Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μου έχει προκύψει ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει.Ειμαι ενοικιαστής σε ένα διαμέρισμα.Εχω κάνει συμβόλαιο για ένα έτος.Μένω μαζί με μια κοπέλα το οποίο το ήξερε ο ιδιοκτήτης εξ αρχής.Τις τελευταίες μέρες έχει έρθει και μένει μαζί μας μια θεια της για διακοπές.Ο ιδιοκτήτης που μενει εκεί κοντά την είδε και τη ρώτησε τι κάνεις εδώ και άμα σε φιλοξενούν αυτοι και τέτοια και του είπε ναι έχω έρθει για διακοπές.Επειτα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν επιτρέπεται να έχουμε άλλον μεσα στο σπίτι και να φιλοξενούμε και άμα θέλω να μένει ακόμα η κυρία να του δώσω επιπλέον χρήματα για όσο καιρό παραμένει.Τόσο το ιδιωτικό συμφωνητικό όσο και το συμβόλαιο που κάναμε στο λογιστή δεν αναφέρει πουθενά τον όρο ότι δεν επιτρέπει να φιλοξενήσω ένα φίλο η έναν συγγενή μου.τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση ;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

2 λεπτά πριν, MixalisMix90 είπε

2 λεπτά πριν, MixalisMix90 είπε

Επεξ/σία από MixalisMix90
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MixalisMix90 είπε

και άμα θέλω να μένει ακόμα η κυρία να του δώσω επιπλέον χρήματα για όσο καιρό παραμένει.

Ρώτησέ τον, αν χωρίσεις με τη δικιά σου και μένεις μόνος θα δεχτεί να του δίνεις λιγότερα χρήματα? 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 minutes ago, MixalisMix90 said:

Καλησπέρα μου έχει προκύψει ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει.Ειμαι ενοικιαστής σε ένα διαμέρισμα.Εχω κάνει συμβόλαιο για ένα έτος.Μένω μαζί με μια κοπέλα το οποίο το ήξερε ο ιδιοκτήτης εξ αρχής.Τις τελευταίες μέρες έχει έρθει και μένει μαζί μας μια θεια της για διακοπές.Ο ιδιοκτήτης που μενει εκεί κοντά την είδε και τη ρώτησε τι κάνεις εδώ και άμα σε φιλοξενούν αυτοι και τέτοια και του είπε ναι έχω έρθει για διακοπές.Επειτα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν επιτρέπεται να έχουμε άλλον μεσα στο σπίτι και να φιλοξενούμε και άμα θέλω να μένει ακόμα η κυρία να του δώσω επιπλέον χρήματα για όσο καιρό παραμένει.Τόσο το ιδιωτικό συμφωνητικό όσο και το συμβόλαιο που κάναμε στο λογιστή δεν αναφέρει πουθενά τον όρο ότι δεν επιτρέπει να φιλοξενήσω ένα φίλο η έναν συγγενή μου.τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση ;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Σημασία έχει το τι ακριβώς λέει το ιδιωτικό συμφωνητικό, και όχι τόσο το τι δεν λέει, πχ μια χαρά μπορεί να έχει όρο ότι θα χρησιμοποιηθεί μόνο από σένα και την κοπέλα σου. Για να μπορέσει να σου πει κάποιος το τι ισχύει, θα πρέπει πρώτα να δει τι ακριβώς λέει.

Επίσης έχε υπόψιν ότι η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης είναι 3 έτη, υποχρεωτική και για τα δύο μέρη, αυτό σημαίνει ότι αν φύγεις στο χρόνο μια χαρά μπορεί να σε κυνηγήσει απαιτώντας τα μισθώματα των επόμενων δύο ετών. Απλά λάβε το και αυτό υπόψιν σου σε περίπτωση που αποφασίσεις να το τραβήξεις στα άκρα.

• Like 1
Δημοσ.

Μισθωνω σπιτι και φυσικα εχει μπει ορος οτι απαγορευεται η φιλοξενια ζωων και ανθρωπων περα απο τους συμφωνημενους ως μονιμους κατοικους στο μισθωτηριο. Πηρε σκυλί η κοπέλα χωρίς να δώσει σημασία στο μισθωτήριο. Προς το παρον ειναι ησυχο, και αφου καναμε μια κουβεντα και της εξηγησα οτι ζημιες θα τις χρεωθει (γυαλισμενο παρκε πηρε), κανω τον μαλακα για το σκυλο.
Με πηρε πριν λιγο καιρο , αφου τωρα διαβασε το μισθωτηριο και με ρωτησε αν επιτρεπεται να φιλοξενησει τον θειο της απο την Αμερικη !

Μου φάνηκε τόσο παράξενο που με ρώτησε, που την αρχη νομιζα οτι το κανει για να δημιουργησει προστριβή. Τελικά το εννοούσε!
Φιλοξενησε την θεία σου. Δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ρώτησέ τον, αν χωρίσεις με τη δικιά σου και μένεις μόνος θα δεχτεί να του δίνεις λιγότερα χρήματα? 

η καλύτερη απάντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...