HateMe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από HateMe 1
marklar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Βγηκε και η ναυαρχιδα της avm σε προσφορα το 7590AX. Δεν εχω χρονο να ανοιξω αλλο θεμα αν θελει καποιος ας ανοιξει. Enjoy https://www.amazon.it/AVM-International-Router-2-4GHZ-SUPERVECTORING/dp/B09V81VBS9/
SV1EOD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Στις 24/7/2023 στις 10:00 ΠΜ, Ntinaras είπε Dect? δηλαδη συνδεονται απ ευθειας πανω του ασυρματα τηλεφωνα χωρις βαση? Στις 24/7/2023 στις 2:30 ΜΜ, tomar26 είπε Ναι, αλλά όχι οποιοδήποτε ασύρματο τηλέφωνο, συγκεκριμένα της AVM FRITZ!Fon M2, C4, C5, C6, X6. Αν συνδεθεί άλλο ενδέχεται να μην έχει όλες τις λειτουργίες. . Στις 24/7/2023 στις 5:52 ΜΜ, tomar26 είπε Ειδικά για το fritz!, αν συνδέσεις π.χ. ένα panasonic μπορείς να το χρησιμοποιείς ανάλογα και τις ρυθμίσεις του fritz! (π.χ. ορίζεις ανάλογα τη συσκευή ποιες γραμμές θα απαντά, από ποιες θα καλεί by default ή μετά από εντολές με πλήκτρα), αλλά δεν θα βλέπεις π.χ. κατάλογο επαφών όπως βλέπεις μέσα από to fritz!fon ή από το smartphone με το ειδικό app, με δυνατότητα προσθήκης κ.λπ. Εκτός από τα τηλέφωνα της AVM που σίγουρα έχουν όλη την λειτουργικότητα παίζουν με (πιστέυω)σχεδόν όλη την λειτουργικότητα όλα τα DECT που υποστηρίζουν το πρωτόκολο CAT-IQ. Π.χ.: https://www.skroutz.gr/s/25670117/Panasonic-KX-TGQ200-Ασύρματο-Τηλέφωνο-IP-Λευκό.html Οι αρνητικές που έχει το συγκεκριμένο είναι από τύπους που το αγόρασαν για κανονικό και διαπίστωσαν μετά ότι παίζει μόνο πάνω σε ρούτερς. Επίσης είχα αγοράσει πριν από χρόνια κάτι ασύρματα Siemens gigaset για PSTN της πλάκας από UK, τα 3 μαζί 20 λίρες και 1-2 χρόνια μετά που πήρα ένα fritzbox και τα έριξα επάνω διαπίστωσα ότι "μιλάνε" με το ρούτερ, άρχισα να ψάχνομαι τι παίζει και ανακάλυψα το cat-iq και ότι τα συγκεκριμένα τηλέφωνα της πλάκας υποστηρίζανε αυτό το πρωτόκολλο. Εννοείται ότι δεν ξανασυνδέθηκαν στην αναλογική βάση τους. Η πλάκα ήταν όταν αγόρασα ένα δεύτερο Panasonic σαν αυτό που παρέθεσα από το skroutz, από έναν συμφορουμίτη από αγγελία εδώ στο insomnia και όταν τον πήρα τηλέφωνο με ρώταγε αν είμαι σίγουρος ότι το θέλω και αν ξέρω τι αγοράζω. Και του απαντώ ότι από ένα τέτοιο μιλάμε τώρα. Χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα τα τηλέφωνα της AVM η σχετική δουλειά μπορεί να γίνει πάρα πολύ καλά και με πολύ φθηνότερα τηλέφωνα. 2
tomar26 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μια χαρά αν είναι έτσι. Δεν θα έπρεπε στη λίστα των πιστοποιημένων να έχει και τα Fritz fon τότε; Αυτή τη λειτουργικότητα την έχω κι εγώ με ένα φτηνό IP τηλέφωνο Gigaset (C610 IP, το ακουστικό είναι AS270H) αλλά δεν είναι ούτε αυτά στη λίστα πιστοποιημένων. Θυμάμαι αυτό το Cat-iQ το είχα δει για άλλα τηλέφωνα στο skroutz, δεν είχα συσχετίσει πως το έχει σαν δυνατότητα και το δικό μου, είναι παντρεμένο με το routerάκι από τη μάνα του και έχει μια βάση όντως μόνο για φόρτιση. Δυστυχώς, εγώ δεν έχω fritz να δοκιμάσω.
HateMe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Έσκασε mail που λέει ότι θα το έχω στις 4 Αυγούστου. Πήρε κανείς άλλος τελικά;
anergos13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 26 λεπτά πριν, HateMe είπε Έσκασε mail που λέει ότι θα το έχω στις 4 Αυγούστου. Πήρε κανείς άλλος τελικά; Επισης και εγω το αναμενω...
HateMe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μου είχε διαφορετική ημερομηνία πριν, 20κάτι Αυγούστου.
anergos13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, HateMe είπε Μου είχε διαφορετική ημερομηνία πριν, 20κάτι Αυγούστου. Πιθανον να μάζεψαν παραγγελίες να ηρθε στοκ .. Βασικό ότι φεύγει από Ιταλία γι αυτο και η αποστολή θα είναι γρήγορη... Και μια ερωτηση σε οποιον γνωρίζει... Είμαι κάτοχος ενός fritzbox 7560 και έχω και το speedport plus 2 , αναμένω το 7530 ax ως μια αναβαθμιση του 7560 . Στο 7560 η πλοήγηση στο UI καθώς και ο χρόνος σύνδεσης στο net μετά από restart πχ ειναι πολυ μεγαλύτερος σε σχεση με το Speedport plus 2... To 7530 ax ως νεωτερο και με πιο γρήγορο επεξεργαστή (ίδιο νομίζω με SpeeedportP2) πως τα πάει σε αυτό τον τομέα? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από anergos13
HateMe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 hour ago, anergos13 said: Πιθανον να μάζεψαν παραγγελίες να ηρθε στοκ .. Βασικό ότι φεύγει από Ιταλία γι αυτο και η αποστολή θα είναι γρήγορη... Και μια ερωτηση σε οποιον γνωρίζει... Είμαι κάτοχος ενός fritzbox 7560 και έχω και το speedport plus 2 , αναμένω το 7530 ax ως μια αναβαθμιση του 7560 . Στο 7560 η πλοήγηση στο UI καθώς και ο χρόνος σύνδεσης στο net μετά από restart πχ ειναι πολυ μεγαλύτερος σε σχεση με το Speedport plus 2... To 7530 ax ως νεωτερο και με πιο γρήγορο επεξεργαστή (ίδιο νομίζω με SpeeedportP2) πως τα πάει σε αυτό τον τομέα? Είμαι με το 7530 εδώ και 3 χρόνια σχεδόν. Επειδή δοκίμασα και το speedport που μου έφεραν τότε που έκανα την σύνδεση, το fritz είναι αρκετά πιο γρήγορο (για μένα τουλάχιστον) Να έπεσε το ρεύμα πχ πριν λίγες ώρες όπως θα δεις και στο screenshot και με το που ήρθε, είχε ήδη συγχρονίσει μέσα στο λεπτό.
anergos13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, HateMe είπε Είμαι με το 7530 εδώ και 3 χρόνια σχεδόν. Επειδή δοκίμασα και το speedport που μου έφεραν τότε που έκανα την σύνδεση, το fritz είναι αρκετά πιο γρήγορο (για μένα τουλάχιστον) Να έπεσε το ρεύμα πχ πριν λίγες ώρες όπως θα δεις και στο screenshot και με το που ήρθε, είχε ήδη συγχρονίσει μέσα στο λεπτό. την συγκριση την κανεις με το Speeedport plus 2 ...το μαυρο να υποθεσω?
HateMe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 hour ago, anergos13 said: την συγκριση την κανεις με το Speeedport plus 2 ...το μαυρο να υποθεσω? Το άσπρο. Αν και δεν θα πρεπε καν να συγκρίνουμε την λούτσα με την βούρτσα
anergos13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, HateMe είπε Το άσπρο. Αν και δεν θα πρεπε καν να συγκρίνουμε την λούτσα με την βούρτσα Το Speedport 2 plus (μαυρο) ειναι γρήγορο και wifi 6 (τα δυο θετικα) και το 7560 που έχω 5ετιας + ... Γι αυτο θα ηθελα μια συγκριση με το 7530 ax... Προφανώς δεν συγκρινω εν γένει τα δυο router , άλλοι Κόσμοι (αν και οπως ανέφερα ο επεξεργαστής μάλλον είναι ιδιος) Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από anergos13
HateMe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Παρέλαβα μόλις (τι διάολο; αυτό παρά ήταν γρήγορο ) Θα το σετάρω σε καμιά ώρα και θα γράψω εντυπώσεις για αρχή.
HateMe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Όλα καλά με το ρούτερ. Είναι σταθερό εδώ από τις 12:00 και κάτι. Το έβαλα πάνω, έκανα τo update (είχε το 7.29 version) και όλα τρέχουν ομαλά. Settings voip από cosmote τα πήρε αμέσως μετά το reset που έγινε, κλασικά 😛
Gataros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Σε αυτά τα ρουτερ, μπορείς να μπαίνεις remotely στις ρυθμίσεις του ρουτερ, ενώ δεν είσαι στο χώρο του σπιτιού, να κανεις reboot κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα