chios Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, tzotzo είπε Μήπως έχει ανεμιστήρα μέσα; Εννοείται ότι έχει για ψύξη, τον ίδιο θόρυβο κάνει και ο δικός μου.
northjohn Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, chios είπε 32 λεπτά πριν, tzotzo είπε Μήπως έχει ανεμιστήρα μέσα; Εννοείται ότι έχει για ψύξη, τον ίδιο θόρυβο κάνει και ο δικός μου. Δεν γνώριζα ότι διαθέτει ανεμιστήρα , ο οποίος φαντάζομαι εκκινεί όταν συνδεθεί η μπαταρία αφού χωρίς αυτήν δεν ακούγεται τίποτα. Σε ευχαριστώ, ήμουν έτοιμος να τον επιστρέψω.
chios Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, northjohn είπε Δεν γνώριζα ότι διαθέτει ανεμιστήρα , ο οποίος φαντάζομαι εκκινεί όταν συνδεθεί η μπαταρία αφού χωρίς αυτήν δεν ακούγεται τίποτα. Σε ευχαριστώ, ήμουν έτοιμος να τον επιστρέψω. Πολύ σωστά μόλις κουμπώσει η μπαταρία ξεκινάει και ο ανεμιστήρας, λογικό βέβαια αφού τότε δίνει αμπέρ και ανεβάζει θερμοκρασία. 1
sdikr Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Απλά προς ενημέρωση, πέρα απο τις μπαταρίες 2A που είχε στο κατάστημα, 28/3 θα φέρουν και μεγαλύτερες για όποιους τους ενδιαφέρει 1
LouCi4er Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Γιατί σταμάτησαν να φέρνουν τις κλασικές 4αρες δεν μπορώ να καταλάβω.
m3ltd0wn Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Γιατί μου φαίνεται καλύτερο deal να πάρεις 2 4Ahr αντί για μια 8Ahr? Και μικρότερο βάρος και όταν λειτουργεί η μία φορτίζει η άλλη... Σκέφτομαι κάτι λάθος;
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Κάποια εργαλεία που τραβάνε πολύ ρεύμα θα δουλεύουν καλύτερα με την μεγάλη. Κατά τα άλλα και γω προτιμώ δύο μικρές και για να μην ξεμείνω και για να είναι πιο ελαφρύ το χέρι. Επίσης αυτό που οι μπαταρίες έγιναν "smart" χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό με αυξημένη τιμή εμένα δεν μου έκατσε καλά 3
sdikr Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 21 hours ago, LouCi4er said: Γιατί σταμάτησαν να φέρνουν τις κλασικές 4αρες δεν μπορώ να καταλάβω. Αν δεν κάνω λάθος, τα εργαλεία που διαφημίζουν πως έχουν σύνδεση το κάνουν μέσω μπαταρίας, ίσως για αυτό πλέον δεν φέρνουν απλές
LouCi4er Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Ναι αλλά συνεχίζουν να φέρνουν πολλά εργαλεία από την πράσινη σειρά τα οποία δεν συνδέονται.Παλι καλά που μπορείς να παραγγείλεις κατευθείαν μέσω kompernass την απλή μπαταρία και φθηνότερα.
kostis444t Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Στις 22/3/2024 στις 6:09 ΜΜ, sdikr είπε Απλά προς ενημέρωση, πέρα απο τις μπαταρίες 2A που είχε στο κατάστημα, 28/3 θα φέρουν και μεγαλύτερες για όποιους τους ενδιαφέρει το φυλλάδιο αυτο που υπάρχει ?
sdikr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 58 minutes ago, kostis444t said: το φυλλάδιο αυτο που υπάρχει ? Βγήκε στα καταστήματα την Παρασκευή, λογικά απο δευτέρα ή τρίτη θα είναι και Online
kostis444t Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 9 ώρες πριν, sdikr είπε Βγήκε στα καταστήματα την Παρασκευή, λογικά απο δευτέρα ή τρίτη θα είναι και Online καλημέρα ευχαριστώ που απάντησες ,σε ποιά περιοχή και κατάστημα βγαίνει απο την παρασκευή ? στον αλιμο βγαίνει κάθε σάββατο (μόνο χθες ΔΕΝ ειχαν φέρει) και μου εκανε εντύπωση γιατι ΠΑΝΤΑ φέρνουν εκεί σάββατο ( ακόμα και η επίσημη σελίδα lidl ΔΕΝ εχει ανεβάσει το νέο που εχεις εσύ) αν θέλεις απάντησε κ παλι καλημέρα
sdikr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 hour ago, kostis444t said: καλημέρα ευχαριστώ που απάντησες ,σε ποιά περιοχή και κατάστημα βγαίνει απο την παρασκευή ? στον αλιμο βγαίνει κάθε σάββατο (μόνο χθες ΔΕΝ ειχαν φέρει) και μου εκανε εντύπωση γιατι ΠΑΝΤΑ φέρνουν εκεί σάββατο ( ακόμα και η επίσημη σελίδα lidl ΔΕΝ εχει ανεβάσει το νέο που εχεις εσύ) αν θέλεις απάντησε κ παλι καλημέρα Θεσσαλονίκη Χαρίλαου, αλλά και σε αυτό που είναι προς Πυλαία και Εθνικής αντιστάσεως πάντα τα φέρνει απο παρασκευή 1
george1994 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 28/2/2024 στις 1:57 ΜΜ, Catalyst είπε Για DIY και ερασιτεχνικές δουλειές σπιτιού (και όχι μόνο) η πράσινη σειρά είναι υπέρ του δέοντος καλή. Η μαύρη έχει brush-less μοτέρ και είναι καλύτερη αλλά ζητά περισσότερα χρήματα. Το πράσινο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο το έχω από το 17 και με έχει ικανοποιήσει αρκεί να καταλάβεις τα όρια του. Στα + τα 3 χρόνια εγγύησης που αν σου πάθει συνήθως στο αντικαθιστούν χωρίς πολλές ερωτήσεις. Μπαταρίες έχουν ανά πάσα στιγμή τα καταστήματα και θα είσαι άτυχος αν την χρειαστείς και δεν βρεις εκείνη την χρονική στιγμή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει πτώση στην ποιότητα κατασκευή και παρατηρούνται διάφορες ατέλειες και αστοχίες ακόμη και στην ίδια παρτίδα. Βασικά σου στέλνουν νέα συσκευή χωρίς να χρειαστεί να σταλεί πίσω η παλιά. Αυτό έχει γίνει σε εμένα που χάλασε μια σπαθοσέγγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα