Προς το περιεχόμενο

Laptop HP 255 G8 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 5500U 379 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, gaakoum είπε

Βάλε παραλαβή από e-shop point και τσέκαρε την ετικέτα της HP απ' έξω για να βεβαιωθείς, η HP πάντα γράφει και τα χαρακτηρηστικά της οθόνης (ανάλυση, είδος IPS/TN).

Σαν αυτό που είχα πάρει εγώ που έγραφε SVA οθόνη και λέω α γίναμε και τελικά το SVA σήμαινε Standard Viewing Angle και η οθόνη ήταν ΤΝ. No thanks :P

Επεξ/σία από tonyz21
  • Sad 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eko13 είπε

Ειναι εξωφρενικό που δεν θεωρούνται δεδομενα πλεον, Bluetooth, αναγνώστης καρτών και θύρα δικτύου! Υπάρχουν μοντέλα που δεν έχουν κανένα από τα τρία! Αυτό έχει και τα τρία, συν καλό (για το μπάτζετ) ryzen και ips οθόνη! 

Η θύρα δικτύου είναι λογικό να φεύγει σιγά-σιγά καθώς λεπταίνουν τα laptop.

Δημοσ.
On 24/07/2023 at 17:18, gaakoum said:

Βάλε παραλαβή από e-shop point και τσέκαρε την ετικέτα της HP απ' έξω για να βεβαιωθείς, η HP πάντα γράφει και τα χαρακτηρηστικά της οθόνης (ανάλυση, είδος IPS/TN).

Παρέλαβα σήμερα και πουθενά στο κουτί δεν γράφει χαρακτηριστικά.  Ένα αυτοκόλητο με τα sn και ένα της infoquest.

Δημοσ.
12 hours ago, DownUNDERground said:

Η θύρα δικτύου είναι λογικό να φεύγει σιγά-σιγά καθώς λεπταίνουν τα laptop.

Υπαρχουν κανονικα θυρες δικτυου σε λεπτο προφιλ, με ανακλινομενο καπακι, οπως στα ultrabooks κλπ., στα "καλα" μηχανακια βαζουν τετοιες.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nek4d είπε

Υπαρχουν κανονικα θυρες δικτυου σε λεπτο προφιλ, με ανακλινομενο καπακι, οπως στα ultrabooks κλπ., στα "καλα" μηχανακια βαζουν τετοιες.

Ναι κι εγώ έχω τέτοια. Αλλά δε μου κάνει και εντύπωση που αρχίζουν να μην μπαίνουν σε όλα. Να διευκρινίσω ότι δε λέω τι προτιμώ εγώ, αλλά τι συμβαίνει σε κάποιο βαθμό και γιατί.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, papars είπε

Παρέλαβα σήμερα και πουθενά στο κουτί δεν γράφει χαρακτηριστικά.  Ένα αυτοκόλητο με τα sn και ένα της infoquest.

Και που κατέληξες για την οθόνη και γενικά για το λαπτοπ;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, papars είπε

Απο πότε φέρνει η infoquest τα λαπτοπ της HP;

Δημοσ.

Η οθονη ειναι IPS.Προσοχη σε οσους πανε για 2ο δισκο η θεση του SSD δεν εχει connector ουτε στηριξη.Πηρα εναν SSD και τον πηγα πισω και αναβαθμισα τον NVME σε 2TB τελικα και την RAM σε 16gb.

Ευχαριστω TS.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, 1.3power είπε

Η οθονη ειναι IPS.Προσοχη σε οσους πανε για 2ο δισκο η θεση του SSD δεν εχει connector ουτε στηριξη.Πηρα εναν SSD και τον πηγα πισω και αναβαθμισα τον NVME σε 2TB τελικα και την RAM σε 16gb.

Ευχαριστω TS.

https://www.ebay.com/itm/284261662968

https://www.amazon.com/JUTOSHUR-2-5inch-Connector-Laptop-LS-H323P/dp/B08HY4CR14

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Απλα με λιγα παραπανω χρηματα αντι να παρω 1tb SSD και να χρειαζομαι τα παραπανω πηρα 2ΤΒ nvme και ολα καλα.. :D

Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ. :) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1.3power είπε

Απλα με λιγα παραπανω χρηματα αντι να παρω 1tb SSD και να χρειαζομαι τα παραπανω πηρα 2ΤΒ nvme και ολα καλα.. :D

...

Και 'γώ το ίδιο θα έκανα...

Δημοσ.
58 minutes ago, 1.3power said:

Η οθονη ειναι IPS.Προσοχη σε οσους πανε για 2ο δισκο η θεση του SSD δεν εχει connector ουτε στήριξη. Πηρα εναν SSD και τον πηγα πισω και αναβαθμισα τον NVME σε 2TB τελικα και την RAM σε 16gb.

Ευχαριστω TS.

Τραγική η HP.

Κάποια ιδέα που μπορούμε να τα βρούμε; Connector και στήριξη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DOS Πόσα χρόνια πίσω; ...

Του έβαλα w11 με το τρικ χωρίς σύνδεση στο δίκτυο.

Καλή η οθόνη του και γενικά η αίσθηση.  Δεν το περίμενα.  Μόνο στο touchpad οι δαχτυλιές δείχνουν.

Σε ηλικιωμένο θα πάει - μόνο για browsing.  Να υπήρχε και τρόπος να απενεργοποιήσω τα πλήκτρα που κλείνουν το wifi που είναι το μόνιμο πρόβλημα.

Άλλαξε και το teamviewer και δεν έχω βρει κάποιο άλλο για να βοηθάω χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάτι από την μεριά τους.

IMG_20230726_214653 - Copy.jpg

edit.  Δεν φορτίζει από USB-C :-(

Επεξ/σία από papars
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, papars είπε

DOS Πόσα χρόνια πίσω; ...

Του έβαλα w11 με το τρικ χωρίς σύνδεση στο δίκτυο.

Καλή η οθόνη του και γενικά η αίσθηση.  Δεν το περίμενα.  Μόνο στο touchpad οι δαχτυλιές δείχνουν.

Σε ηλικιωμένο θα πάει - μόνο για browsing.  Να υπήρχε και τρόπος να απενεργοποιήσω τα πλήκτρα που κλείνουν το wifi που είναι το μόνιμο πρόβλημα.

Άλλαξε και το teamviewer και δεν έχω βρει κάποιο άλλο για να βοηθάω χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάτι από την μεριά τους.

IMG_20230726_214653 - Copy.jpg

edit.  Δεν φορτίζει από USB-C :-(

Δοκίμασε το Anydesk.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...