Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά καιρούς με πιάνει το OCD μου και θέλω να καθαρίσω τα παπούτσια μου, κυρίως τα λευκά. Δοκίμασα με βουρτσάκι και απορρυπαντικό αλλά δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας και ορισμένοι λεκέδες παρέμειναν.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο cleanning kit ή καθαριστικό και έμεινε ευχαριστημένος? Δεχόμεθα συμβουλές και για άλλες τεχνικές!!

thanks!

• Like 1
Δημοσ.

@LiquidTroll έτσι χύμα τα βάζουμε ή μέσα σε καμιά μαξιλαροθήκη μαζί και με άλλα ρούχα για να μη χτυπηθούν σαν χταπόδι?

@george1807 βλέπω η έδρα είναι London, οπότε γλυτώνουμε το τελωνείο. Έχεις προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο? 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SocialNetUsr είπε

@LiquidTroll έτσι χύμα τα βάζουμε ή μέσα σε καμιά μαξιλαροθήκη μαζί και με άλλα ρούχα για να μη χτυπηθούν σαν χταπόδι?

@george1807 βλέπω η έδρα είναι London, οπότε γλυτώνουμε το τελωνείο. Έχεις προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο? 

Έδρα Λονδίνο αλλά στέλνει από ευρωπαϊκές αποθήκες, δοκιμασμένο χωρίς τελωνείο.

Παντως πλέον τα φέρνουν και Ελλάδα πολλά μεγάλα καταστήματα με αθλητικά, όπως επίσης και στο Σκρουτζ 

Crep Protect Σετ Περιποίησης για Δερμάτινα Παπούτσια 100ml

Το έχω δοκιμάσει και τα καθάρισε μια χαρά. Κυρίως υφασμάτινα sneakers έχω δοκιμάσει καθώς και της Nike τα Air Force.

Δημοσ.

Ωχ, δεν πήγε καν το μυαλό μου να ψάξω στο Σκρουτζ!! 

Και εγώ κυρίως για υφασμάτινα sneakers το θέλω. Αφού είχες και εσύ θετική εμπειρία θα του δώσω μια ευκαιρία.

Thanks!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SocialNetUsr είπε

Κατά καιρούς με πιάνει το OCD μου και θέλω να καθαρίσω τα παπούτσια μου, κυρίως τα λευκά. Δοκίμασα με βουρτσάκι και απορρυπαντικό αλλά δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας και ορισμένοι λεκέδες παρέμειναν.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο cleanning kit ή καθαριστικό και έμεινε ευχαριστημένος? Δεχόμεθα συμβουλές και για άλλες τεχνικές!!

thanks!

Υπάρχουν ειδικοί αφροί και gel για καθαρισμό παπουτσιών, που σε καταστήματα αθλητικών ειδών ή internet. Οπως αυτός. Ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις με cif κρεμα και ένα πανάκι βρεγμένο. Επίσης μωρόμαντηλα κάνουν δουλειά.

3 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

πλυντηριο

Μπορεί να βγει πεντακάθαρο στην όψη αλλά πιθανόν να έχει καταστραφεί. Δεν είναι τυχαίο πως κανείς κατασκευαστής δεν προτείνει πλυντήριο. 

2 ώρες πριν, george1807 είπε

Πολύ καλό και δοκιμασμένο προϊόν.

Δημοσ.
3 hours ago, st@kas said:

.

Μπορεί να βγει πεντακάθαρο στην όψη αλλά πιθανόν να έχει καταστραφεί. Δεν είναι τυχαίο πως κανείς κατασκευαστής δεν προτείνει πλυντήριο. 

αν βαλεις καλαποδι χαμηλη θερμοκρασια και χαμηλες στροφες δεν παθαινουν τιποτα/

Στα λευκα stan smith που εχω, στις σόλες τις καθαρίζω με βενζινη καθαρισμου ουτε jif ουτε τιποτα αλλο.

τι παπουτσια ειναι;

Δημοσ.

στην μπανιερα, βαζεις σε σφουγγαρι πιατων απορρυπαντικο ρουχων και καθαριζεις με το νερο εσωτερικα/εξωτερικα. Παντα ετσι καθαριζω τα αθλητικα μου και ποτε δεν ειχα θεμα (βρωμια να μενει κλπ).

Δημοσ.

Πάντως, μέχρι σήμερα που έχω δοκιμάσει βουρτσάκι + απορρυπαντικό και υγρά μαντιλάκια, το μεγαλύτερο μέρος καθάρισε αλλά είναι μερικοί λεκέδες που παραμένουν.

Θα δοκιμάσω σίγουρα και τις λύσεις που προτείνετε!
Στην εικόνα είναι τα παπούτσια μετά το χθεσινό μπασκετ.

shoes.png

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα....

Έχω ένα ζευγάρι πορτοκαλί sneakers και θέλω να τα καθαρίσω. Έχω δοκιμάσει και πλύσιμο στο πλυντήριο (μέσα σε μαξηλαροθήκη κλπ) αλλά δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Με το cif που αναφέρθηκε πιο πριν κάνει και για χρωματιστά ή μόνο για λευκά ? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...