Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το βλέπω συνέχεια σε διαφήμιση στο Internet αλλά δεν είμαι σίγουρος τι διαφορά έχει από το κλασικό φλας. Ίσως ότι όταν ανάβει το φως κάνει μια διαδρομή προς δύο κατευθύνσεις και όχι το κλασικό άναψε σβήσε Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από Γιάννης Platano 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το βλέπω συνέχεια σε διαφήμιση στο Internet αλλά δεν είμαι σίγουρος τι διαφορά έχει από το κλασικό φλας. Ίσως ότι όταν ανάβει το φως κάνει μια διαδρομή προς δύο κατευθύνσεις και όχι το κλασικό άναψε σβήσε Eχω αλλάξει στο αστρα τα πλαινά φλας με αυτά https://www.amazon.co.uk/gp/product/B09G2Z963B/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Φάση έχουν ,δεν βγάζουν σφάλμα ,πανευκολη η εγκατάσταση. 2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Αν καταλαβα καλα ειναι οπως το ειπα και αλλαζει ολο το φλας . Μπορει να γινει σε ολα τα φλασ του αυτοκινητου ?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν καταλαβα καλα ειναι οπως το ειπα και αλλαζει ολο το φλας . Μπορει να γινει σε ολα τα φλασ του αυτοκινητου ? Ναι ,λεφτά να έχεις και όλα γίνονται.Θες νέα πίσω και μπροστά φανάρια. 1
GiorgosT Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Eχω αλλάξει στο αστρα τα πλαινά φλας με αυτά https://www.amazon.co.uk/gp/product/B09G2Z963B/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Φάση έχουν ,δεν βγάζουν σφάλμα ,πανευκολη η εγκατάσταση. Έχω βάλει τα ίδια στο Tipo. 3€ από Aliexpress, 30+ ο πονηρός ο έλληνας έμπορας... 2 λεπτά δουλειά στην κυριολεξία. 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Λογικά θα τα βρεις στο aliexpress. Ένα CR-V δεν έχεις; Χρονολογία; 1
vamvakoolas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Γιάννης Platano said: Το βλέπω συνέχεια σε διαφήμιση στο Internet αλλά δεν είμαι σίγουρος τι διαφορά έχει από το κλασικό φλας. Ίσως ότι όταν ανάβει το φως κάνει μια διαδρομή προς δύο κατευθύνσεις και όχι το κλασικό άναψε σβήσε για εμενα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα δεν ειναι το πουλ μουρ (το αναψε σβησε) αλλα οτι ξεφορτωθηκα τη λαμπιτσα αλογονου και εχω led 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Λογικά θα τα βρεις στο aliexpress. Ένα CR-V δεν έχεις; Χρονολογία; Ναι του 2008
Rpanagos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ξεφορτωθηκα τη λαμπιτσα αλογονου και εχω led Μονο αισθητικά το καταλαβαινω αυτο.. Μη νομιζεις οτι δεν καίγεται η led (Κινεζικη Led σορρυ ) Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από Rpanagos 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι του 2008 Αυτό εδώ μάλλον θες. Έτσι δεν είναι τα φλας στους καθρέφτες σου; https://aliexpress.com/item/1005005335937357.html Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από Grim Ripper 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Αυτό εδώ μάλλον θες. Έτσι δεν είναι τα φλας στους καθρέφτες σου; https://aliexpress.com/item/1005005335937357.html Ναι ετσι ειναι .Ευχαριστω. Η ερώτηση μου ήταν πιο πολύ θεωρητική αν έχω καταλάβει καλά τι είναι αυτά. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από Γιάννης Platano 1
tzotzo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 περα απο το εφε, εχει καποια λειτουργικοτητα; δλδ βλεπουν καλυτερα οι πισω σου το φλας;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tzotzo είπε περα απο το εφε, εχει καποια λειτουργικοτητα; δλδ βλεπουν καλυτερα οι πισω σου το φλας; Δεν νομιζω
jimmy1966 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, Rpanagos είπε Μονο αισθητικά το καταλαβαινω αυτο.. Μη νομιζεις οτι δεν καίγεται η led (Κινεζικη Led σορρυ ) γιατι υπαρχουν εδω στην Ελλαδα dynamic flash led που δεν ειναι Κινεζικα; 1
Haldol Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και όμως έχουν υπάρξει ενδείξεις ότι είναι πιο αποτελεσματικό από το κλασικό φλας στο ζήτημα του πόσο εύκολα γίνεται αντιληπτό από τους γύρω οδηγούς. Καταλαβαίνω πως η μεγαλύτερη διάρκεια της κίνησης βοηθάει σε αυτό, μιας και τα μάτια μας είναι πιο ικανά στο να αναγνωρίσουν κάτι που κινείται σε σχέση με κάτι «στατικό». Οκ το κλασικό φλας σίγουρα δεν είναι όντως στατικό, αλλά στην κατάσταση των δρόμων μας, που τα μάτια πρέπει να πετάνε από 'δω κι εκεί με συχνότητα σε KHz, για το ποιος πεζός θα πεταχτεί yolo, ποιο μηχανάκι θα χωθεί σε απόσταση 1 angstrom από 'σενα, ποιο τετράροδο (αντί για τετράποδο) ζώον θα κάψει το φανάρι, κ.λπ, το φλας εύκολα μετατρέπεται σε στατικό, αν το «πετύχεις» τη στιγμή που είναι σβηστό. Spoiler Είδατε, τους έκαψα όλους, για να μην έχετε παράπονο, πεζοί, μηχανάκηδες και κουτάκηδες! Αν ξέχασα άλλη σημαντική γαϊδουροκατηγορία, απολογούμαι εξ' αρχής. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από Haldol 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα