Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Μάλιστα....

Φιλε, εδώ το 2χρονο παιδι της αδερφής μου ήρθε σπιτι μου, που εχω τον γάτο, ο οποίος είναι και ήσυχος γάτος (εννοω οτι δεν ειναι μεγάλο κωλόπαιδο, δεν θυσιάζει παρθένες στον Σατανά κλπ), και πηγε το παιδάκι κοντά, και εκτός από το χχχχχχχχχσσσσσσσσσσσσ που εφαγε στην αρχη, του έριξε και μια γρατζουνια στην μουρη, που εκλαιγε 2 ώρες.

Και εσύ μου λες για ολοκληρο κτηνος πιτμπουλ. Οταν θα του κανει άσχημη ζημιά, τότε θα τρέχεις σε ποινικά δικαστήρια....

Πολλές σειρές βλέπεις, σιγά μην απολογουμαι και στον Άρειο Πάγο. 

Προς το παρόν η δικιά σου γάτα είναι επικίνδυνη και παραλίγο να τυφλώσει το αγοράκι. 

Δάσκαλε που διδασκες...

1 λεπτό πριν, Macosj είπε

το παράλογο δεν είναι που η αδελφή σου δεν θέλει το θηρίο μέσα στο σπίτι, το παράλογο είναι ότι εσύ το θεωρείς παράλογο! Κοινή λογική θέλει, έχεις έστω και 0,00001% πιθανότητες να τρελαθεί ο σκύλος και να σκοτώσει το παιδί (που με την μυϊκή δύναμη που έχει το κάνει πολύ εύκολα), γιατί να το ρισκάρει κάποιος όταν μπορεί να έχει 0% πιθανότητα αν απλά δεν υπάρχει ο σκύλος? 

διακοπές πηγαίνεις για να ξεφύγεις από τους μπελάδες όχι για να δημιουργήσεις καινούριους 

Δεν είχες ποτέ κατοικίδιο σκυλο και φαίνεται. Διαφορετικά δεν θα μιλούσες έτσι. 

Άκου "θηρίο". Απ' όσο ξέρω ο σκύλος μου ούτε έβαλε φωτιές ούτε πείραξε κανέναν. Οι "άνθρωποι" τα έκαναν όλα αυτά. Οπότε μάλλον άλλοι είναι θηρία και τέρατα. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Κακοποίηση σκύλου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να του βάλω ποτέ φίμωτρο και να του μείνουν ψυχολογικά.

Ποτέ.

Aναισθησία και ανευθυνότητα. Κοιτα μην κανεις παιδια, μεινε με το σκυλο.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Δεν είχες ποτέ κατοικίδιο σκυλο και φαίνεται. Διαφορετικά δεν θα μιλούσες έτσι. 

Άκου "θηρίο". Απ' όσο ξέρω ο σκύλος μου ούτε έβαλε φωτιές ούτε πείραξε κανέναν. Οι "άνθρωποι" τα έκαναν όλα αυτά. Οπότε μάλλον άλλοι είναι θηρία και τέρατα

εσύ είσαι αυτός που έχει καταργήσει και δεν σέβεται τη φύση αυτού του σκύλου. Αυτά τα σκυλιά είναι αρπακτικά, εσύ θέλεις να το κάνεις αρνάκι. Ο λύκος Πρόβατο δεν γίνεται. Τα ζωώδη ένστικτα δεν μπορεί να τα καταπολεμησει ούτε ο άνθρωπος, πόσο μάλλον δε ο σκύλος 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν ορια στο που και ποτε μπορουμε να συνυπαρχουμε εμεις και τα ζωα, τα ζωα με τα ζωα, ακομα και οι ανθρωποι με τους ανθρωπους. με το ζορι να βρισκονται ενα μωρο παιδι και ενα μεγαλο σκυλι στον ίδιο χωρο δεν υπαρχει λογος. πιέζουμε καταστασεις και μετα απορουμε γιατι τσακωνομαστε ή γιατι ενα σκυλι δαγκωσε καποιον.

• Like 2
Δημοσ.

σημειωτέον, ότι ο σκύλος έχει προέλθει από λύκο (ή τουλάχιστον έτσι έλεγε ένα ντοκυμαντέρ που είχα παρακολουθήσει)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...