Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/7/2023 στις 3:40 ΠΜ, -WISE- είπε

Να δούμε μπαταρία και φυσικά τιμή και το συζητάμε. Η γυναίκα στην τιβι να βλέπει survivor και εγω να παίζω κανένα fifa στον κρεβάτι δεν μου ακούγεται κακό σαν σενάριο. 😄

Με την τιμή που θα έχει μιας και είναι Sony, νομίζω πως αγοράζεις και δεύτερη οθόνη για το κρεβάτι.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paanur είπε

Ναι μπορεί να ξεπεράσει έτσι απλά την Xiaomi και δεν το κάνει..😆 

Η Sony έχει καταλάβει ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει στο τμήμα της κινητής γι'αυτό και έκανε άκρη. Όπως έχει κάνει και αλλού. Στο μόνο που παραμένει πολύ δυνατός παίκτης είναι το gaming που βέβαια ο ανταγωνισμός είναι πολυ σκληρός (Nintendo, πλέον και xbox).

Η συγκεκριμένη κονσόλα δε χρειάζεται να τρέχει Steam όπως αναρωτιέσαι, γιατί είναι μία ακόμη streaming κονσολα που απλά θα streamarei content ps4,ps5. Εφόσον είναι android, προφανώς θα μπορεί να κάνει steam link και τα σχετικά. Αν ήθελες κάτι σοβαρό και σε σοβαρή τιμη(όχι 4theplayers δλδ) μπορείς πάντα να πάρεις steam deck που μπορείς να παίζεις σχεδόν τα πάντα συνήθως native ή και streaming. Το μόνο που δεν θα μπορείς να παίζεις θα είναι λογικά ps5 γιατί η sony(4theplayers) παίζει να κλειδώσει την εφαρμογή τους για τη δικιά τους κονσόλα όπως είχαν κάνει και παλιότερα με το xperia.

Και γιατί δεν φτιάχνουν απλά μια εφαρμογή που να το κάνει αυτό? Τι το θέλουν όλο αυτό το σύστημα, ούτως ή άλλως δεν είναι εύκολα φορητό, ας κουβαλούσε ο άλλος το χειριστήριο αν ήθελα να παίξει από το smartphone, Το ίδιο ειναι 

Δημοσ.
Στις 23/7/2023 στις 11:53 ΜΜ, Macosj είπε

η Sony επιμένει στα ίδια πράγματα, όπως το Xperia x play. Αντι να φτιάξει το τμήμα smartphones, ώστε να περάσει πολύ εύκολα κάτι xiaomi κτλ, σκορπάει λεφτά χωρίς λόγο. Πως θα παίξει ο άλλος τόσα παιχνίδια που έχει στο steam και σε άλλες πλατφόρμες αν αυτό τρέχει android? 

Η Sony Interactive Entertainment δεν εχει καμια δουλεια να ασχοληθει με το τμημα που διαχειριζεται τα Xperia :)

Στις 24/7/2023 στις 11:24 ΠΜ, kgkaudi είπε

Ουσιαστικά είναι ένα over the top expensive Backbone για το PS5. 
Μπούρδα μου φαίνεται. 
Αντί να εστιάσουν στo PSVR2 που ήδη αρχίζει να φαίνεται ως ένα πανάκριβο paperweight, πλέον βγάζουν και άλλα που σε λίγο καιρό θα τα παρατήσουν.
Shawn Layden γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.

Μια χαρα εστιαζουν στο psvr2 με πολλες καινουργιες κυκλοφοριες :) 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως δεν βολεύει για πολλούς και διάφορους λόγους να βάζουμε τα κινητά μας να κάνουν ένα σωρό άλλες δουλειές που μπορούν να κάνουν έτσι δεν βολεύει να τα βάλουμε και ως οθόνες για remote play στις κονσόλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...