kprimax Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα στο forum. Έχω χάσει το λαμάκι επαφής της μπαταρίας, από κλειδί alfa romeo 147. Κοίταξα να πάρω ένα κέλυφος κλειδιού, αλλά δυστυχώς δεν έχουν τα μεταλλικά εξαρτήματα μέσα. Έψαξα παντού και δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Βρίσκω μόνο ολόκληρο κλειδί , με την ηλεκτρονική πλακέτα, πράγμα ασύμφορο, καθώς ξεπερνά τα 100 ευρώ. ( καθώς το μόνο που χρειάζομαι είναι η μεταλλική επαφή, αυτή με τα τέσσερα ποδαράκια όπως φαίνεται στη φωτο που επισυνάπτω). Γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να βρω ή κάποιον κλειδαρά που θα μπορούσε να κάνει πατέντα;
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Για μεταχειρισμένο (έστω και μη λειτουργικό) κλειδί σε ebay κοίταξες;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Εχω διαβασει καλά λόγια για τους απο κάτω,ρίξε τους μια ερώτηση.
kprimax Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Ναι, έχω κοιτάξει στο ebay και δεν βρήκα. Αλουμινόχαρτο δοκίμασα, κάτι ελάσματα επίσης, αλλά φεύγουν από τη θέση τους.
GiorgosT Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για πατέντα. Έχω γλιτώσει άπειρα λεφτά έτσι.
lector Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δοκιμασε πατεντα με κουτακι αναψυκτικου, το οποιο θα κοψεις με χοντρο ψαλιδι στο καταλληλο σχημα. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 23 ώρες πριν, lector είπε Δοκιμασε πατεντα με κουτακι αναψυκτικου, το οποιο θα κοψεις με χοντρο ψαλιδι στο καταλληλο σχημα. Είναι βερνικομένα μέσα έξω, δεν κάνουν εκτός άμα τα τρίψεις αλλά πολύ μπελάς. Ένα φύλλο χαλκού θα ήταν καλύτερο αλλά και πάλι όχι ιδανικό καθώς έχει μειωμένες μηχανικές αντοχές σε σχέση με το ατσάλι και παίζει οι επαφές να μην πατάνε με αρκετή δύναμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα