Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, έχω να κάνω μια ερώτηση σε σχέση με την ΕΥΔΑΠ...

Μένω σε διαμέρισμα τριώροφης πολυκατοικίας με δύο ρολόγια και η παροχή μου ήταν συνδεδεμένη σε ένα από αυτά.. δηλαδή δύο διαμερίσματα σε ένα ρολόι.. θέλω να κάνω αίτηση στην ΕΥΔΑΠ για να βάλω δικό μου και μου είπαν ότι αφού την κάνεις σε ένα μήνα θα έρθουν για αυτοψία... Ερώτηση θα πρέπει πριν έρθουν να κόψω την παροχή που έχω για να μην το δουν ή το αφήνω ως έχει, υπάρχει πρόστιμο?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

H αυτοψία εχει να κανει με το πεζοδρομιο και τα σχέδια τους, αν ειναι σωστά κλπ

Αυτοι δεν ασχολούνται με το διαμέρισμα σου, θα σου παραδώσουν τον μετρητή και εσυ θα πρέπει να καλέσεις υδραυλικο για να σου φτιάξει ολα τα υπολοιπα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Lampros1973 είπε

Δηλαδή δεν ανοίγουν τα καπάκια στο πεζοδρόμιο για να δουν τα υπόλοιπα ρολόγια? Δεν τους ενδιαφέρει?

Τα καπακια προφανώς θα τα ανοιξουν αφου θα σκαψουν με τα καμπρεσερ, οχι δεν τους ενδιαφερουν τα υπολοιπα και ουτε ξερουν που πανε οι σωλήνες εσωτερικα

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Lampros1973 said:

Καλησπέρα στην παρέα, έχω να κάνω μια ερώτηση σε σχέση με την ΕΥΔΑΠ...

Μένω σε διαμέρισμα τριώροφης πολυκατοικίας με δύο ρολόγια και η παροχή μου ήταν συνδεδεμένη σε ένα από αυτά.. δηλαδή δύο διαμερίσματα σε ένα ρολόι.. θέλω να κάνω αίτηση στην ΕΥΔΑΠ για να βάλω δικό μου και μου είπαν ότι αφού την κάνεις σε ένα μήνα θα έρθουν για αυτοψία... Ερώτηση θα πρέπει πριν έρθουν να κόψω την παροχή που έχω για να μην το δουν ή το αφήνω ως έχει, υπάρχει πρόστιμο?

Ευχαριστώ 

Και να την κόψεις την παροχή πριν έρθουν δεν θα κάνει καμία διαφορά, οι σωληνώσεις από τα ρολόγια και μετά ούτε τους ενδιαφέρουν ούτε τους αφορούν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...