Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα εφαρμογων win 10 pro

mike1945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα.Αλλαζω την μητρικη μου μονο.Επειδη εχω αρκετους δισκους,μπορω να μεταφερω εφαρμογες η προγραμματα απο τον ενα δισκο σε αλλον για τακτοποιηση χωρου,χωρις να χρειαστει να επανεγκαταστησω τα προγραμματα που θα μεταφερω μιας και εχουν καταγραφει στην registry? Οι δισκοι θα παραμεινουν ως εχουν,με την προσθηκη ενος NVMe M2 SSD tis SAMSUNG.  Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην registry καταχωρουντε τα paths του που βρίσκεται η εφαρμογή και τα dlls της. Αλλάζεις path σπάει η εφαρμογή.

Κάποιες είναι ποιο αυτόνομες και τις παίρνεις copy paste.

4 ώρες πριν, mike1945 είπε

Καλημερα.Αλλαζω την μητρικη μου μονο.Επειδη εχω αρκετους δισκους,μπορω να μεταφερω εφαρμογες η προγραμματα απο τον ενα δισκο σε αλλον για τακτοποιηση χωρου,χωρις να χρειαστει να επανεγκαταστησω τα προγραμματα που θα μεταφερω μιας και εχουν καταγραφει στην registry? Οι δισκοι θα παραμεινουν ως εχουν,με την προσθηκη ενος NVMe M2 SSD tis SAMSUNG.  Ευχαριστω.

Κάνε έναν κλώνο τον παλιό δίσκο με τη μικρή χωρητικότητα στον νέο δίσκο με την μεγάλη χωρητικότητα και πριν καταργήσεις τον παλιό κάνε έλεγχο ότι λειτουργούν σωστά όλες οι εφαρμογές σου, γιατί κάποιες μπορεί να κλειδώνουν με το hardware id.

Μφχ

αλλάζεις μητρική βάζεις τον δίσκους οπως ήταν παλιά και κάνεις boot αφού περάσεις καινούργιους drivers κάνεις την μεταφορά στον καινούργιο δισκο συστήματος με κλώνο 
υποθεση οτι έχεις περασει τις εφαρμογές στον δίσκο συστήματος 

μπορεις να κρατήσεις ενα img backup πριν για καθε ενδεχόμενο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...