Sebu Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 3 hours ago, kirmis said: Ενδιαφέρουσα ανάλυση! Ποια η διαφορά της QP2520/30 με την QP2520/20 ? Δεν γνωριζω να σου πω. Εχω την OneBlade Pro Lime QP6505/20 αυτη με το προσθετο της ροδελας για ρυθμιση μηκους. Ισως οι διαφορες στα μοντελα εχουν να κανουν με τον τροπο απεικονισης υπολοιπου μπαταριας (σε μπαρες ή φαντεζι νουμερο-ποσοστο), στο αν ειναι μονο προσωπου ή κανουν και για σωμα/κεφαλι. Δεν παιρνω ορκο καθως δεν το γνωριζω αν αυτες για σωμα/κεφαλι εχουν πιο δυνατο μοτερ ή μεγαλυτερη μπαταρια καθως καλεισαι να κουρεψεις μεγαλυτερη επιφανεια και πιο "δυσκολες" τριχες. Ως προς τον τροπο ξυρισματος επειδη ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα ή/και να βρεις τα πατηματα με την μηχανη, πλεον παω τυφλο συστημα. Ναι ο λαιμος ηταν μια προκληση στην αρχη ή η περιοχη στο κοκκαλο της κατω γναθου αλλα σταδιακα το μαθαινεις. Αν πας και λιγο υπο γωνια παιρνει τα παντα. Επισης αρκετα review που ειχα δει πριν την αγορασω αλλα και η εμπειρια μου απο τη χρηση μου εδειξε οτι ναι μεν οι οδηγιες λενε να πηγαινεις αντιθετα απο τη φορα ξυρισματος με ξυραφι (λχ στα μαγουλα απο κατω προς τα πανω αντι απο πανω προς τα κατω οπως με το ξυραφακι στο πρωτο περασμα), εχω διαπιστωσει ομως οτι επειδη δεν ειναι ολες οι τριχες στο προσωπο του ιδιου τυπου σκληροτητας και της ιδιας φορας θελει να ξερεις το προσωπο σου και να εφαρμοζεις μιγμα κινησεων και περασματων αναλογως της περιοχης. Ετσι δεν μου παιρνει ποτέ πολύ χρονο και σιγουρα πολυ λιγοτερο απο ξυρισμα με ξυραφακι, αφρο και νερο που ναι πετυχαινεις το απολυτο αλλα θες χρονο, νερα, αφρους, ανοιγμα πορων με ζεστο νερο κτλ. Λχ προσωπικα ενω στο προσωπο οι τριχες στα γενια εχουν φορα απο πανω προς τα κατω, στο μισο λαιμο εχουν απο δεξια προς τα αριστερα και στον αλλο μισο απο πανω προς κατω ή/και διαγωνια. Οποτε προφανως ενας τυπος περασματος δεν θα κανει δουλεια και θελει συνδυασμο. Δεν εχω καταφερει παντως υστερα απο τοσα χρονια να ερεθισω το προσωπο οπως το καταφερνα με ξυριστικες ηλεκτρικες. Τελος να σημειωσω οτι ενω οι αρχικες κεφαλες που ηταν στη συσκευασια φανηκαν να "φθειρονται" πιο γρηγορα (το καταλαβαινεις γιατι αποχρωματιζεται η επιφανεια και νιωθεις οτι δεν κοβουν το ιδιο καλα) οι 3 ανταλλακτικες εχουν βγαλει πολυ μεγαλυτερο διαστημα. Τελος στο καθαρισμα της που εφαρμοζω στις ανταλλακτικες λεπιδες, αν αμεσως μολις τελειωσω περασω αφρο/foam σαπουνι χεριων και το αφησω να κατσει λιγο να μαλακωσει τυχον υπολειματα τριχας και μετα ξεβγαλμα η λεπιδα μοιαζει πεντακαθαρη σαν καινουρια. Οι "μαμα" που τις ξεπλενα μονο με νερο σταδιακα μαζευαν πραγμα που ηθελε μετα καθαρισμα με πιεση με το βουρτσακι της ηλεκτρικης ξυριστικης για να βγουν. 2 1
specre Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, kirmis είπε Ενδιαφέρουσα ανάλυση! Ποια η διαφορά της QP2520/30 με την QP2520/20 ? https://www.philips.gr/etc/philips/b2c/compareproducts.html/?locale=el_GR&catalog=CONSUMER&ctn=QP2530/30,QP2520/20 Τα βασικά είναι τα παρακάτω QP2520/30 vs QP2520/20 (εκτός από τα επιπλέον αξεσουάρ και ενδείξεις): Τύπος μπαταριών Ιόντων λιθίου vs Ni-MH Πλήρης φόρτιση σε 4 ώρες vs 8 ώρες Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά vs 45 λεπτά Έχω μια Qp2630/30 και θα συμφωνήσω με τον @Sebu 3
pankostas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 23 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Η oneblade δυστυχώς σε εμένα δεν μπορούσε να ξυρίσει το λαιμό. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Είχα μεγάλο πρόβλημα με το λαιμό. Κοκκινίλες παντού!!! Δυστυχώς δεν με βόλεψε και εμένα.
TechnoState Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 .... εγώ έχω αυτή την One Blade και συμφωνώ με τον @Sebu 2
GREG10ARIS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Τελικα υπαρχει καποια κριτικη για τη μηχανη ή μονο του τυπου που μονο την ανοιξε;
Dr4In Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Την αγορασα, αν μου ερθει συντομα θα σας ενημερωσω.
TzortzisJosh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Την αγόρασα εγώ. Δεν έχω πολλή εμπειρία γενικά απο ξυριστικές, μου φαίνεται πολύ τίμια για τα χρήματά της. Δε βρίσκω κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής. Έχει το καλό ότι εμφανίζει το ποσοστό της παταρίας με LED. Έχει όλα όσα χρειάζομαι για ξύρισμα από θέμα αξεσουάρ. Μίνιμαλ γκατζετάκι κλασικά (xiaomi). 1 2
djcat Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Την αγόρασα εγώ. Δεν έχω πολλή εμπειρία γενικά απο ξυριστικές, μου φαίνεται πολύ τίμια για τα χρήματά της. Δε βρίσκω κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής. Έχει το καλό ότι εμφανίζει το ποσοστό της παταρίας με LED. Έχει όλα όσα χρειάζομαι για ξύρισμα από θέμα αξεσουάρ. Μίνιμαλ γκατζετάκι κλασικά (xiaomi). καλοδούλευτη να είναι! καλή φαίνεται!
TzortzisJosh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 27 minutes ago, djcat said: καλοδούλευτη να είναι! καλή φαίνεται! Merci! Ναι μια χαρά!
Sebu Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλοριζικη!!! Πες εντυπωσεις οταν ξυριστεις απο ποιοτητα ξυρισματος σε σχεση με απλο ξυραφακι ή αλλη προτερη εμπειρια που εχεις με ηλεκτρικες.
Zus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε Την αγόρασα εγώ. Δεν έχω πολλή εμπειρία γενικά απο ξυριστικές, μου φαίνεται πολύ τίμια για τα χρήματά της. Δε βρίσκω κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής. Έχει το καλό ότι εμφανίζει το ποσοστό της παταρίας με LED. Έχει όλα όσα χρειάζομαι για ξύρισμα από θέμα αξεσουάρ. Μίνιμαλ γκατζετάκι κλασικά (xiaomi). Φίλε σίγουρα δεν είσαι ο chocorellos ; 😛
Doubt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, djcat είπε Έχει το καλό ότι εμφανίζει το ποσοστό της παταρίας με LED Κύπριος;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, Zus είπε Φίλε σίγουρα δεν είσαι ο chocorellos ; 😛 Plot twist ο chocorellos είναι σπανός και την πήρε μόνο για το unboxing
Hawk_K Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Καλημέρα, εμενα μου ήρθε χθες. Καλή μου φαίνεται σαν ποιότητα, μία αντίστοιχη Philips των 30-50 ευρώ που είχα και την άκουσε, δεν θα έλεγα ότι σε απτή ποιότητα είχε κάποια διαφορά. Προσωπικά τα γύρω γύρω είναι λίγο άχρηστα γιατί κάνω μόνο τριμάρισμα τα γένια μου. Χθες που την δοκίμασα μου φάνηκε μία τυπική κουρευτική. Έχει λίγο διαφορετικό χτενάκι από την Philips που είχα και θέλει λίγο συνήθεια στην λαβή. Την δουλειά την κάνει αν δεν έχεις και τρομερές απαιτήσεις. Δηλαδή δεν τα παίρνει και όλα με ένα πέρασμα. 1
SV1EOD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μπήκα και εγώ γιατί (χαζο)ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια ξυριστική σαν αυτή του νήματος για να τριμμάρω τα γένια επειδή βαριέμαι το ξύρισμα, και ενημερώθηκα από τις εμπειρίες/απόψεις που παρέθεσαν οι συμφορουμίτες πάρα πολύ. Μέχρι τώρα κάνω την δουλειά μου με μία που είχα αγοράσει από το Lidl πριν πολυυυύ καιρό. Τίμια για τα λεφτά που την είχα πάρει αλλά διαπιστώνω ότι μάλλον υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις. Μάλλον για κάποια oneblade θα πάω αλλά με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά τον Sebu που έκανε την εκτροπή στην συζήτηση προς τις εναλλακτικές από αυτήν του νήματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα