Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ με το αυτί πήγα και επέλεξα TIDAL και ας είχα Spotify πολλά χρόνια πριν.
Ούτε με reviews ούτε με youtube, απλά όταν πρωτοέβαλα το 2018 τυχαία Tidal στο Pc
ενώ είχα Spotify, καθώς επίσης έχω streamer με apps για spotify, deezer,amazon,Tidal...
είπα να δοκιμάσω και αυτό.
Περί MQA που γράφουν (τέλος) εδώ κάποιοι και δεν ακούνε καμιά διαφορά ας κάνουν κανα ακοόγραμμα.
Να δούμε τι θα λένε αυτοί πού οταν και το spotify γυρίσει
σε υψηλότερο format!!!

Η τιμή θα τους νοιάζει;

https://www.whathifi.com/advice/spotify-hifi-quality-price-release-date-free-trial-and-latest-news

https://tidal.com/sound-quality

Πληρώνετε που πληρώνετε, να εχετε και απαιτήσεις.

Δοκιμάστε και κάτι άλλο και στο μήνα κλείνετε την συνδρομή.

Επεξ/σία από billyc
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυξανονται οι μισθοι για να χτυπηθει ο πληθωρισμος σε ολο τον πλανητη και παραλληλα αυξανονται οι τιμες των παντων .... η αυξηση ομως ειναι αυξηση , οι υπολοιποι λεγονται ελευθερη αγορα χωρις ορια !

Δημοσ.
14 hours ago, NT1G said:

Θα μπορούσες να γράψεις όντως για να καταλάβουν ίσως άλλοι, αλλά τι πιο εύκολο από το να πετάξεις την ειρωνία σου και τις προσβολές και να φύγεις. 🙂

Spoiler

Τυχερός είσαι. Τα μισά να έλεγες σε διπλανό φόρουμ θα είχες φύγει νύχτα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Νάσαι καλά αδελφέ, ε και τι έγινε η μάλλον "Και ο μήνας έχει εννιά"

Ποιό φόρουμ ρε παιδιά, μουσικός και με Hi-Fi ασχολούμε, να μην το ξέρω περίεργο!!

Τάπαμε, υπάρχει κουφαμάρα μεγάλη είσαι ανάμεσα σε αυτούς. Ούτε που κατάλαβες γιατί μιλάμε (η μάλλον και δεν βλέπεις σωστά), για το 1€ παραπάνω σε μιά συνδρομή... αν αξίζει μιλάμε.. ξύπνα. 🙂

Επεξ/σία από billyc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, jmirko15 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Τυχερός είσαι. Τα μισά να έλεγες σε διπλανό φόρουμ θα είχες φύγει νύχτα :P

Spoiler

δεν είναι πια εκεί από ότι φαίνεται.

Επεξ/σία από NT1G
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Μια λεπτομέρια.το student δεν πάει από 3.49 σε 4.49.

Το student τώρα ήταν 2.49. όποτε από 2.49 πάει 4.49.

Νομίζω αυτό το πακέτο πήρε τη μεγαλύτερη αύξηση που ήταν και το φθηνότερο

Το είδα και στο email που στείλανε αυτό και απόρησα. Για το student εδώ και καιρό πληρώνω 3.49, το 2.49 που βρέθηκε; Μήπως είναι καμία τιμή για αυτούς που το είχανε από παλιότερα;

Δημοσ.
Στις 24/7/2023 στις 7:18 ΜΜ, vastegial_74 είπε

Το Spotify είναι η μόνη συνδρομή που δεν σκέφτηκα ποτέ να διακόψω. Και να ακριβύνει πάλι τα αξίζει τα λεφτά του. 

Το ερώτημα είναι γιατί να το πληρώνεις ενώ μπορείς να το έχεις τσάμπα;

Δημοσ.
25 minutes ago, dhm21911 said:

Το ερώτημα είναι γιατί να το πληρώνεις ενώ μπορείς να το έχεις τσάμπα;

Γιατί ο χρόνος που θα φαω να κάθομαι να ψαχνω νεα συγκροτήματα, νεα άλμπουμ, να κανω λίστες κάθε φορά με το υφος της μουσική που θελώ την καθε χρονικη στιγμή ktlp, κοστίζει πολύ παραπανώ απο 10Ε. 

Σήμερα ξύπνησα με 90s-early 20s vibes, ουτε 1 λεπτό δεν μου πηρε να βρω ετοιμο playlist με αυτό που ήθελα.

Δημοσ.

πληρώνω 25.00 για το τηλ όλα απεριόριστα  nova,  επισεις το canva 12.00 ευρω καθε μηνα βαλε και ιντερνετ σπιτι 26 ευρω  ε μην πω για καποια αλλα οπως revolut,

οπως skroutz plus ...  και 100 αλλα που υπάρχουν οπως προμηθειες efood wolt 

και μετα σκεφτόμαστε γτ πλέον κανένας κάτω απο 40 δεν μπορεί να αγοράσει δικό του σπίτι σε σχεση με τους γονεις μας που μπορουσαν 

είναι απίστευτο το πως στα αρπάζουν και δεν παίρνεις χαμπάρι αμερικανικό σύστημα και δεν ειμαι κατα ίσα ίσα θαυμάζω το αμερικανικό καπιταλισμο αλλα ολα αυτα καποιος τα χρειάζεται όλα??? πχ αν δεν έχει netflix τι θα παθει καποιος?? και καλα αν εχει netflix αλλα καπιος πρεπει να εχει και nova kai και αμαζον και δεν ξερω και εγώ τι μέχρι και δορυφόροι του μασκ του ελον   

Δημοσ.
11 ώρες πριν, billyc είπε

Εγώ με το αυτί πήγα και επέλεξα TIDAL και ας είχα Spotify πολλά χρόνια πριν.
Ούτε με reviews ούτε με youtube, απλά όταν πρωτοέβαλα το 2018 τυχαία Tidal στο Pc
ενώ είχα Spotify, καθώς επίσης έχω streamer με apps για spotify, deezer,amazon,Tidal...
είπα να δοκιμάσω και αυτό.
Περί MQA που γράφουν (τέλος) εδώ κάποιοι και δεν ακούνε καμιά διαφορά ας κάνουν κανα ακοόγραμμα.
Να δούμε τι θα λένε αυτοί πού οταν και το spotify γυρίσει
σε υψηλότερο format!!!

Η τιμή θα τους νοιάζει;

https://www.whathifi.com/advice/spotify-hifi-quality-price-release-date-free-trial-and-latest-news

https://tidal.com/sound-quality

Πληρώνετε που πληρώνετε, να εχετε και απαιτήσεις.

Δοκιμάστε και κάτι άλλο και στο μήνα κλείνετε την συνδρομή.

Ακουόγραμμα ;

Και δεν κατάλαβες ακόμα ότι αυτό που άκουγες δεν ήταν Lossless όπως αν έβαζες το ίδιο σε flac ;

Μία επίσκεψη στον οφθαλμίατρο ίσως σου ανοίξει τα μάτια αφού δεν θέλεις να ακούσεις:

https://www.google.com/amp/s/www.digitaltrends.com/home-theater/tidal-hi-res-lossless/%3famp

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bilya είπε

Γιατί ο χρόνος που θα φαω να κάθομαι να ψαχνω νεα συγκροτήματα, νεα άλμπουμ, να κανω λίστες κάθε φορά με το υφος της μουσική που θελώ την καθε χρονικη στιγμή ktlp, κοστίζει πολύ παραπανώ απο 10Ε. 

Σήμερα ξύπνησα με 90s-early 20s vibes, ουτε 1 λεπτό δεν μου πηρε να βρω ετοιμο playlist με αυτό που ήθελα.

Κάτι δεν κατάλαβα καλά ίσως, Spotify δεν έχεις ήδη;

Δημοσ.
29 minutes ago, dhm21911 said:

Κάτι δεν κατάλαβα καλά ίσως, Spotify δεν έχεις ήδη;

απάντησα στο ερώτημά σου γιατι : γιατί να το πληρώνεις ενώ μπορείς να το έχεις τσάμπα;

Φαντάζομαι εννοείς τα τραγούδια εκτός κ αν εννοείς την free έκδοση που εχει κατεμε σπαστικούς περιορισμούς. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, bilya είπε

απάντησα στο ερώτημά σου γιατι : γιατί να το πληρώνεις ενώ μπορείς να το έχεις τσάμπα;

Φαντάζομαι εννοείς τα τραγούδια εκτός κ αν εννοείς την free έκδοση που εχει κατεμε σπαστικούς περιορισμούς. 

Θέλω να πω ότι εφόσον έχεις ήδη Spotify δεν θα χρειαστείς να κάνεις νέες λίστες, απλά θα κάνεις log in στο account σου. Έχω κανονικό Spotify premium χωρίς διαφημίσεις κτλπ σπασμένο εννοείται και δουλεύει εδώ και 2+ χρόνια κανονικά.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, georgetsl είπε

αυξανονται οι μισθοι για να χτυπηθει ο πληθωρισμος σε ολο τον πλανητη και παραλληλα αυξανονται οι τιμες των παντων .... η αυξηση ομως ειναι αυξηση , οι υπολοιποι λεγονται ελευθερη αγορα χωρις ορια !

Ειναι ένα παλιό, και γνωστό, οικονομικό φαινόμενο...

Συνοπτικά  εδώ

http://greekfinanceforum.com/aaarticlesfiles/WSJΤο «σπιράλ μισθών-τιμών» σήμερα θυμίζει τη δεκαετία του 1970.html

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aprile είπε

Ακουόγραμμα ;

Και δεν κατάλαβες ακόμα ότι αυτό που άκουγες δεν ήταν Lossless όπως αν έβαζες το ίδιο σε flac ;

Μία επίσκεψη στον οφθαλμίατρο ίσως σου ανοίξει τα μάτια αφού δεν θέλεις να ακούσεις:

Οταν μιλάς με reviews διάφορα χωρίς να εχεις δοκιμάσει μιλάμε υπάρχει και πρόβλημα κινητικότητας που το λύνει ο Ορθοπαιδικός. Spotify Very High 320 kbps - TIDAL Master 2,304 - 9,216 kbps. Μία επίσκεψη στον ορθοπαιδικό ίσως σου λύση τα χέρια να βάλεις ακουστικά και να δοκιμάσεις η να σηκωθείς να ανοίξεις (αν εχεις στερεοφωνικό) να ακούσεις.

https://www.headphonesty.com/2021/07/spotify-vs-tidal/#Spotify_vs_Tidal_Audio_Quality

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...