Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, ma3stros said:

Σ ευχαριστω! Εχω μπαταριες 2αρα, 4αρα κ 8αρα κ φορτιστη.

Ωραίος! Πάρε κι ένα καλό πλατυκάλεμο τότε και δε θα καταλάβεις για πότε θα γίνει η δουλειά.

Θα σου πρότεινα κάποιο 80mm σαν αυτό, θα κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερα.

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται: Ο προβολέας μπαταρίας που έφερε σήμερα είναι πολύ καλός και με μιά 4άρα μπαταρία στη μεγάλη σκάλα κρατάει όντως 200 λεπτά. Για την ακρίβεια χρονομέτρησα 196 λεπτά. Πολύ βολικό το οτι παίρνει και τις 12βολτες μπαταρίες των 2Αh αλλά και δουλεύει με ρεύμα μέσω του παρεχόμενου τροφοδοτικού. Φωτεινός, η βάση του θα μπορούσε να είναι και πιό στιβαρή αλλά στέκεται πολύ καλά σε όλες τις κλίσεις που μπορείς να του δώσεις. Μπαίνει και σε κατάλληλο τρίποδο, έχει στη βάση του  2 πάσα, ένα σε μέγεθος τρίποδου φωτογραφικής μηχανής και ένα μεγαλύτερο.

Με 25 ευρώ θεωρώ πως είναι καλή αγορά για κάποιον που χρειάζεται να δουλεύει συχνά σε χώρους χωρίς ρεύμα, αν φυσικά διαθέτει κι άλλα εργαλεία parkside μπαταρίας και δεν ξοδευτεί για μπαταρία - φορτιστή.

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/1/2025 στις 8:44 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Φέρνει αυτή την εβδομάδα τεσσάρα μπαταρία χωρίς bluetooth και κάνει 20€, είναι δηλαδή 50% φθηνότερη από αυτήν (30€) με το άχρηστο μπλε δόντι που είχε φέρει τον Δεκέμβριο! :X:mad::shifty:

Όποιος θέλει μπαταρία ας έχεις υπόψην του να πάρει τώρα την σκέτη καθώς θα του βγει πολύ πιο φτηνά

Βασικά εδώ είχα γράψει μια ανακρίβεια, 20€ κάνει με lidl plus, σκέτη κάνει 25. Πάλι φτηνότερη από την άλλη με το bluetooth βέβαια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, cthulhucarbide said:

Βασικά εδώ είχα γράψει μια ανακρίβεια, 20€ κάνει με lidl plus, σκέτη κάνει 25. Πάλι φτηνότερη από την άλλη με το bluetooth βέβαια

Συγχωρείσαι, ποιός πάει lidl και ιδίως για εργαλεία χωρίς να έχει την εφαρμογή; 😎

Και μιά που το είπες, πήρα σήμερα μία 4άρα, τη στράγγιξα με τη χρήση του χθεσινού προβολέα και την ξαναφόρτισα με τον μικρό φορτιστή 2,4Αh, κάνει δυο ώρες. Παραγωγή 9ος 2024, φρεσκότατη.

Επεξ/σία από BigBlack
Δημοσ.

Εκανα λογαριασμό μονο και μονο να σας βοηθησω.....λοιπον στο lidl Πατησίων εχει και τεσαρες και οχταρες μπαταριες ....και πολλες μαλιστα....εχθες πηρα εγω μια τεσσαρα.6-2-25.καλη συνέχεια σε ολους

Στις 29/2/2024 στις 12:29 ΜΜ, tzotzo είπε

Φίλε μου θέλω,2 μπαταρίες 4ah και 2 8 ah και 2 2ah καινούριες με εγγύηση από το κατάστημα, σήμερα 29/2.Αν μου υποδείξεις σε ποιο κατάστημα θα τις βρω, θα σου δώσω 150€ για την υπόδειξη σου δώρο.

Υπάρχουν και πολλές μαλιστα  οχταρες και τεσσαρες στο lidl Πατησίων εχθές 6-2-25 .καλη συνέχεια φιλος

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Konan1234 said:

Εκανα λογαριασμό μονο και μονο να σας βοηθησω.....λοιπον στο lidl Πατησίων εχει και τεσαρες και οχταρες μπαταριες ....και πολλες μαλιστα....εχθες πηρα εγω μια τεσσαρα.6-2-25.καλη συνέχεια σε ολους

Υπάρχουν και πολλές μαλιστα  οχταρες και τεσσαρες στο lidl Πατησίων εχθές 6-2-25 .καλη συνέχεια φιλος

Φιλε μου σε ευχαριστω για την εγγραφή σου. Ελπίζω να μην θες και 150€

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzotzo είπε

Φιλε μου σε ευχαριστω για την εγγραφή σου. Ελπίζω να μην θες και 150€

Σου έδωσε και την απάντηση και τον τρόπο. Μαθήματα και γνώσεις δεν είναι τσάμπα.

Τα μαθήματα πληρώνονται, πόσο μάλλον όταν εσύ το πρότεινες....

• Haha 1
Δημοσ.
52 minutes ago, sphinxgr said:

Σου έδωσε και την απάντηση και τον τρόπο. Μαθήματα και γνώσεις δεν είναι τσάμπα.

Τα μαθήματα πληρώνονται, πόσο μάλλον όταν εσύ το πρότεινες....

απλά άργησε λίγο λιγότερο από έναν χρόνο.

Δημοσ.

Να ημαστε ολοι καλα θελω και καλες εργασιες σε ολους.....

Οταν εβγαλε το φυλλαδιο οτι ειχανε προσφορα μπαταριες πηγα απο το καταστημα αλλα μπαταριες πουθενα......με το που τελειωσε η προσφορα να σου οι μπαταρίες......μιλαω για τα καταστηματα νεα ιωνιας πατησιων και Μπουρνάζι.....γενικα εχω παρατηρήσει οτι καποια πραματα δεν εμφανιζονται καθολου στα ραφια ενω τα γραφει το φυλλάδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...