sphinxgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Ένα θέμα να συζητάμε σχετικά με τα εργαλεία που βγάζει το lidl κατά καιρούς. Για τα ακόλουθα 2 έχει κανείς άποψη? Αν έχουν ας πούμε καποιο αρνητικό ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά σε περίπου τα ίδια χρήματα? Τα ακόλουθα είναι αντλία νερού κήπου 99€ και ένα εργαλείο τύπου Dremel 30€. 1
Dantε Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Το dremel το εχω. Αρκετα τιμιο για τα λεφτα του. Βγαζει και ανταλλακτικα κατα καιρους το lidl. Γενικα δεν υπαρχει Parkside απο το οποιο να μην εχω μεινει ευχαριστημενος. Φυσικα για τη τυπικη ερασιτεχνικη χρηση. Μονο σε κρουστικο δραπανοκατσαβιδο τα τσιγκουνευτηκα και πηρα ενα απο Σκρουτζ γιατι μου φανηκε ακριβο το PArkside και μου ηρθε με τη μια μπαταρια πεθαμενη 😛 1
sphinxgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, Dantε είπε Το dremel το εχω. Αρκετα τιμιο για τα λεφτα του. Βγαζει και ανταλλακτικα κατα καιρους το lidl. Γενικα δεν υπαρχει Parkside απο το οποιο να μην εχω μεινει ευχαριστημενος. Φυσικα για τη τυπικη ερασιτεχνικη χρηση. Μονο σε κρουστικο δραπανοκατσαβιδο τα τσιγκουνευτηκα και πηρα ενα απο Σκρουτζ γιατι μου φανηκε ακριβο το PArkside και μου ηρθε με τη μια μπαταρια πεθαμενη 😛 Είμαι από αυτούς που αγοράζουν εργαλεία, γιατί απλά γουστάρουν να αγοράζουν εργαλεία! Οπότε δεν έχω συγκεκριμένη χρήση που θα ήθελα το Dremel, αλλά ξέρω ότι το θέλω!!! Παίρνει και ανταλλακτικά άλλων εταιρειών? Ξέρεις αν μπορεί να πάρει άλλους δίσκους κοπής, να κόψει κάνα μικρό σίδερο κάνα πλαστικό σωλήνα κλπ? 2 1
Dantε Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Νομιζω παιρνει του επισημου dremel τα εργαλεια. Πλαστικο σωληνα κοβει χαλαρα. Τωρα για σιδερο, αν ειναι φυλλο λεπτο (δηλαδη μαξ 1 χιλιοστο παχος) με λιγη υπομονη γινεται. Αλλα τρως τα δισκακια για πλακα. 1
sdikr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 26 minutes ago, sphinxgr said: Είμαι από αυτούς που αγοράζουν εργαλεία, γιατί απλά γουστάρουν να αγοράζουν εργαλεία! Οπότε δεν έχω συγκεκριμένη χρήση που θα ήθελα το Dremel, αλλά ξέρω ότι το θέλω!!! Παίρνει και ανταλλακτικά άλλων εταιρειών? Ξέρεις αν μπορεί να πάρει άλλους δίσκους κοπής, να κόψει κάνα μικρό σίδερο κάνα πλαστικό σωλήνα κλπ? Και έλεγα ότι είμαι ο μόνος ανώμαλος!! 😋 Τα ανταλλακτικά απο dremel είναι καλύτερα και ταιριάζουν, έχω πάρει και αυτό με την πριζα και της μπαταρίας απο Lidl και είμαι ευχαριστημένος σαν συσκευή, στα parts όχι και τόσο, πχ οι δίσκοι δεν είναι καλοί, οι φρέζες, γιαλόχαρτα, βουρτσάκια οκ 1 1
achisael Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Το επαναφέρω μήπως ξέρει κάποιος έχω το ηλεκτρικό κατσαβίδι PSSA 3.6 D4, και δεν βρίσκω πουθενά τον φορτιστή ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ή έχει μήπως κανένας από κανένα χαλασμένο?
sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, achisael είπε Το επαναφέρω μήπως ξέρει κάποιος έχω το ηλεκτρικό κατσαβίδι PSSA 3.6 D4, και δεν βρίσκω πουθενά τον φορτιστή ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ή έχει μήπως κανένας από κανένα χαλασμένο? 'Ενας απλός μετασχηματιστής δεν ειναι? Τι τρομερό έχει?
chios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Και από κινητό αν σου περισσεύει κανένας φορτιστής μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου, li-ion μπαταρία έχει το εργαλείο.
elgol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Ειναι καταναλωσης 16 watt αλλα δινει μονο 7,5 πολλοι φορτιστες κινητων δινουν και 10w
achisael Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει υποδοχή σαν στογγυλακι . 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε 'Ενας απλός μετασχηματιστής δεν ειναι? Τι τρομερό έχει? Το βύσμα μπροστά.. Είναι στογγυλο .
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, achisael said: Έχει υποδοχή σαν στογγυλακι . Το βύσμα μπροστά.. Είναι στογγυλο . Δηλαδή τον πιο συνηθισμένο τύπο... https://www.cosmodata.gr/product/154724/ipologistes-laptops/antallaktika-notebook/vismata-trofodosias/visma-m8-19-5v-90w-6-5x4-4mm-sony
achisael Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή τον πιο συνηθισμένο τύπο... https://www.cosmodata.gr/product/154724/ipologistes-laptops/antallaktika-notebook/vismata-trofodosias/visma-m8-19-5v-90w-6-5x4-4mm-sony Είμαι άσχετος ξέρεις ποιο ακριβώς πρέπει να πάρω εννοώ σε μέγεθος.
achilles_g_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 To Dremel είναι από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει. Για να μη χαλάσει πρέπει να το έχετε στη βάση κρεμαστό όταν το λειτουργείτε (κατασκευαστικο το πρόβλημα)
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 36 minutes ago, achisael said: Είμαι άσχετος ξέρεις ποιο ακριβώς πρέπει να πάρω εννοώ σε μέγεθος. Αφού είσαι άσχετος πάρε το κατσαβίδι και πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά, και εκεί θα σου δώσουν ακριβώς αυτό που ταιριάζει να το βάλεις σε όποιον μετασχηματιστή θες. Άσε που υπάρχουν μετασχηματιστές μαζί με σετ βίσματα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα