράζουν πολλοί Έλληνες και όχι μόνο επειδή είναι προϊόντα της apple,επειδή θεωρητικά η apple είναι στην μόδα και έχουν αρκετοί προϊόντα αυτής της εταιρείας και δεν αξιοποιούν ούτε το 50% των δυνατοτήτων των συσκευών αυτών παρά μόνο για να φαίνεται το δαγκωμένο μήλο 😂🤣😅.Επίσης επειδή αγοράζουν πολλοί προϊόντα αυτής της εταιρείας μετά από κάποιο διάστημα τα πουλάνε για να πάρουν το καινούριο μοντέλο που κάνει σίγουρα όσο ένα νεφρό και θα πάνε να το πάρουν με δόσεις από τον Κωτσόβολο 😀😃😄 😅🤣😂 και το μεταχειρισμένο προϊόν το αγοράζουν άλλα άτομα για να είναι και αυτά μέσα στην μόδα.😄😃😀

Προσωπική άποψη: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ APPLE.

Υποκειμενική άποψη: Τα ακουστικά της sony είναι ακριβά.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, csontheline είπε

Για τον κάθε ένα είναι διαφορετικό. Και υπάρχουν άνθρωποι που θα το πληρώσουν. Και δεν είναι μόνο το ANC. Ταυτόχρονα αγοράζεις και καλύτερη ποιότητα στον ήχο, καλύτερες κλήσεις, κλπ λειτουργίες.

Προσωπικά τα χρησιμοποιώ σε server rooms και σώζουν τύμπανα. Όπως και όταν θέλω να ακούω μουσική κλπ, αλλά να μπορώ να καταλαβαίνω ότι κάποιος έχει έρθει και μου μιλάει. Προτίμησα Huawei freebuds pro2 μετά από έρευνα και έχω μείνει ευχαριστημένος στα 118€ τους.

Για το ποιο είναι το καλύτερο, μόνο όποιοι έχουν δοκιμάσει πολλά μπορούν να έχουν άποψη και έχουν αυτί.

Πραγματικά η μόνη φορά που πραγματικά χρειάστηκα το ANC ήταν όταν ταξίδεψα με υδροπλάνο που πραγματικά ο θόρυβος ήταν στον θεό . Με τα AirPods όμως ήταν κομπλέ η κατάσταση . Για την καλύτερη κλήση άστο έχουμε δει 4 μοντέλα έως τώρα όλα σκουπίδια απλά . Τα δοκίμασα όλα . 

Δημοσ.

Σταμάτησα να υποστηρίζω την Sony κάπου στα WF-1000XM3... απαράδεκτα για μένα κ για τα χρήματα που κόστισαν. Περίμενα πολλά περισσότερα από αυτό το προϊόν τα οποία βρήκα στα Jabra 75T και στα Anker Soundcore Liberty 3 Pro. Σε αυτόν το τομέα, ο ήχος και ολη η εμπειρία χρήσης είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα.

Σχετικά με τις υποστηρίξεις και τα service των παραπάνω, δεν έχω γνώμη διότι δεν μου έχουν χρειαστεί...προς το παρόν.  

Δημοσ.
14 ώρες πριν, 3oxic είπε

Μετά από λίγο καταντάει επικίνδυνο το noice cancellation

Φαντάζομαι εννοείς οτι οι επιλογές των ανθρώπων καταντάνε επικίνδυνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...