Προς το περιεχόμενο

Allmusic.com

Cristina

Πώς σας φαίνεται η αλλαγή στο 'allmusic.com';  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Πώς σας φαίνεται η αλλαγή στο 'allmusic.com';

• Είμαι ικανοποιημένος
    • Προτιμώ το παλιό
    • Δεν το επισκεπτόμουν ποτέ
    • Δεν το γνωρίζω το site
    • Μου είναι αδιάφορη η αλλαγή
      0
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες, όπως θα παρατηρήσατε το http://www.allmusic.com έκανε ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του.

Καιρός ήταν εδώ που τα λέμε... Αλλά μάλλον δεν τους έκατσε καλά η αλλαγή. :|

Είναι αισθητά πιο αργό και σχεδόν σε κάθε αναζήτηση βγάζει συχνά πυκνά:

'We apologize for the temporary connection delay.

Please click the refresh button on your browser.'

Και άλλες φορές:

'Error 2 Timeout'

Από τις 2 φορές που κατάφερα να πάρω αποτελέσματα από την αναζήτηση, δεν ξέρω γιατί αλλά πήρα εντελώς άσχετα αποτελέσματα.

Κάτι δεν έχω καταλάβει καλά μήπως; Ποιός ξέρει...

Μήπως έχετε κάποιο άλλο ανάλογα ενημερωμένο (ή και περισσότερο, αν υπάρχει) μουσικό site που να λειτουργεί ως βάση μουσικών δεδομένων; :)

Δημοσ.

Ποτέ δεν το χρησιμοποιούσα αυτό το site. Είμαι κολλημένος με το cdnow και ας είναι ένα site για την πώληση των μουσικών cd.

Πάντως εγώ δοκίμασα και με 64άρα να μπώ αλλά και με 56κ dial up και δεν κατάφερα μέχρι στιγμής. Ίσως η ανανέωση άφησε καμία πόρτα ανοικτή και κάποιος κακοπροαίρετος τους έκανε ζημιά.

Δημοσ.

πολύ καλό το allmusic.com αλλά οπως φένεται δεν τους "βγήκε"...

εδώ και αρκετες ώρες μόνο αυτό το μήνυμα

'We apologize for the temporary connection delay.

Please click the refresh button on your browser.'

Δημοσ.

Κριμα ρε γμτ. Ελπιζω να φτιαξει! Εχω περασει πολλες ωρες απο το ενα link στο αλλο εξερευνωντας αυτο το χαοτικο και εξαιρετικα ενδιαφερον site.

Προτιμω 1000 φορες ενα site με περιεχομενο και ας εχει γραφικα του κ****.

Δημοσ.
Κριμα ρε γμτ. Ελπιζω να φτιαξει! Εχω περασει πολλες ωρες απο το ενα link στο αλλο εξερευνωντας αυτο το χαοτικο και εξαιρετικα ενδιαφερον site.

Κι εγώ... :cry:

Έτσι ξεκίνησε το εντατικό μου ταξίδι στον αχανή κόσμο της μουσικής... Θα κλάψω τώρα... :( :cry:

Δημοσ.

Ontws apo ta poio enhmerwmena site.Kai egw auto episkeptomai ka8hmerina.To mynhma la8ous pou vgazei mou to evgale 2-3 fores kai twra einai mia xara!To kainourio stylaki mia xara htan.To eixa vare8ei, einai h alh8eia, to allo!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ego ligo pou to eixa xrisimopoiisei palia itan teleio. tora den exo dei kanena prob gia na eimai ilikrinis.... den thimamai tin taxitina pou eixe to palio, alla to new paei mia xara. distixos den to exo dokimasei me pstn or isdn (hehehe :X) alla mia xara mou fenetai. bebaia den to exo psaksei kai poli...

Δημοσ.

-[b}{d]-, nice link! :)

Μάλλον προτιμώ το παλιό...

Το καινούριο δεν έχει τόσο σαφή αποτελέσματα στην εύρεσή του.

Μου φαίνεται λίγο μπερδεμένο... :roll:

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τα προβλήματα που ίσως λύθηκαν αλλά αχρήστευσε πολλά Taggers...

Mε το TheGodfather έπαιρνα κατευθείαν στο tag πέρα από τα ονόματα track# κτλ, τα comments, tone, styles, credits σε txt, cover σαν folder.jpg

Με λίγα λόγια αξιοποιούσε στο έπακρο όλες σχεδόν τις πληροφορίες με ένα κλικ...... κάποτε. :(

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το καινούριο, αλλά όπως είδα στην πορεία είναι αρκετά βαρύ...ειδικά για την αρχική σελίδα κάνει αρκετή ώρα..Επίσης έχει κάποια bugs με τον Opera... (Ξέθαψιμο #2) :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...