Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/279660-headset-g435-mouse-g305 89,90€ + 1,5€ μεταφορικά ενδεικτικά τιμές από Σκρουτζ το σετ - 89,90€ απο Mediamarkt price match και μετά απο τα υπόλοιπα μαγαζιά 130€+ μετά μεμονωμένα Headset- 60€ σε άλλα χρώματα Mouse - 40€ Εκτυπωτής - 60€ + πιθανά μεταφορικά οποτε το πραγματικο offer ειναι τσαμπα ο εκτυπωτης Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από Zengar Zombolt 5
Titos301 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 πολυ καλη προσφορα το μονο που με προβληματιζει ειναι τα ακουστικα, το κενο που εχουν εκει που θα ακουμπησει το αυτι δεν μου καθεται καθολου καλα στο ματι, συγκρινοντας με παλαιοτερο headset
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μαζευτηκε ο τιτλος οπως επρεπε να ειναι συντομος και περιεκτικος. Αν δουμε ιστορικο τιμων, στα 89.90 ειναι η σχεδον μονιμη τιμη του σετ. Επομενως η προσφορα μενει ΜΟΝΟ για το δωρο, τον εκτυπωτη. Εκει εγκειται η προσφορα, διαφορετικα δεν θα υπηρχε. Για να εστιασουμε σωστα. Ο εκτυπωτης τωρα, δεν ξερω τι ψαρια πιανει, αλλα α) ειναι παλιο μοντελο κρινοντας απο το ιστορικο τιμων το οποιο δεν παει περα απο τα -2ετη και β) ιστορικο τιμων αξια απο 31€ μεχρι 50-55€ χοντρικα. 3
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Έχω κάνει παραγγελία από τις 22/7 23:30 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει καθόλου , έχει μείνει στο στάδιο ' συλλογή - προετοιμασία ' . Πού να έπαιρνα και 10 πακέτα δηλαδή ( 1 πήρα ) ποιος ξέρει πόσο θα περίμενα ...
vaggos88 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Titos301 είπε πολυ καλη προσφορα το μονο που με προβληματιζει ειναι τα ακουστικα, το κενο που εχουν εκει που θα ακουμπησει το αυτι δεν μου καθεται καθολου καλα στο ματι, συγκρινοντας με παλαιοτερο headset Τα εχω συγκεκριμενα και δεν εχεις κανενα θεμα, δεν ακουμπαει το αυτι στο πλαστικο. Ειναι πολύ ανετα και ελαφριά και μπορείς κυριολεκτικά να τα φορας 24 ωρες (φοράω και γυαλιά). Η μπαταρία κραταει 18 ωρες οπως γράφει και φορτίζουν και παρα πολυ γρηγορα. Αν κάποτε χαλάσουν θα ξανα παρω τα ιδια. Απο ηχο δεν ειναι κατι το ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ αλλα αρκετα πιστευω για τον μεσω χρήστη. Ταινίες μουσικη games κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα