Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Spotify με πληρωνει καθε μηνα (Ειμαι μουσικος) και ετσι αποφασισα να κανω Premium !! Αν και το Free με βολευε γιατι ακους οτι θελεις στον υπολογιστη με λιγες διαφημησεις σου τα πριζουν ολη ωρα χαχα :) Αυτο που διαπιστωσα μετα ειναι οτι οσο περισσοτερα διαφορετικα κομματια ακουγα (οχι δικα μου) τοσο περισσοτερο εβαζε δικα μου κομματια σε αλλους καλλιτεχνες στο ραδιοφωνο τους με αποτελεσμα να ανεβαινουν Oι montlly listeners !! Aμα εισαι καλλιτεχνεις και στριμαρεις μουσικη τοτε κατα εναν τροπο θα παρεις τα λεφτα σου πολλαπλα πισο !! Το Youtube τωρα εχει καταντησει το πιο τριαθλιο site για καλλιτεχνες !! πρωτον δεν πληρωνει αλλο και αμα πληρωσει δινει ψιχουλα και ολη την ωρα παιζει διαφημησεις στην μουσικη μου και αυτο μετα απο 3-4 μηνες !! δευτερον ο καθε ενας μπορει να παει και να κατεβασει το τραγουδι τζαμπα και ετσι μηνες δουλειας και κοπου πανε χαμενα !! Ολη την ωρα σβηνει Views και Likes !! Πολλοι φιλοι μου μου εχουνε πει οτι ενω εχουνε κανει Like οταν μετα απο μερικες ημερες πηγαν να ξανακουσουν το like τους ειχε σβηστει !! Το θρεωρει μαλλον boots !! το κακο σας το καιρο!! Σκεφτομαι να σταμαητσω να ανεβαζω τηξν μουσικη μου στο Youtube μεσου του Ditributer μου !!

• Confused 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, kostafunk said:

To Spotify με πληρωνει καθε μηνα (Ειμαι μουσικος) και ετσι αποφασισα να κανω Premium !! Αν και το Free με βολευε γιατι ακους οτι θελεις στον υπολογιστη με λιγες διαφημησεις σου τα πριζουν ολη ωρα χαχα :) Αυτο που διαπιστωσα μετα ειναι οτι οσο περισσοτερα διαφορετικα κομματια ακουγα (οχι δικα μου) τοσο περισσοτερο εβαζε δικα μου κομματια σε αλλους καλλιτεχνες στο ραδιοφωνο τους με αποτελεσμα να ανεβαινουν Oι montlly listeners !! Aμα εισαι καλλιτεχνεις και στριμαρεις μουσικη τοτε κατα εναν τροπο θα παρεις τα λεφτα σου πολλαπλα πισο !! Το Youtube τωρα εχει καταντησει το πιο τριαθλιο site για καλλιτεχνες !! πρωτον δεν πληρωνει αλλο και αμα πληρωσει δινει ψιχουλα και ολη την ωρα παιζει διαφημησεις στην μουσικη μου και αυτο μετα απο 3-4 μηνες !! δευτερον ο καθε ενας μπορει να παει και να κατεβασει το τραγουδι τζαμπα και ετσι μηνες δουλειας και κοπου πανε χαμενα !! Ολη την ωρα σβηνει Views και Likes !! Πολλοι φιλοι μου μου εχουνε πει οτι ενω εχουνε κανει Like οταν μετα απο μερικες ημερες πηγαν να ξανακουσουν το like τους ειχε σβηστει !! Το θρεωρει μαλλον boots !! το κακο σας το καιρο!! Σκεφτομαι να σταμαητσω να ανεβαζω τηξν μουσικη μου στο Youtube μεσου του Ditributer μου !!

Και στο spotify γίνεται με ένα κλικ, μην τρελαίνεσαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος αλλά...

Με 7€ έχεις για ένα μήνα πρόσβαση σε Εκατομμύρια τραγουδια με υψηλή ποιότητα ηχου,  σε πολλα podcasts, την δυνατότητα να τα κατεβάσεις και να τα ακούς ολα offline,  τον καλύτερο ίσως αλγόριθμο για προτάσεις τραγουδιων, πολυ καλή εφαρμογή για κινητά με καλή οργάνωση και εύκολη στη χρήση.  

Φυσικά κανείς δεν θέλει αυξήσεις αλλά να θεωρεί τωρα κάποιος ότι αυτό είναι ακριβό  όταν τόσο αγοραζει 2 σουβλάκια η 3 καφέδες, οκ....

Το +1€ δεν είναι πολύ αλλα ισοδυναμεί με αρκετά εκατομμύρια επιπλέον έσοδα για το Spotify. Αυτο που θα ήθελα θα ήταν ένα μέρος του να χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω βελτίωση της υπηρεσίας.

Επεξ/σία από eskimoos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αρκει να μεινει στο 1 ευρω. βεβαια για αυτους το ενα ευρω πανω απο τοσους συνδρομητες... ειναι λεφτα

Φυσικά .

Δημοσ.

Σεβαστή η αύξηση δεδομένου του ότι είχαν σταθερή τιμή πολύ καιρό και δεν ανεβαίνει κάθε τρεις κ λίγο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά, και 'γω δεν έχω διαφημίσεις στο σπότιφάι. Το χρησιμοποιώ για ν' ακούω κάποια άλμπουμ για να παίρνω μετά τα σιντί (έχω χάι-έντ μηχανάκια, ασχολούμαι 30 χρόνια) ώστε να μην αγοράζω μόνο από κριτικές περιοδικών, που ούτε περιοδικά αγοράζω πλέον εκτός από το BBC Music magazine.

Παρατήρησα λοιπόν το τελευταίο 2μηνο, πόσο πιο πριν ξεκίνησε αυτό δεν ξέρω, πως τουλάχιστον 3 φορές το άφησα να παίζει μόνο του για ώρα, ενώ τακτοποιούσα τις λίστες για τις παραγγελίες των σιντί, και δεν είχε διαφημίσεις. Μάλιστα την 3η φορά το άφησα επίτηδες πολλή ώρα, έβαλα και τα ουίσκια μου, ακούγοντας λίστες που ούτως ή άλλως έχω φιάξει για να τις ακούσω καλύτερα για μελλοντικές αγορές, και από διαφημίσεις τίποτα. Σκεφτόμουν δέ να το κάνω θέμα και να ρωτήσω στην μουσική ενότητα του σάιτ. Πολύ περίεργο. Χρησιμοποιώ το απλικέισον του μακ.

Δεν χρησιμοποιώ αντμπλόκερς αλλά το dns της adguard, μα πάντα έτσι ήμουν και παλιότερα είχε διαφημίσεις θυμάμαι, (είχα να παραγγείλω καιρό σιντίς). 

Τέλος πάντων... αυτά.

Επεξ/σία από macodin
Δημοσ.

"Η αύξηση των τιμών έρχεται καθώς το Spotify αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλες πλατφόρμες streaming"..... εγώ κάποτε ήξερα ότι λόγο ανταγωνισμού,οι τιμές έπεφταν. Τώρα τι έχει πεχτει κ όλοι κάνουν το ανάποδο δεν μπορώ να καταλάβω 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ποιός χρησιμοποιεί Spotify για μουσική ? Πεταμένα λεφτά...είχα student για 3 μήνες και δεν έχω δει καμία διαφορά με YouTube που απλά πετάει 2 διαφημίσεις και τέλος. Με το που είδα και αύξηση στο student πακέτο κατευθείαν έκοψα συνδρομή. Ακούω μια χαρά podcast και ότι μουσική θέλω YouTube.

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, gameleon said:

Για να προλαβω κάποια κλασσικα posts... Η εφαρμογή που μας έχει λύσει τα χέρια (ΔΩΡΕΑΝ από github.....),
όταν ξεκινάει... πετάει πάντα το μηνυμα "don't make us famous". 

Ας το τηρήσουμε!!

Καλημέρα.Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι; Στο Spotube?

• Like 1
Δημοσ.

Μωρε το πρόβλημα δεν είναι το 1€/$. Το θέμα είναι μην καβαλήσει το καλάμι και το πάει σούζα απ' εδώ και μπρος. Εντάξει, 1€/$ αύξηση στα 10-12 χρόνια (κάπου τόσο δεν είναι για το Spotify;) δεν το λες κι αύξηση. Θα κάτσει όμως εκεί ή θα ισοφαρίσει τα άλλα στις αυξήσεις;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gameleon είπε

Για να προλαβω κάποια κλασσικα posts... Η εφαρμογή που μας έχει λύσει τα χέρια (ΔΩΡΕΑΝ από github.....),
όταν ξεκινάει... πετάει πάντα το μηνυμα "don't make us famous". 

Ας το τηρήσουμε!!

???

Δημοσ.

Το μόνο που μένει τώρα για να δέσει η μανέστρα, είναι να αυξήσει κατά μισό ευρώ τη συνδρομή και η Apple (για το Apple Music), στα πλαίσια της ευθυγράμμισης του καρτέλ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...