Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 03/06/2024 at 23:19, tzotzo said:

οι μπαταριες ειναι ιδιες, και γενικοτερα η μαυρη σειρα φαινεται να ειναι πιο προβληματική απο την πρασινη.
Γιατι ομως να παρεις ξανα, κατι το οποιο σου χάλασε; επειδη έχεις τις μπαταρίες;
Bormann ή Total παιρνουν τις ιδιες μπαταριες. ψαχτο λιγο

Πήρα το Μαύρο επειδή μόνο αυτό βρήκα και το χρειαζόμουν άμεσα, δεν είναι ίδιες οι μπαταρίες …..

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kotsoz είπε

Πήρα το Μαύρο επειδή μόνο αυτό βρήκα και το χρειαζόμουν άμεσα, δεν είναι ίδιες οι μπαταρίες …..

ιδιες ειναι. Ολες οι 20 βολτες , δουλευουν σε ολα τα 20βολτα εργαλεια. Τωρα smart ή μη Smart δεν εχει σημασια. Μπουρδα ειναι ουτως η αλλως η smart.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, andreaspA said:

ιδιες ειναι. Ολες οι 20 βολτες , δουλευουν σε ολα τα 20βολτα εργαλεια. Τωρα smart ή μη Smart δεν εχει σημασια. Μπουρδα ειναι ουτως η αλλως η smart.

Η συζήτηση ηταν για το αν είναι ίδιες του πρασίνου και του μαύρου δράπανοκατσαβιδου, που τελικά δεν είναι 

προφανως το πράσινο δεν είναι 20v 

Εγώ χωρίς να γνωρίζω βασίστηκα στον φίλο που είπε ότι είναι ίδιες ..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kotsoz είπε

Η συζήτηση ηταν για το αν είναι ίδιες του πρασίνου και του μαύρου δράπανοκατσαβιδου, που τελικά δεν είναι 

ιδιες ειναι. Εκτος και αν μιλας για κανενα πρασσινο 14βολτο πριν απο 15 χρονια. 

• Like 1
Δημοσ.
45 minutes ago, kotsoz said:

αν εννοεις εμενα προσπαθησα να σε αποτρεψω και απο το να παρεις εργαλειο μπαταριας και εργαλειο parkside.
Παρολα αυτα και αν δεν κανω τρομερο λαθος ολα τα εργαλεια performance(μαυρη σειρα)  ειναι 20V εκτος απο ενα μικρό δραπανοκατσάβιδο και ενα dremmelακι.

κανε τον σταυρο σου να βρεις πουθενα καμμιά ξεχασμένη μπαταρία ή να πληρώσεις τα κερατιατικα των parkside scalpers.

• Like 1
Δημοσ.
On 03/06/2024 at 17:29, kotsoz said:

έχω το πράσινο δραπανοκατσάβιδο και τα έφτυσε, δυστυχώς δεν έχω και απόδειξη .

Να πάρω πάλι το πράσινο ή να πάω στο μαύρο ? Οι μπαταρίες που παίρνουν είναι ίδιες ?

Το Lild έχει συγκεκριμένη σήμανση στα εργαλεία της,    αν το δικό σου έχει αυτή την σήμανση μπορεί να κάνει χρήση μπαταρίας 20v team

images.jpg

Δημοσ.
Στις 3/6/2024 στις 11:19 ΜΜ, tzotzo είπε

Bormann ή Total παιρνουν τις ιδιες μπαταριες. ψαχτο λιγο

Όντως? Είναι ίδιες οι 20v? 

Δημοσ.

Αυτό εδώ το μαραφέτι (δε θυμάμαι πότε το είχα πάρει) με έσωσε σήμερα.

4.jpg.e823f55b17f08bc5f27f15ddbdda7988.jpg

Είχε βουλώσει με χώματα απ'τις γλάστρες το σιφώνι του μπαλκονιού, για την ακρίβεια η οριζόντια σωλήνα που συνδέει το ποτηράκι με την κάθετη υδρορροή.

Untitled.jpg.9da4aca3d3fe68301dd5767102890e69.jpg

Προσπάθησα να χώσω μέσα ένα εύκαμπτο λάστιχο ποτίσματος αλλα δεν έγινε δουλειά. Μετά δοκίμασα με το πιστόλι με τη πλατιά βεντούζα, με το ποτηράκι γεμάτο νερό... έτρεχε το λάστιχο ταυτόχρονα. Με τη 2η προσπάθεια ξεβούλωσε παρόλο που το πιστολι σημάδευε στον πάτο απ'το ποτηράκι κι όχι πλάγια.

Θέλει προσοχή πάντως, καθώς είναι πολύ δυνατή η πίεση του αέρα... ειδικά αν τρομπάρετε 5-6 φορές. Πλαστικές σωλήνες συναρμολογημένες μπορεί να τις διαλύσει... όσο για εύκαμπτες σωλήνες (σπιράλ) μπορεί να τις τρυπήσει απ'τη πολύ πίεση.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια μπαταρία τεσσάρα για τα εργαλεία (βγάζει από την Πέμπτη που έρχεται)

Όμως αυτή που φέρνει τώρα είναι smart με blutooth κλπ. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο να θέλει κάποιος να κατεβάζει εφαρμογή για να παρακολουθεί την φόρτιση της μπαταρίας(?) αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει και απορώ πως συνεχίζουν ακόμα αυτό το χαρακτηριστικό και δεν το έχουν καταργήσει. Επίσης έχω φορτιστή απλό και δεν έχω καταλάβει μήπως αυτές γεμίζουν μόνο με τον smart.

Αξίζει μήπως να περιμένω πότε θα ξαναφέρει τεσσάρα σκέτη (είχε φέρει πριν 1-1,5 μήνα αλλά δυστυχώς δεν πήρα) με το σκεπτικό ότι ίσως είναι λίγο χαμηλότερη η τιμή αλλά και για να μην είναι αυτό το smart μέσα στην μέση που δεν ξέρω μήπως με επηρεάζει κάπως από την στιγμή που δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω.

Για το τελευταίο θα ήθελα την γνώμη κάποιου που έχει δουλέψει τέτοια μπαταρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, cthulhucarbide said:

Θέλω να πάρω μια μπαταρία τεσσάρα για τα εργαλεία (βγάζει από την Πέμπτη που έρχεται)

Όμως αυτή που φέρνει τώρα είναι smart με blutooth κλπ. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο να θέλει κάποιος να κατεβάζει εφαρμογή για να παρακολουθεί την φόρτιση της μπαταρίας(?) αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει και απορώ πως συνεχίζουν ακόμα αυτό το χαρακτηριστικό και δεν το έχουν καταργήσει. Επίσης έχω φορτιστή απλό και δεν έχω καταλάβει μήπως αυτές γεμίζουν μόνο με τον smart.

Αξίζει μήπως να περιμένω πότε θα ξαναφέρει τεσσάρα σκέτη (είχε φέρει πριν 1-1,5 μήνα αλλά δυστυχώς δεν πήρα) με το σκεπτικό ότι ίσως είναι λίγο χαμηλότερη η τιμή αλλά και για να μην είναι αυτό το smart μέσα στην μέση που δεν ξέρω μήπως με επηρεάζει κάπως από την στιγμή που δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω.

Για το τελευταίο θα ήθελα την γνώμη κάποιου που έχει δουλέψει τέτοια μπαταρία

Η 4αρα smart (ή μη) φορτίζει και με τον απλό των 2ah, απλά αργεί παραπάνω.

Το smart είναι μια χαζομάρα και μισή αλλά δεν σε επηρεάζει κάπου στην χρήση.

Εγώ για δοκιμή έβαλα την εφαρμογή, σου δίνει κάποιες χαζές πληροφορίες και την έσβησα.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...