Haris1977 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετα απο καποιο καιρο σε cosmote (πακετο cosmote mobile basic με 4,8 ευρω το μηνα) και επειδη πληρωνω 5 ευρω (ως παγιο) και πρακτικα δεν εχω τπτ δωρεαν (ουτε ομιλια, ουτε ιντερνετ ουτε sms) ειδα στην vodaphone cu (καρτοκινητη) αυτο το πακετο: CU MeApOla 7.2 extra (400MB, 400 λεπτά και 40 SMS προς όλους 30 ημέρες με 7.2 ευρω/μηνα) Μεχρι εδω οκ. Σου δινουν την δυνατοτητα να λαβεις την sim στο σπιτι μεσω κουριερ (για να μην τρεχεις στο φυσικο καταστημα). Και αυτο καλο Μπαινοντας λοιπον στο σαιτ και βαζοντας τα στοιχεια για την μεταφορα του νουμερου μου σε καρτοκινητο vodafone (https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim#/portability/true) στη συνοψη δειχνει πως πρεπει να πληρωσω 12 ευρω Για ποιο ακριβως πραγμα ειναι αυτα τα 12 ευρω? Για το "δωρο" που υποτιθεται παιρνεις? Δλδ τα Unlimited data για 1 μήνα + το bt ηχειο? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από Haris1977
Kag1ante Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Haris1977 είπε Μετα απο καποιο καιρο σε cosmote (πακετο cosmote mobile basic με 4,8 ευρω το μηνα) και επειδη πληρωνω 5 ευρω (ως παγιο) και πρακτικα δεν εχω τπτ δωρεαν (ουτε ομιλια, ουτε ιντερνετ ουτε sms) ειδα στην vodaphone cu (καρτοκινητη) αυτο το πακετο: CU MeApOla 7.2 extra (400MB, 400 λεπτά και 40 SMS προς όλους 30 ημέρες με 7.2 ευρω/μηνα) Μεχρι εδω οκ. Σου δινουν την δυνατοτητα να λαβεις την sim στο σπιτι μεσω κουριερ (για να μην τρεχεις στο φυσικο καταστημα). Και αυτο καλο Μπαινοντας λοιπον στο σαιτ και βαζοντας τα στοιχεια για την μεταφορα του νουμερου μου σε καρτοκινητο vodafone (https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim#/portability/true) στη συνοψη δειχνει πως πρεπει να πληρωσω 12 ευρω Για ποιο ακριβως πραγμα ειναι αυτα τα 12 ευρω? Για το "δωρο" που υποτιθεται παιρνεις? Δλδ τα Unlimited data για 1 μήνα + το bt ηχειο? Ουσιαστικα πληρωνεις το κοστος της πρωτης ανανεωσης που ειναι 12€ (θα τα εχεις στη καρτα σου δηλαδη) BTW το ιδιο πακετο υπαρχει σε what's up BASIC CALLS | WHAT'S UP (whatsup.gr) Καθως και καποια οικονομικα πακετα σε Frog (που ειναι στο δικτυο της κοσμοτε) Talk packages to Greece| FROG MOBILE Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από Kag1ante
Haris1977 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Σ ευχαριστω φιλε Δεν ειχα ψαξει για whatsup / frog (btw ειχα whatsup πριν μεταβω στο σημερινο μου προγραμμα το οποιο αν ηξερα πως δεν δινει ΚΑΘΟΛΟΥ ιντερνετ δεν θα χα παει..). Ενιγουει, θα τα χω ιν μαιντ Ελπιζω να μην πληρωσω κανα πεναλτυ για να ξαναγυρισω σε whatsup
Kag1ante Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, Haris1977 είπε Σ ευχαριστω φιλε Δεν ειχα ψαξει για whatsup / frog (btw ειχα whatsup πριν μεταβω στο σημερινο μου προγραμμα το οποιο αν ηξερα πως δεν δινει ΚΑΘΟΛΟΥ ιντερνετ δεν θα χα παει..). Ενιγουει, θα τα χω ιν μαιντ Ελπιζω να μην πληρωσω κανα πεναλτυ για να ξαναγυρισω σε whatsup Στο λεω κυριως για την ποιοτητα σηματος (αν και ποικιλει ανα περιοχη) Πηγα απο whatsup σε vodafone γιατι ειχα πετυχει καλη προσφορα αλλα το σημα ηταν οριακα αθλιο οποτε ξαναγυρισα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα