Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Επιασα δουλειά σήμερα σε ένα βιβλιοπωλειο. Το οποίο είναι 5 μέρες έως Σάββατο, και δουλεύω αποθήκη, εννοώντας κουβαλάω τουλάχιστον 2200 βιβλία την ημέρα, σήμερα κιόλας, από αύριο λένε παραλαβή, δεν ξέρω τι σημαίνει άρα όχι κουβάλημα όπως λέει. Η επιχείρηση είναι αξιοπρεπέστατη, με είχαν ειδοποιήσει ότι θα έχει κουβάλημα και αγγαρεία. Αλλά αν η κάθε μέρα είναι έτσι, και επειδή ήμουνα 198 κιλά, και έφτασα 132 κιλά σε 8 μήνες, νομίζωντας ότι θα μπορώ να δουλέψω, πως θα μου προτείνατε να παραιτηθώ? Χωρίς να έχω αντίκτυπο νομικα διότι, έχω τρελούς πόνους στην μέση, όπως είχα παλιά όταν ήμουν τόσα κιλά και δεν μπορούσα να κουνηθώ, δεν περίμενα να επέμενε το πρόβλημα μετά από τόσα κιλά, και έχω σύμβαση μέχρι 10 Αυγούστου... Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ πολύ στο περίπου τι θα μπορούσα να πω για να παραιτηθώ ακόμα και στην επόμενη εβδομάδα, και ας δούλευα έως τις 10 για να μην τους ξεβολεψω? Διότι, δεν νομίζω να αντέξει η μέση μου πάλι, καλύτερα ντελιβερας παράδειγμα, παρά να παίρνω πάλι φάρμακα, για να αντέξω τον πόνο της μέσης... Νόμιζα ότι δεν θα ήταν πολλά, αλλά 2200 βιβλία σε μια μέρα ενώ δεν είναι περίοδος σχολείου, γιατί είναι σχολικό βιβλιοπωλειο... Δεν το μπορώ. ειλικρινά, το σώμα μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα, τον πρώτο χρόνο εργασίας σε οποιαδήποτε εταρεία θεωρείται χρόνος εκπαίδευσης του εργαζόμενου και έχεις δικαίωμα παραίτησης οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση με κανένα νομικό αντίκτυπο. Επειδή όμως η σύμβασή σου θα λήξει 10 αυγούστου θα έλεγα κάνε υπομονή αν δικαιούσαι ταμείο ανεργίας για να βγείς μέχρι να βρείς κάτι άλλο καθώς αν παραιτηθείς δεν έχει δικαίωμα ταμείου. 

• Like 1
Δημοσ.

Άμα μπορείς να αντέξεις μέχρι τέλος της σύμβασης σου,και δες ενδεικτικά κανά βιντεάκι πως να σηκώνεις αντικείμενα απτό έδαφος (deadlift άσκηση),έστω και λίγο θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιείς πόδια και όχι μέση,και ίσια πλάτη όσο γίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, geomrk είπε

Άμα μπορείς να αντέξεις μέχρι τέλος της σύμβασης σου,και δες ενδεικτικά κανά βιντεάκι πως να σηκώνεις αντικείμενα απτό έδαφος (deadlift άσκηση),έστω και λίγο θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιείς πόδια και όχι μέση,και ίσια πλάτη όσο γίνεται

This.

Σηκώνεις όπως κάνεις άρσεις θανάτου, με ίσια πλάτη και σηκώνεις με τα πόδια σου και όχι με τη μέση. Αφού σε ενοχλεί η μέση μπορείς να φορέσεις μια ζώνη μέσης από κάτω, ούτε που φαίνεται. 

lifting_technique.gif.fdff7c2a7dccf8cce9d6532f5ea552d1.gif

Επεξ/σία από listerstorm
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα νομικό κόλλημα. 
Εφόσον υπάρχει πρόβλημα ΥΓΕΙΑΣ, φεύγεις ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ σήμερα κι όλας, μην πάθεις καμία μόνιμη βλάβη και σου μείνει για πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημέρωσε τους εγκαίρως ότι θέλεις να φύγεις και επικαλέσου αυτό που λες, το πρόβλημα υγείας. Πες ότι πήγες και σε γιατρό και σου είπε ότι δεν πρέπει να σηκώνεις πολλά βάρη.

edit: Επίσης λες "Επιασα δουλειά σήμερα σε ένα βιβλιοπωλειο".

Πότε πρόλαβε να πονέσει η μέση σου τόσο σύντομα και να παίρνεις και φάρμακα;

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

2200 βιβλία τα κουβαλάς στα χέρια;Δεν έχετε καροτσάκι ή κάτι ανάλογο;

Αν δεν έχεις εργαστεί πολύ καιρό φυσικό ειναι να πιαστείς κλπ την πρώτη μέρα.

Αλλά πάνω απο όλα η υγεία σου.Καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...