ilias78 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Αφού δεν έχει κρούση, φαντάζομαι δεν κάνει για καμιά τρύπα σε τοίχο έτσι?
nickol-us Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, ilias78 είπε Αφού δεν έχει κρούση, φαντάζομαι δεν κάνει για καμιά τρύπα σε τοίχο έτσι? Όχι. Γενικά τα 12βολτα δεν έχουν δύναμη για κάτι τέτοιο. Επειδή στη δουλειά έχω το αντίστοιχο της bosch με κρούση, θα σου πω οτι πολύ δύσκολα τρυπάει ακόμη και με 6mm σε τούβλο. Αυτά είναι μικρά και ελαφριά για βιδώματα. Αν θες τρυπήματα πας σε κάτι πιο ακριβό Και περισσότερα volt ή αν θες οικονομικό, κοιτάς σε ρεύματος Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από nickol-us 1 1
efib Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου https://www.skroutz.gr/s/88665/Bosch-GSB-13-RE-Professional-Kroustiko-Drapano-600W.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share αυτό κάνει για τρύπημα σε τοίχο;
tzotzo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 15 hours ago, efib said: https://www.skroutz.gr/s/88665/Bosch-GSB-13-RE-Professional-Kroustiko-Drapano-600W.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share αυτό κάνει για τρύπημα σε τοίχο; φυσικά 19 hours ago, ilias78 said: Αυτό αξίζει που έχει η lidl προσφορά από αύριο? https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-performance-set-epanafortizomeno-drapanokatsavido-pbspa-12-e4/p10049653 πηρε δυο γνωστος μπαναρισμενος συνφορουμιτης και τα πουλησε αμεσως.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 16/12/2024 στις 2:51 ΠΜ, cthulhucarbide είπε Θέλω να πάρω μια μπαταρία τεσσάρα για τα εργαλεία (βγάζει από την Πέμπτη που έρχεται) Όμως αυτή που φέρνει τώρα είναι smart με bluetooth κλπ. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο να θέλει κάποιος να κατεβάζει εφαρμογή για να παρακολουθεί την φόρτιση της μπαταρίας(?) αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει και απορώ πως συνεχίζουν ακόμα αυτό το χαρακτηριστικό και δεν το έχουν καταργήσει. Επίσης έχω φορτιστή απλό και δεν έχω καταλάβει μήπως αυτές γεμίζουν μόνο με τον smart. Αξίζει μήπως να περιμένω πότε θα ξαναφέρει τεσσάρα σκέτη (είχε φέρει πριν 1-1,5 μήνα αλλά δυστυχώς δεν πήρα) με το σκεπτικό ότι ίσως είναι λίγο χαμηλότερη η τιμή αλλά και για να μην είναι αυτό το smart μέσα στην μέση που δεν ξέρω μήπως με επηρεάζει κάπως από την στιγμή που δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω. Για το τελευταίο θα ήθελα την γνώμη κάποιου που έχει δουλέψει τέτοια μπαταρία Φέρνει αυτή την εβδομάδα τεσσάρα μπαταρία χωρίς bluetooth και κάνει 20€, είναι δηλαδή 50% φθηνότερη από αυτήν (30€) με το άχρηστο μπλε δόντι που είχε φέρει τον Δεκέμβριο! Όποιος θέλει μπαταρία ας έχεις υπόψην του να πάρει τώρα την σκέτη καθώς θα του βγει πολύ πιο φτηνά 3
mindreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Χτες ειδα συναδελφο να του φερνει courier, καινουριο ηλεκτρικο πριονι, κι αυτος να ειναι εκπληκτος! Μου ειπε οτι ειχε ενα προβλημα, και του εστειλαν καινουριο απο το lidl! Εμ, μετα ειναι να μην τους προτιμας; ---- Ερωτηση γιατι μπερδευομαι: Τα εργαλεια του lidl, οσα ειναι ηλεκτρικα/επαναφορτιζομενα, ερχονται ΜΕ την μπαταρια τους; Ή ειναι ξεχωριστη αγορα που πρεπει να υπολογισεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, mindreader είπε Τα εργαλεια του lidl, οσα ειναι ηλεκτρικα/επαναφορτιζομενα, ερχονται ΜΕ την μπαταρια τους; Ή ειναι ξεχωριστη αγορα που πρεπει να υπολογισεις; Tα μπαταρίας γράφουν στην συσκευασία αν έχουν μπαταρία και φορτιστή αλλά και στο φυλλάδιο,θα δεις ότι εκεί που πρέπει να ειναι η μπαταρία ειναι γκρι. Τα ηλεκτρικά δεν χρειάζονται μπαταρία. 1
mindreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 hour ago, Ukforthemoment said: Tα μπαταρίας γράφουν στην συσκευασία αν έχουν μπαταρία και φορτιστή αλλά και στο φυλλάδιο,θα δεις ότι εκεί που πρέπει να ειναι η μπαταρία ειναι γκρι. Τα ηλεκτρικά δεν χρειάζονται μπαταρία. Εννοεις, υπαρχουν ηλεκτρικα που τα δουλευεις με μπαλαντεζα, και ηλεκτρικα που τα δουλευεις με επαναφορτιζομενη μπαταρια; Δηλαδη, ενα κλαδευτηρι που εχω κατα νου, θα γυρναω στον κηπο με μπαλαντεζα απο το σπιτι;
ma3stros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Εννοει αλλο το ηλεκτρικο και αλλο το επαναφορτιζομενο εργαλειο με μπαταρια Στα φυλλαδια οπως ειπε και το αλλο μελος αναγραφει εαν θα περιλαμβανει μπαταρια η συσκευη. Συνηθως ειναι με γκρι χρωμα και δεν περιλαμβανεται. 1
mindreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Ok, ευχαριστω για τη διευκρινηση. Επειδη οι περισσοτεροι εχετε παρει εργαλεια parkside, εγω μεχρι τωρα δεν ετυχε/δεν χρειαστηκε και τα αγνοουσα, εχει αγορασει κανεις, κανενα κλαδευτηρι ηλεκτρικο; Θελω κατι ομως, να μπορει να φτασει ψηλα στο δεντρο, οχι μονο οπου φτανει το χερι, δηλαδη να εχει ενα βραχιονα να φτανεις ψηλα. Αν καποιος εχει παρει κατι τετοιο απο τα lidl, ας πει λιγα πραγματα αν θελει, τιμη, αν αξιζει/αν κανει δουλεια, αν κατι δεν ειναι βολικο κλπ
BigBlack Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 13 minutes ago, mindreader said: Ok, ευχαριστω για τη διευκρινηση. Επειδη οι περισσοτεροι εχετε παρει εργαλεια parkside, εγω μεχρι τωρα δεν ετυχε/δεν χρειαστηκε και τα αγνοουσα, εχει αγορασει κανεις, κανενα κλαδευτηρι ηλεκτρικο; Θελω κατι ομως, να μπορει να φτασει ψηλα στο δεντρο, οχι μονο οπου φτανει το χερι, δηλαδη να εχει ενα βραχιονα να φτανεις ψηλα. Αν καποιος εχει παρει κατι τετοιο απο τα lidl, ας πει λιγα πραγματα αν θελει, τιμη, αν αξιζει/αν κανει δουλεια, αν κατι δεν ειναι βολικο κλπ Είχα πάρει πριν χρόνια το πρώτο ηλεκτρικό κονταροπρίονο (αλυσοπρίονο) που είχε βγάλει. Με μικρή σχετικά χρήση, ζει ακόμα και είναι πολύ εξυπηρετικό. Βγάζει αντίστοιχα και μπορντουροψάλιδα με κοντάρι. Περισσότερες γνώμες θα βρεις και στο avclub, στο ειδικό νήμα για parkside αλλά έχει και βιντεάκια review στο youtube για πολλά εργαλεία. Ψάξτο. 1
ma3stros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Θελω να βγαλω πλακακια (καμια 30 τετραγωνικα) απο το πατωμα πιστευετε οτι θα κανω δουλεια με το παρακατω? https://www.lidl-hellas.gr/l/el/fyladia/30-01-lidl-food-nonfood/view/product/10050146/page/31
BigBlack Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 11 minutes ago, ma3stros said: Θελω να βγαλω πλακακια (καμια 30 τετραγωνικα) απο το πατωμα πιστευετε οτι θα κανω δουλεια με το παρακατω? https://www.lidl-hellas.gr/l/el/fyladia/30-01-lidl-food-nonfood/view/product/10050146/page/31 Θα κάνεις. Αλλά θα χρειαστείς και μπαταρία (πάρε 4Αh με 19,99) και φορτιστή (είδα σήμερα έναν των 4,2Α κάπου στα 15) κι επίσης ένα πλατυκάλεμο για να βγάλεις πιό εύκολα το πλακάκι.
ma3stros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, BigBlack είπε Θα κάνεις. Αλλά θα χρειαστείς και μπαταρία (πάρε 4Αh με 19,99) και φορτιστή (είδα σήμερα έναν των 4,2Α κάπου στα 15) κι επίσης ένα πλατυκάλεμο για να βγάλεις πιό εύκολα το πλακάκι. Σ ευχαριστω! Εχω μπαταριες 2αρα, 4αρα κ 8αρα κ φορτιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα