mike1945 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Καλημερα.Αλλαζω την μητρικη μου μονο.Επειδη εχω αρκετους δισκους,μπορω να μεταφερω εφαρμογες η προγραμματα απο τον ενα δισκο σε αλλον για τακτοποιηση χωρου,χωρις να χρειαστει να επανεγκαταστησω τα προγραμματα που θα μεταφερω μιας και εχουν καταγραφει στην registry? Οι δισκοι θα παραμεινουν ως εχουν,με την προσθηκη ενος NVMe M2 SSD tis SAMSUNG. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Στην registry καταχωρουντε τα paths του που βρίσκεται η εφαρμογή και τα dlls της. Αλλάζεις path σπάει η εφαρμογή. Κάποιες είναι ποιο αυτόνομες και τις παίρνεις copy paste. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, mike1945 είπε Καλημερα.Αλλαζω την μητρικη μου μονο.Επειδη εχω αρκετους δισκους,μπορω να μεταφερω εφαρμογες η προγραμματα απο τον ενα δισκο σε αλλον για τακτοποιηση χωρου,χωρις να χρειαστει να επανεγκαταστησω τα προγραμματα που θα μεταφερω μιας και εχουν καταγραφει στην registry? Οι δισκοι θα παραμεινουν ως εχουν,με την προσθηκη ενος NVMe M2 SSD tis SAMSUNG. Ευχαριστω. Κάνε έναν κλώνο τον παλιό δίσκο με τη μικρή χωρητικότητα στον νέο δίσκο με την μεγάλη χωρητικότητα και πριν καταργήσεις τον παλιό κάνε έλεγχο ότι λειτουργούν σωστά όλες οι εφαρμογές σου, γιατί κάποιες μπορεί να κλειδώνουν με το hardware id. Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 αλλάζεις μητρική βάζεις τον δίσκους οπως ήταν παλιά και κάνεις boot αφού περάσεις καινούργιους drivers κάνεις την μεταφορά στον καινούργιο δισκο συστήματος με κλώνο υποθεση οτι έχεις περασει τις εφαρμογές στον δίσκο συστήματος μπορεις να κρατήσεις ενα img backup πριν για καθε ενδεχόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δες αυτό -> https://www.funduc.com/app_mover.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike1945 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Σας ευχαριστω ολους,θα τα δοκιμασω μολις αλλαξω την μητρικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα