Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να νοικιάσω αμάξι για τις διακοπές να χωράει 4 ενήλικες και ένα κάθισμα μωρού. Η εταιρία λέει "Fiat Panda ή παρόμοιο".

Το κάθισμα για το μωρό είναι compact για ταξίδια κτλ και ήθελα να ξέρω εάν θα χωρέσει πίσω το κάθισμα και το κάθισμα και 2 (αδύνατοι) ενήλικοι. Θα κουμπώνουν οι ζώνες και των δύο ενηλίκων ή θα εξέχει το κάθισμα του μωρού στην μεσαία θέση?

Θα πάρω και στην εταιρία τηλέφωνο αλλά ήθελα να ζητήσω πρώτα γνώμες. 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται να δεθείτε και οι 4 συν το μωρό. Στην πραγματικότητα τα αυτοκίνητα είναι 4θεσια πλέον και όχι 5θεσια με αποτέλεσμα ο μεσαίος επιβάτης να μην δένεται ποτε.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Kasrith said:

Θέλω να νοικιάσω αμάξι για τις διακοπές να χωράει 4 ενήλικες και ένα κάθισμα μωρού. Η εταιρία λέει "Fiat Panda ή παρόμοιο".

Το κάθισμα για το μωρό είναι compact για ταξίδια κτλ και ήθελα να ξέρω εάν θα χωρέσει πίσω το κάθισμα και το κάθισμα και 2 (αδύνατοι) ενήλικοι. Θα κουμπώνουν οι ζώνες και των δύο ενηλίκων ή θα εξέχει το κάθισμα του μωρού στην μεσαία θέση?

Θα πάρω και στην εταιρία τηλέφωνο αλλά ήθελα να ζητήσω πρώτα γνώμες. 

Δεν θα χωρεσετε. Πρέπει να δεις άλλη κατηγορία εφόσον είσαστε 5 άτομα 

• Like 1
Δημοσ.

Καμια φορα μου κλεινουν πελατες 4+1 Fiat Panda, ποτε δεν δεχουμε την κρατηση ακομα και αν δεν χρειαζονται babyseat που πιανει και τον χωρο ενηλικου.

Θα πρεπει να κοιταξεις για Fiat Tipo, Ηyundai i30 κτλ

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4saken είπε

Καμια φορα μου κλεινουν πελατες 4+1 Fiat Panda, ποτε δεν δεχουμε την κρατηση ακομα και αν δεν χρειαζονται babyseat που πιανει και τον χωρο ενηλικου.

Θα πρεπει να κοιταξεις για Fiat Tipo, Ηyundai i30 κτλ

Ακριβώς. Επειδή το Tipo το έχω, με 2 παιδικά καθισματάκια πίσω, χωράει (η αλήθεια με ζόρι) και ένας ενήλικας ανάμεσα. Αλλά με το Panda, δεν παίζει να βολευτούν 2 ενήλικες + καθισματάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα χωραει?αναμεσα?Δεν το εχουμε δοκιμασει ποτε (ουτε παιζει αφου θα ειναι οριακα)...Ασχετο αλλα ζητανε Fiat Panda για 5 ενηλικες και οταν τους λεω οτι ειναι πολυ μικρο λενε καλα δεν εχει 5 θεσεις?Το που θα βαλουν αποσκευες και πως θα ανεβουν ανηφορες με a/c δεν τους νοιαζει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 4saken είπε

Σοβαρα χωραει?αναμεσα?Δεν το εχουμε δοκιμασει ποτε (ουτε παιζει αφου θα ειναι οριακα)...Ασχετο αλλα ζητανε Fiat Panda για 5 ενηλικες και οταν τους λεω οτι ειναι πολυ μικρο λενε καλα δεν εχει 5 θεσεις?Το που θα βαλουν αποσκευες και πως θα ανεβουν ανηφορες με a/c δεν τους νοιαζει.

Ναι, χωράει. Όχι άνετα, φυσικά. Η γυναίκα μου χωράει, εγώ ούτε καν το δοκιμάζω 😋Εξαρτάται βέβαια και από τα καθισματάκια, κάποια είναι κάπως πιο γκουμούτσες κάποια πιο μαζεμένα. Πάντως γενικά το αυτοκίνητο είναι πολύ άπλα μέσα από χώρους.

Καλά, αυτό με τον αριθμό των θέσεων είναι απλά αστείο. Λες και έχουν όλα τα αυτοκίνητα το ίδιο μεταξόνιο και ίδιο πλάτος... Τι να πω... Και θα σκέφτονται ότι εσύ προβάλλεις δικαιολογίες για να τους νοικιάσεις μεγαλύτερο. Εδώ για λίγες μέρες πήγαμε διακοπές με το Stilo, που μικρό δεν το λες, και με 2 παιδιά ήμασταν τίγκα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...