Προς το περιεχόμενο

ipad tablet ή xiaomi.

sonikk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.

Έχω μπερδευτεί σχετικά με την αγορά τάμπλετ που ενδιαφέρομαι να κάνω.

Έχω ακούσει ότι τα ipad είναι καλύτερα αλλά παρατηρώ σχετικά χαμηλά χαρακτηριστικά να έχουν.

Πχ ipad στα 400 ευρώ περίπου με 3 giga μνήμη και χωρητικότητα 64 giga ενώ στην ίδια τιμή υπάρχει το xiaomi με 6giga μνήμη ή και 8 giga και 128 giga χωρητικότητα.

Γιατί λοιπόν να μην πάρει κάποιος ένα xiaomi που με αυτά τα χαρακτηριστικά θα πετάει και να πάρει ένα ipad που είναι λιγότερο δυνατό;

Μήπως τα ipad είναι υπερτιμημένα;

Τί να αγοράσω τελικά;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPad φίλε μου, και ο λόγος είναι οι εφαρμογές ότι είναι καλύτερα σχεδιασμένες για tablet από ότι στα android…δες reviews και τα σχετικά μόνο τα Samsung ίσως πλησιάζουν τα iPad αλλά πάλι υστερούν…δεν είναι καθόλου υπερτιμημένα…τα iPhone ίσως, τα iPad με τίποτα….έχω 10 χρόνια iPad και android smartphone…αν και πριν ένα μήνα πήρα iPhone για το γαμωτο…

Αν σε παίρνει πήγαινε σε iPad Air 2022 με M1 και 8GB RAM και θα σε καλύψει για πολλά πολλά χρόνια..

Ας μην πιάσουμε το θέμα μεταπώλησης….iPad με κλειστά μάτια! 

Επεξ/σία από noble

1 ώρα πριν, noble είπε

iPad φίλε μου, και ο λόγος είναι οι εφαρμογές ότι είναι καλύτερα σχεδιασμένες για tablet από ότι στα android…δες reviews και τα σχετικά μόνο τα Samsung ίσως πλησιάζουν τα iPad αλλά πάλι υστερούν…δεν είναι καθόλου υπερτιμημένα…τα iPhone ίσως, τα iPad με τίποτα….έχω 10 χρόνια iPad και android smartphone…αν και πριν ένα μήνα πήρα iPhone για το γαμωτο…

Αν σε παίρνει πήγαινε σε iPad Air 2022 με M1 και 8GB RAM και θα σε καλύψει για πολλά πολλά χρόνια..

Ας μην πιάσουμε το θέμα μεταπώλησης….iPad με κλειστά μάτια! 

Αυτό που λες ξεκινάει από τα 745 ευρώ.Εγω δυστυχως μπορώ να διαθέσω μέχρι 400.Ανεβαινει πολύ δηλαδή η τιμή.

1 ώρα πριν, sonikk είπε

Γεια σας.

Έχω μπερδευτεί σχετικά με την αγορά τάμπλετ που ενδιαφέρομαι να κάνω.

Έχω ακούσει ότι τα ipad είναι καλύτερα αλλά παρατηρώ σχετικά χαμηλά χαρακτηριστικά να έχουν.

Πχ ipad στα 400 ευρώ περίπου με 3 giga μνήμη και χωρητικότητα 64 giga ενώ στην ίδια τιμή υπάρχει το xiaomi με 6giga μνήμη ή και 8 giga και 128 giga χωρητικότητα.

Γιατί λοιπόν να μην πάρει κάποιος ένα xiaomi που με αυτά τα χαρακτηριστικά θα πετάει και να πάρει ένα ipad που είναι λιγότερο δυνατό;

Μήπως τα ipad είναι υπερτιμημένα;

Τί να αγοράσω τελικά;

Ευχαριστώ.

Άλλο λειτουργικό άλλη διαχείριση κανει στη ραμ το ipad os από android. Η ram δεν παει αναλογικα το ιδιο αφου το ipad απαιτει λιγοτερη να τρεξει ότι εφαρμογή ζητηθεί.

Επιπλέον παίρνει παραπάνω έτη ενημερώσεων λογισμικου κ οι εφαρμογές τρέχουν καλύτερα στο iPad. Θα σε παει πιο μακρια σε χρονια αφού θα το κρατήσεις περισσότερο.

Απλά ipad :) Mono σειρα Galaxy tab S8/S8+ είναι κοντά αλλά κ αυτα εκτος budget.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε απλό iPad 9ης γενιάς…εκτός και αν μας παίρνει 10ης γενιάς με κάποια προσφορά κλπ….μονόδρομος….ακούγομαι υπερβολικός αλλά νομίζω έτσι έχει η κατάσταση….

Στα tablet η κυριαρχία των Apple είναι ξεκάθαρη όπως θα δεις από δοκιμές κλπ….

Μακάρι να αλλάξει στο μέλλον αλλά για την ώρα, δεν υπάρχει θέμα προβληματισμού….

Επεξ/σία από noble

Στις 25/7/2023 στις 1:19 ΠΜ, aces είπε

Άλλο λειτουργικό άλλη διαχείριση κανει στη ραμ το ipad os από android. Η ram δεν παει αναλογικα το ιδιο αφου το ipad απαιτει λιγοτερη να τρεξει ότι εφαρμογή ζητηθεί.

Επιπλέον παίρνει παραπάνω έτη ενημερώσεων λογισμικου κ οι εφαρμογές τρέχουν καλύτερα στο iPad. Θα σε παει πιο μακρια σε χρονια αφού θα το κρατήσεις περισσότερο.

Απλά ipad :) Mono σειρα Galaxy tab S8/S8+ είναι κοντά αλλά κ αυτα εκτος budget.

Ποιο μοντέλο συγκεκριμενα ipad θα πρότεινες να πάρω μέχρι 400 ευρώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sonikk είπε

Ποιο μοντέλο συγκεκριμενα ipad θα πρότεινες να πάρω μέχρι 400 ευρώ;

Δεν υπαρχουν πολλες επιλογες ειτε

a) iPad 9 από 340€

ή

b) iPad 10 από 520€ https://www.bestprice.gr/cat/3446/tablets/f/1_9/apple.html

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1

Πάντως πραγματικά όποιο iPad και να πάρεις, δε θα μετανιώσεις ούτε ευρώ! Αξίζουν φουλ και ας έχουν φαινομενικά χειρότερα χαρακτηριστικά, πετάνε όλα και δε μασάνε καθόλου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...