Προς το περιεχόμενο

Golf tsi 2008 1.4

nikos2344

Προτεινόμενες αναρτήσεις

50 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Μιλήσαμε για αξιοπιστία όχι για παθητική ασφάλεια. Εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις Ελληνικα.

Για την αξιοπιστία πήρες την απάντηση σου . Για τα σαπακια που λες έλα μια μερα Θεσσαλονίκη  να το σηκώσουμε στην ράμπα να δούμε αν έχει σαπίλες. 

Σαπακια ειναι γενικος ορος. θα βγαζει συνεχεια προβληματα,τεχνολογια,παθητικη ασφαλεια σε σχεση με κατι πιο καινουργιο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, CaMp3on said:

Αγόρασα πριν 3 χρόνια 22 ετών αμάξι με 200.000 χιλιόμετρα. Στο κομμάτι της αξιοπιστίας είναι ότι καλύτερο. Σου δίνει την εντύπωση ότι με τα service στην ώρα του θα σε πάει σίγουρα ακόμα 5-6 χρόνια+. Α και σαν να μην έφτανε αυτό, του έβαλα και υγραέριο. Πες μου μετά εσύ για αξιοπιστία.

σκέφτεσαι επαγωγικά. Γνωρίζεις μία (1) περίπτωση και την γενικεύεις στο σύνολο. 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός που ονομαζει σαπακι ενα αυτοκινητο απλώς με την εικονα που εχει στο μυαλο του γενικεύει στο συνολο και κανει λαθος.Να σου φερω εγω αυτοκινητο απ εξω 5 χρονων γεματο σκουρια.Να μην λυνει καμια βιδα και η δισκοπλακα εκει που δεν παταει το τακακι να ειναι σαν το ναυάγιο της ζακυνθου.Αντιθετα  ελληνικο 12 χρονο απο παππου πενα αψεγαδιαστο παντου.Ναι οκ τεχνολογικα υστερει αλλα περα απο αυτο ειναι αξιοπρεπέστατο και κανει την δουλεια του μια χαρα.Λιγο σεβασμός και αξιοπρεπεια δεν βλαπτει........

Βασικα ενα αυτοκινητο με το που θα δεις το σαλονι του καταλαβαίνεις αμέσως σε τι κατασταση ειναι και αν αξιζει τον κοπο να το ψαξεις παραπερα

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 3

Επισκέπτης
Στις 25/7/2023 στις 3:21 ΜΜ, nikos2344 είπε

Καλησπερα σας θα ήθελα να σας ρωτησω αν αξίζει να αγοράσω για πρωτο αυτοκίνητο ένα golf tsi 2008 . Αν μπορείτε απαντήστε μου στις εξής απαντήσεις. Είναι αξιόπιστα ακόμα και μετά τα 150.000 ; Η κατανάλωση του είναι νορμαλ για έναν 20 χρόνο όπως και τα σέρβις; Να κινηθώ προς smart 451 1000ρι ή μήπως σε bmw 316 παλιά;

Για ποιο λόγο να μην αξίζει αν γνωρίζεις σε μεγάλο βαθμό το ιστορικό του και το κάνει πολύ καλό έλεγχο ένας μηχανικός;

Σίγουρα όσο πιο παλιό τόσο πιο ευάλωτο σε βλάβες,αλλα ολα είναι θέμα συντήρησης.

Golf και Corolla είναι τα πρώτα μοντέλα σε πωλήσεις εδώ και δεκαετίες.Τυχαίο δεν είναι αυτό.

Τέλος δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Golf 15 ετών και Yaris🤣 15 ετών.Το πρώτο είναι αμάξι,το άλλο είναι για την πρέσα.

Σιγά την τεχνολογία που υπερτερεί ένα σημερινό, με ένα του 2008. Μόνο σε μπλιμπλίκια φρου φρου κι αρώματα. 
Ο TSI μια χαρά αξιοπιστότατος είναι. Ένα θέμα με την καδένα είχε. Οπότε, αν έχει αλλάξει την καδένα είναι κομπλέ, αν όχι κόψε τουλάχιστον 500€ από την τιμή γιατί την εργασία θα την κάνεις οπωσδήποτε. 150Κ για ένα αμάξι, δεν είναι σοβαρά χιλιόμετρα, εκτός αν τα έκανε όλα μέσα στην πόλη.
Και όπως κάθε μεταχειρισμένο, όλα εξαρτώνται από την χρήση του προηγούμενου κατόχου, δεν είναι τόσο θέμα μάρκας.

Golf με διπλά ψαλίδια και πολλαπλούς συνδέσμους, δισκόφρενα μπρος - πίσω και κινητήρα ζωηρότατο να προσφέρει την απαραίτητη επιτάχυνση όταν χρειαστεί, και αφήστε τα yaris maris...

• Like 2

3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Γενικα η πρωτη γεννια 1.4 170ps ειχε προβληματα.

Γι αυτο την κατεβασανε στα 160 μετα, και μετα την καταργησανε...

και μετά την ανεβάσαν στα 180.

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Το 1.4 εβγαινε 180?

Νομιζω μονο το 1.8

Βγηκε και 1,4-180 για ένα Polo GTI και Seat Ibiza Cupra. Κάπου στο 2010.

Μετά τον αλλάξαν με τον 1,8-192.

28 λεπτά πριν, johnnycer είπε

Honda Civic του 2007-2009; Αρκετά αξιόπιστο και σύγχρονο για την εποχή του. 

(Ειναι λίγο ψόφιο βέβαια στα 1400cc και με σκληρές αναρτήσεις)

Είπε αμάξι να πάρει, κι εσύ του πρότεινες διαστημόπλοιο 😂😂😂

Honda, respect πάντως!

γενικός που λέτε για αξιοπιστία κλπ... έξω θεωρούν αν το αμάξι όσο το κρατάνε δεν βγάζει τπτ πέρα από κλασσικά service ειναι αξιόπιστο (υγ τα αμαξια τα κρατάνε 7 με 8 χρονια ) το όποιο ειναι και λογικό, στην ελλαδα αμάξι θεωρείτε αξιόπιστο όταν ειναι  20+ χρονών και έχει 500,,000+ χιλομετρα

ρε μαγκες ετσι ειναι 

τα αμαξια ειναι κατασκευασμενα για 7-8 χρονια τωρα 15 ειναι στην 3η ζωη του και καθε μερα ειναι ρισκο ανθα παρει εμπρος .... μιλω εκ πειρας αφου σαπακι εχω και εγω με 300.000κμ

ετσι ειναι σκεφτειτε πχ οτι ορισμενα συστηματα πχ start -stop χαλανε στα 8 χρονια οι μιζα κλπ 

αλλα σου λεει οτι αφου θα το αλαξει τοτε του λεω να το εχει . αν το αμαξι το θεσ για παραπανω χρονια τοτε απλα απενεργοποιεις το start stop ...

καλοειναι να μην παρεις γκαζιαρικο αμαξι 15ετιας γιατι θα του εχουν πιει το αιμα σσιγουρα .... αν επαιρνεσ yaris ειχεσ πιθανοτητα να το εχει καμια γιαγια  και το αμαξι να μην εχει φαει ζορι αλλα σπανιο πραγμα ...

σε τι τιμη θα το παρεις δεν μας ειπες ???

Για να είναι του 2008 θα είναι το 5άρι

12 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

καλοειναι να μην παρεις γκαζιαρικο αμαξι 15ετιας γιατι θα του εχουν πιει το αιμα σσιγουρα ....

Αν είναι το gt, είναι σχεδόν σίγουρο...αν είναι το 140άρι, μπορεί και όχι.... αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να έχει δεχθεί πρόγραμμα revo (100% σκίσιμο δηλαδή!!!)

Εγω θα σου ελεγα φιλε μου οτι εαν το αμαξι το ξερεις και ξερεις και τον οδηγο που το ειχε, και δεν εχει θεματα, τοτε θα στο προτεινα. Μιλαω εκ πειρας, διοτι εχω το golf 5 tsi 140ps, μοντελο 2007, με 165.000 χιλιομετρα, και τα μονα πραγματα που εχω αλλαξει ειναι η καδενα χρονισμου και 2 μπεκ ψεκασμου. Ωστοσο, ολα τα σερβις γινονται στην ωρα τους και με τα σωστα υλικα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...