vagos789 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Παιδια ειμαστε στην δουλεια μου σε περιεργη φαση με αυτον που μας εκανε το hosting και φιλοξενει την σελιδα μας.Αρνειται να μας δωσει αντιγραφο του site,ενω εχουμε πληρώσει για την σχεδίαση του,υποστηρίζοντας ότι του ανήκει ο κώδικας. 1) Ξερει κανει αν ευσταθεί αυτο; 2) Ποια η διαδικασία για να πας σε αλλη φιλοξενία;Κατι με dns παιζει αλλα δεν ξερω τιποτε αλλο!help!
stoidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Καλησπέρα, Εφόσον έχετε πληρώσει για το site, τότε σας ανήκει (τελεία). Αν έχετε τους κωδικούς πρόσβασης για να το διαχειρίζεστε, τότε μπορείτε να πάρετε τα αρχεία του site από μόνοι σας. Αν το site δεν έχει δυναμικές σελίδες, τότε μπορείτε να πάρετε τις σελίδες άμεσα. Η διαδικασία για να αλλάξεις server φιλοξενίας, είναι, αφού μεταφερθούν τα αρχεία στον νέο server, να αλλάξουν και τα 2 entries των DNS servers στο όνομα (.gr, .com, ...) Βασίλης ΥΓ: Τους μισώ τους "γύφτους"
madsc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 ...Εφόσον έχετε πληρώσει για το site' date=' τότε σας ανήκει (τελεία). ... ΥΓ: Τους μισώ τους "γύφτους"[/quote'] indeed Αν δεν έχετε υπόλοιπο στην πληρωμή σας προς αυτόν vagos789 σαφέστατα σας ανήκει. Αν δεν σας δίνει αντίγραφο. (έπρεπε ήδη να έχετε πάρει, από την ίδια στιγμή που πληρώσατε) ζητήστε του τα χρήματα σας πίσω (για την κατασκευή) στο ακέραιο!. Δυστυχώς με κάτι τέτους γύφτους (αν είναι έτσι όπως τα λες) μερικές φορές μόνο με δικηγόρους βρίσκεις άκρη. Δώσε μία την εταιρεία να τους έχουμε "υπόψη" μας οι υπόλοιποι καθώς κ τη σελίδα σας να δούμε τι μπορεί να γίνει. /sc
Highlander Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δεν θέλω να ονομάσω ποιά εταιρία το έκανε αυτό στην Πάτρα. Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα. Και να πεις ότι έφτιαχνε καμια σελίδα της προκοπής. Όλες και όλες 3-4 σελίδες μέσα στο site, τα περισσότερα κακο-σκαναρισμένες φωτό και μόλις έλεγες, χμ.. δεν μου αρέσει θέλω να το αλλάξω ΜΟΝΟΣ μου, σου έλεγαν... ΟΧΙ δεν μπορείς... πρέπει να πληρώσεις...
vagos789 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Η πρακτικη από ότι εχω ακούσει δυστυχώς ειναι συνηθης σε πολλες εταιρείες στο χώρο, θα κατονομάσω οταν υπαρχουν εξελίξεις αν και απο οτι βλεπω μονο με δικηγόρο γινεται δουλειά.
vagos789 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Αν δεν έχετε υπόλοιπο στην πληρωμή σας προς αυτόν σαφέστατα σας ανήκει. Αυτο εννοείται,δεν ζητάμε και ρέστα από κατι που δεν πληρώσαμε.
madsc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Για να πέφτουνε σιγά σιγά οι "μάσκες" για να προφυλαχτούνε κ τα υπόλοιπα μέλη παρακαλώ. Δεν κατηγορείτε κάποιον για κάτι, κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για οτιδήποτε, απλά αναφέρετε το γεγονός που συνέβει σε εσάς/στην εταιρεία σας. /sc
Leandro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Hi, vrethika kapote stin idia fasi. Mono pou ego imoun pou den edine ton kodika =P Eksartatai... Ena HTML arxeio einai ena html arxeio afto plironeis, afto pairneis. Ena .fla arxeio omos einai allo apo ena .swf arxeio. Otan kano ena site se flash, poulao to .swf, kai oxi to .fla, to opoio mou anikei, kai fysika den to dino. Vasika nomizo pos otidipote ektos apo arxeia .fla raw arexeia photoshop i kati analogo (pou an t'anoikseis mporeis na ta epeksergasteis) kai alla sxetika den anikoun ston pelati. Arxeia html, php, asp, .swf kai eikones anikoun. Etsi nomizo =)
mkst Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 vagos789: Το αν ευσταθει αυτο που ρωτας ειναι σχετικο. Εσυ ξερεις τι συμφωνία έκανες μαζί τους και τι αγόρασες. Διαβάζοντας το thread καταλαβα οτι δεν εχεις δυναμικες σελιδες. Αν αυτο ειναι σωστο μπορεις να κατεβασεις το site σου στον υπολογιστη σου και μετα να το ανεβασεις στην καινουργια εταιρεια που θα πας. Οσον αφορα το dns, σωστα λες οτι πρεπει να θέσεις τους καινουργιους nameservers τους οποίους θα σου δωσει η νεα εταιρεια. Το θεμα ειναι που εχεις κανει την εγγραφη του domain. Αν σου εκαναν αυτοι οι γυφτοι την εγγραφη, τοτε αυτοι θα μπορουν να κανουν τις απαραίτητες ρυθμισεις. Παντως απο την στιγμη που ειναι στο όνομα σου ( είναι; ) δεν εχεις κίνδυνο να το χασεις. Στην τελικη θα παρεις ενα τηλέφωνο τους hostmasters ( https://grweb.ics.forth.gr/greek/index.html ) και θα τους πεις τι εχει γινει. Τι μπορεις να κανεις: 1) Να πάρεις τηλεφωνο τους γυφτους και να πεις τους οτι θα καταφύγεις στο ΙΝΚΑ. 2) Να καταφύγεις στο ΙΝΚΑ. 3) Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό να πεις το ονομα της εταιρειας. Οι κομπιναδοροι πρεπει να αποκαλύπτονται και οι άξιοι να επαινούνται. Έτσι από την μία θα προστατεύονται οι καταναλωτές και απο την άλλοι οι έντιμοι και άξιοι επιχειρηματίες του κλάδου. 4) Άνοιξε ένα νέο thread και ζήτα hosting. Υπάρχουν πολλοί insomniacs που μπορούν να σου προσφέρουν. Πιστεύω οτι θα τύχεις ιδιαίτερης μεταχείρισης σαν μέλος του ίδιου community. Σε περίπτωση που ενδιαφερθείς, σου λέω πως είμαι στον χώρο της φιλοξενίας και ανάπτυξης ιστοσελίδων από το 2002 (αν θελεις στείλε pm). By the way... κάτι τέτοιοι γύφτοι έχουν και υπερβολικά ψηλές τιμές. Πόσο πήγε το κουκουνάρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.