Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billyc είπε

Οταν μιλάς με reviews διάφορα χωρίς να εχεις δοκιμάσει μιλάμε υπάρχει και πρόβλημα κινητικότητας που το λύνει ο Ορθοπαιδικός. Spotify Very High 320 kbps - TIDAL Master 2,304 - 9,216 kbps. Μία επίσκεψη στον ορθοπαιδικό ίσως σου λύση τα χέρια να βάλεις ακουστικά και να δοκιμάσεις η να σηκωθείς να ανοίξεις (αν εχεις στερεοφωνικό) να ακούσεις.

https://www.headphonesty.com/2021/07/spotify-vs-tidal/#Spotify_vs_Tidal_Audio_Quality

Μάλλον πρέπει να ψάξεις για νευρολόγο γιατί υπάρχει θέμα αντίληψης άλλα σου λένε άλλα λες .

Ότι σε βολεύει βασικά.

Το ότι το Spotify είναι σε ανάλυση mp3 το ξέρουν και οι πέτρες σαν υπηρεσία συνολικά είναι δέκα φορές καλύτερο από το Tidal που για χιπχοπάδες και γενικά τέτοιου είδους μουσικό ρεπερτόριο που έχει βάση την αμερικανική αγορά.

Το Tidal πάλι την πάτησε με τα master που αναφέρεις γιατί πόνταρε σε κουτσό άλογο που το άφησε στο δρόμο γιατί το ΜQA φαλίρισε και καλά έκανε αφού πλέον ήταν άχρηστο στη εποχή του 5G και των οπτικών ινών.

Και για μην ξαναδώ αυτιστικού τύπου απάντηση  σε ανάλυση  δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Tidal με τα χαζομάστερ του αυτούς που στριμάρουν σε ανάλυση 24/192. 

Εν ολίγοις το Tidal δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Spotify σε πληρότητα υπηρεσίας και εύρος δισκοθήκης και όλους τους άλλους που στριμάρουν σε υψηλότερη ανάλυση από αυτό.

• Sad 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Aprile είπε

Tidal που για χιπχοπάδες

Οπως και αλλα sreaming services το Tidal εχει εκατομμύρια αλμπους 100αδες Playlist για κάθε είδους μουσικής JAZZ,FUNK...ασχετος μου φένεσαι ούτε καν εχεις ακουσει, αμαν πιά...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billyc είπε

Οπως και αλλα sreaming services το Tidal εχει εκατομμύρια αλμπους 100αδες Playlist για κάθε είδους μουσικής JAZZ,FUNK...ασχετος μου φένεσαι ούτε καν εχεις ακουσει, αμαν πιά...

Πήρες μια συνδρομή και έγινες σχετικός και ούτε καν την καλή που κοστίζει κάτι παραπάνω.

Αλλά οκ για Beyoncé που θέλει εσύ αποκλειστικά μια χαρά είσαι.

It promotes itself as the streaming service that puts the artist first. Various celebrities, like Jay Z and Beyoncé, own equity in it. While artist empowerment is a core tenant of the platform, so too is its commitment to benefiting fans. Artists provide members with exclusive digital content and experiences through the TIDAL X program.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Aprile είπε

Αλλά οκ για Beyoncé που θέλει εσύ αποκλειστικά μια χαρά είσαι.

Τι Beyoncé γράφεις οτι βρίσκεις απο ιντερνετ, τι γράφω δεν διαβάζεις δεν βλέπεις αποψη εχεις χωρίς να εχεις ακούσει...για τα πανηγύρια υπόθεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/07/2023 at 19:18, vastegial_74 said:

Το Spotify είναι η μόνη συνδρομή που δεν σκέφτηκα ποτέ να διακόψω. Και να ακριβύνει πάλι τα αξίζει τα λεφτά του. 

On 24/07/2023 at 19:37, nick_corobos said:

Απεναντίας, για μουσική δεν θα έδινα ουτε 1€ το μηνα. Το youtube δεν αξίζει τα 10€ το μηνα, αλλα τα αξίζει πολύ περισσότερο απο το Spotify 

Βλέπετε εδώ τι γίνεται; Έχει να κάνει με τη χρήση που κάνει ο καθένας, ή αλλιώς, με τις ανάγκες του. Εγώ ανήκω στην 1η κατηγορία. Δύσκολα θα έκοβα το Spotify, ακόμα και αν πλησίαζε τα 15 ευρώ. Που είδα το email για την αύξηση στην τιμή της συνδρομής η αντίδρασή μου ήταν «α, καλά».

Στον αντίποδα, έκανα τώρα για πρώτη φορά trial στο YouTube Premium (που είναι στα 8,5€) αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω συνδρομή. Και τα μισά να'χε θα το σκεφτόμουν. Δεν είναι τα λεφτά, όσο το ότι δε μου χρησιμεύει.

:lol:

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Δύσκολα θα έκοβα το Spotify, ακόμα και αν πλησίαζε τα 15 ευρώ. Που είδα το email για την αύξηση στην τιμή της συνδρομής η αντίδρασή μου ήταν «α, καλά».

Στον αντίποδα, έκανα τώρα για πρώτη φορά trial στο YouTube Premium (που είναι στα 8,5€) αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω συνδρομή. Και τα μισά να'χε θα το σκεφτόμουν. Δεν είναι τα λεφτά, όσο το ότι δε μου χρησιμεύει.

Επειδή δεν έχω κάνει trial στο ΥΤ premium, έχω μια ερώτηση: υποτίθεται ότι παίρνεις πακέτο με την αφαίρεση των διαφημίσεων και το ΥΤ Music. Πόσο μεγάλη διαφορά έχει, σε περιεχόμενο (κατάλογο), από το Spotify; Γιατί σε interface τουλάχιστον, κρίνοντας από τα screen shots, δεν βλέπω και πολύ μεγάλες διαφορές.

Δημοσ.
5 minutes ago, Dead-Poet said:

Επειδή δεν έχω κάνει trial στο ΥΤ premium, έχω μια ερώτηση: υποτίθεται ότι παίρνεις πακέτο με την αφαίρεση των διαφημίσεων και το ΥΤ Music. Πόσο μεγάλη διαφορά έχει, σε περιεχόμενο (κατάλογο), από το Spotify; Γιατί σε interface τουλάχιστον, κρίνοντας από τα screen shots, δεν βλέπω και πολύ μεγάλες διαφορές.

Σ' αυτό δε μπορώ να βοηθήσω, μιας κι έκανα το trial πιο πολύ "for fun" (που λέμε και στο χωριό). Ίσως να 'χει καμία πιο ψαγμένη έκδοση κάποιου κομματιού, αλλά δε με άφησε ποτέ με τόσο μεγάλο παράπονο το Spotify ώστε να μπω στη διαδικασία να ψάξω αλλού. Οκ, την τάδε έκδοση, στην δείνα εκτέλεση, του παρατάδε κομματιού, στην παραδείνα live συναυλία, μάλλον δε θα τη βρεις. Αλλά εγώ δεν είμαι τόσο ψαγμένος.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dead-Poet είπε

Πολυ χοντρικα και στα 2 κατι κερδιζεις και κατι χανεις σε τραγουδια, περασα και απο τα 2 και ειναι πρακτικα τα ιδια

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 24/7/2023 στις 11:56 ΠΜ, Marios2410 είπε

Να και κάτι κάλο με τους Μογγολους

Screenshot2023-07-24215241.jpg.76e555740fc52875bb5fc04a062f836f.jpgScreenshot2023-07-24215302.jpg.5a4dca5990e74ae2f8494b2db23c14b6.jpg

Και με τι τρόπο πληρώνεις ; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billyc είπε

Τι Beyoncé γράφεις οτι βρίσκεις απο ιντερνετ, τι γράφω δεν διαβάζεις δεν βλέπεις αποψη εχεις χωρίς να εχεις ακούσει...για τα πανηγύρια υπόθεση.

Τί να ακούσεις σε mqa ;

😃😃😃

Άσε καλύτερα ούτε η Beyoncé δεν ακούει σε αυτό 😂

Με Spotify άμα λάχει κανείς και κανένα πανηγύρι έχει από όλα μέχρι τα καγκέλια σε διάφορες εκτελέσεις.

Με το Tidal σου μόνο Limbo dancing κανείς και πολύ είναι 😃

Δημοσ.
Στις 27/7/2023 στις 2:11 ΠΜ, init0101 είπε

Και με τι τρόπο πληρώνεις ; 

Πλέον μπορείς να κάνεις Subscription από Play Store

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 25/07/2023 at 00:53, jerry banana said:

Φυσικά .

ενα ενα ευρω....

On 25/07/2023 at 12:45, TROIDX said:

ντεν εχει...μονο gamepass

και αυτο κανει σκαμπανεβασματα στην τιμη.και αν γινει αυξηση δεν θα ειναι μονο 1 ευρω.

Δημοσ.
43 minutes ago, poulinos said:

ενα ενα ευρω....

και αυτο κανει σκαμπανεβασματα στην τιμη.και αν γινει αυξηση δεν θα ειναι μονο 1 ευρω.

δε πα να παει και 20, xbox ftw😂

Δημοσ.
2 minutes ago, TROIDX said:

δε πα να παει και 20, xbox ftw😂

το καλο ειναι οτι δινουν αρκετα πραγματα.απο την αλλη δεν ειναι και υποχρεωτικο να την εχεις.αναλογως τι θελει ο χρηστης.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, poulinos said:

το καλο ειναι οτι δινουν αρκετα πραγματα.απο την αλλη δεν ειναι και υποχρεωτικο να την εχεις.αναλογως τι θελει ο χρηστης.

multiplayer το ενα και μοναδικο που χρειαζετε, τα αλλα ΑΝ βρω κατι να με συγγινει..

και το ΕΑ καλο τα εχει ολα τσαμπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...