PaNtErAz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Βρήκα σε καλή τιμή το Xiaomi Grooming Kit Pro εδώ στα 38€ με δωρεάν μεταφορικά -> https://www.mistore-greece.gr/Products/SmartDevices/Personal-Care/xiaomi-grooming-kit-pro.aspx Δεν το έχω δοκιμάσει, ούτε είμαι κάτοχος αλλά στην σελίδα φαίνεται πολύ καλό για τα χρήματα του. Πολλές κεφαλές, βαλιτσάκι, φόρτιση με usb type-c (το philips που έχω τρέμω μην χαλάσει ο φορτιστής!) Skroytz από 44,71€ (με μεταφορικά -μη διαθέσιμο στον φθηνότερο) -> https://www.skroutz.gr/s/40049429/Xiaomi-Mi-Grooming-Kit-Pro-Επαναφορτιζόμενη-Κουρευτική-Μηχανή-Μαύρη-BHR6396EU.html bestprice από 53€ (με μεταφορικά - μη διαθέσιμο στον φθηνότερο) -> https://www.bestprice.gr/item/2158210865/xiaomi-mi-grooming-kit-pro-bhr6396eu.html?qo=xiaomi+grooming+kit+pro&from=search-single Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από PaNtErAz 7 1
Aggeluska Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Φαίνεται πολύ ωραία. Αλλά έχει λίγες κριτικές. Την έχει κανείς από εδώ;
turbat0s Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Ο άλλος έγραψε κριτική χωρίς καν να την δοκιμάσει , Θεός
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πορωθηκε με τη μικρή θήκη και το πουγκακι ο τρελός και έχασε αζιμούθιο. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από MauroPaltoudias
turbat0s Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μάλλον θα την πήρε ο μπαμπάς του και αυτός έκανε κριτική για το unboxing
drdedus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) για τα.... κάνει η θα βελαξουμε? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από drdedus
Sebu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Ευχαριστουμε για την προσφορα. Τις ξυριστικες τις ειχα παντα για να κανω ενα καλο τριμαρισμα ωστε να φαινονται σαν γενια μισης-μιας μερας γιατι βαριομουν το ξυρισμα με ξυραφι συνεχεια. Υστερα απο πολλα χρονια δοκιμες με διαφορες τετοιες που τελικα ή ψοφαγαν ή δεν εκοβαν καλα τα γενια και ηθελαν απειρα περασματα και ερεθιζοταν το προσωπο και παλι εμεναν γενια, οταν πηγα στην Philips One Blade πριν την πρωτη καραντινα δεν ξανακοιταξα πισω. Τις 3 που ειχα τις εχω χαρισει πλεον. Με την One Blade εχω πετυχει το πλησιεστερο σε αυτο που θελω ever σε βαθμο να ειναι μισης μερας ξυρισμενα παντα και καποιες φορες και οριακα λιγο καλυτερα. Και με ξυρισμα 1- 2 μαξ φορες τη βδομαδα καθε λεπιδα με βγαζει 6+ μηνες ισως και αρκετα παραπανω αρα το κοστος εκμηδενιζεται ειτε συγκρινομενο με τα ξυραφακια είτε ακομα και με τις ξυριστικες που οτι και αν λενε καποια στιγμη θελουν περιποιηση οι λεπιδες τους, θελουν καλο λαδωμα στο μηχανισμο κτλ. Εμενα μου τις περιποιοταν μια φορα το χρονο φιλος κουρεας και τις εκανε καινουριες αλλα δεν εχουν ολοι αυτη τη δυνατοτητα. Αν θελετε κατι για περιστασιακο ξυρισμα προσωπου δηλαδη μια φορα τη βδομαδα ισως να κοιταγατε και προς One Blade. Στην αρχη μπορει να "τρομαξετε" με το οτι θελει ανταλλακτικα αλλα βγαζουν πολλους μηνες και αν πετυχεις και την τριαδα ανταλλακτικων στα 22 ευρω που βγαινει κατα καιρους βγαζεις πανω απο 1,5 χρονο. 6 2
TechnoState Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, TechnoState είπε Το ip7 με αστερίσκο τι σημαίνει? Ειναι αδιάβροχη ή όχι? Η one blade έχει βολεψει πολύ στον να κάνεις την δουλειά σου στο ντουζ (πρόσωπο και σώμα) αυτή θα αντέξει? ....οκ, μου απαντάω: Βαθμολογία IPX7: σημαίνει ότι το trimmer μπορεί να βυθιστεί σε νερό έως 1 μέτρο έως 30 λεπτά χωρίς να προκληθεί ζημιά. Αδιάβροχο επίπεδο IPX7. Αρ. αναφοράς: 083-22999903-000: NCB TÜV SÜD PSB Pte. Ltd. ...Οπότε φαίνεται καλή περίπτωση Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από TechnoState 2
Sebu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, TechnoState said: Το ip7 με αστερίσκο τι σημαίνει? Ειναι αδιάβροχη ή όχι? Η one blade έχει βολεψει πολύ στον να κάνεις την δουλειά σου στο ντουζ (πρόσωπο και σώμα) αυτή θα αντέξει? Καλη απορια, αλλο ενα μεγαλο προσον της One Blade που ξεχασα. Για κατω απο 30 ευρω που την ειχα παρει τοτε σε προσφορα με 2 ανταλλακτικα το θεωρω πλεον κλοπη. Αν καποιος ξυριζεται περιστασιακα αλλα θελει και υγρη χρηση χωρις να φοβαται το νερο και να ειναι σκυλι μαυρο η μηχανη εχει εναλλακτικες σιγουρα. Χωρια που ειναι και αρκετα πιο ελαφρυα και ευελικτη. Και τη μπαταρια ξεχναω να την φορτισω, αν και φορτιζει γρηγορα. 1
TechnoState Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Sebu είπε Καλη απορια, αλλο ενα μεγαλο προσον της One Blade που ξεχασα. Για κατω απο 30 ευρω που την ειχα παρει τοτε σε προσφορα με 2 ανταλλακτικα το θεωρω πλεον κλοπη. Αν καποιος ξυριζεται περιστασιακα αλλα θελει και υγρη χρηση χωρις να φοβαται το νερο και να ειναι σκυλι μαυρο η μηχανη εχει εναλλακτικες σιγουρα. Χωρια που ειναι και αρκετα πιο ελαφρυα και ευελικτη. Και τη μπαταρια ξεχναω να την φορτισω, αν και φορτιζει γρηγορα. ....true, κ εγώ με δύο ξυρίσματα στις 5 μέρες κ αρκετό trimming τώρα το καλοκαίρι, μια φορά το μήνα max να την βάζω στην βάση της για φόρτιση. 1
Bomber-21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Η oneblade δυστυχώς σε εμένα δεν μπορούσε να ξυρίσει το λαιμό.
Fatu Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 16 hours ago, turbat0s said: Ο άλλος έγραψε κριτική χωρίς καν να την δοκιμάσει , Θεός Κουρευτικη Μηχανη Xiaomi Grooming Kit Pro - Μηχανες κουρεματος (HAP.322131) (e-shop.gr) Κλαίω, ο ίδιος έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κριτική και στο e-shop. Τι θεούλης είναι αυτός; Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς την έχω πατήσει με ξυριστική μηχανή, είχα πάρει 2 Braun που ήταν και ακριβούλες, και από απόδοση μηδέν. Θα κάτσω να ψάξω καμια κριτική εξωτερικό γιατί από Ελλάδα δεν βλέπω κάτι.
PaNtErAz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 36 λεπτά πριν, Fatu είπε Κουρευτικη Μηχανη Xiaomi Grooming Kit Pro - Μηχανες κουρεματος (HAP.322131) (e-shop.gr) Κλαίω, ο ίδιος έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κριτική και στο e-shop. Τι θεούλης είναι αυτός; Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς την έχω πατήσει με ξυριστική μηχανή, είχα πάρει 2 Braun που ήταν και ακριβούλες, και από απόδοση μηδέν. Θα κάτσω να ψάξω καμια κριτική εξωτερικό γιατί από Ελλάδα δεν βλέπω κάτι. Κλαίω... Παλληκάρι από τα λίγα! Αν βρεις μοιράσου την και με εμάς πλζζζ
babisflou7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Fatu είπε Κουρευτικη Μηχανη Xiaomi Grooming Kit Pro - Μηχανες κουρεματος (HAP.322131) (e-shop.gr) Κλαίω, ο ίδιος έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κριτική και στο e-shop. Τι θεούλης είναι αυτός; Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς την έχω πατήσει με ξυριστική μηχανή, είχα πάρει 2 Braun που ήταν και ακριβούλες, και από απόδοση μηδέν. Θα κάτσω να ψάξω καμια κριτική εξωτερικό γιατί από Ελλάδα δεν βλέπω κάτι. ρε τον κερ@τ@ μου βγηκε ο καφες απο την μυτη!! 1
kirmis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 19 hours ago, Sebu said: Με την One Blade εχω πετυχει το πλησιεστερο σε αυτο που θελω ever σε βαθμο να ειναι μισης μερας ξυρισμενα παντα και καποιες φορες και οριακα λιγο καλυτερα. Ενδιαφέρουσα ανάλυση! Ποια η διαφορά της QP2520/30 με την QP2520/20 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα