drapanakis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Σε λαπτοπ ειναι στο 5%. Ποσο πρεπει νσ ειναι ; Αν το βσλω ψηλα, δουλευει καλυτερα ο επεξεργαστης ;
CsIns Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Είναι ένα ποσοστό που δείχνει πόσο μπορεί να πέσει η απόδοση του επεξεργαστή σε mhz σε σχέση με την ονομαστική του τιμή (νομίζω ποτέ δεν έχω πετύχει κάποιο μηχάνημα που το ποσοστό να ανταποκρίνεται ακριβώς) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δουλεύει ο επεξεργαστής στο max. Θεωρητικά αν είναι στο 100% ίιισως κερδίσεις λίγο απόδοση σε latency σε βάρος ελάχιστα μεγαλύτερης κατανάλωσης μπαταρίας/ρεύματος αλλά για αυτό υπάρχει συνήθως το προφίλ μέγιστες επιδόσεις, για να μην πειράζεις το κανονικό και να παίζεις ανάλογα με το τι κάνεις με τα προφιλ. 1
blitzNikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μια χαρά είναι ρυθμισμένο το ρελαντί... Μην το πειράζεις... Θα καις περισσότερο χωρίς λόγο... 1
drapanakis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Το ερωτημα ειναι, αν το βαλω ψηλα, κανει βλαβη στο μηχανημα ;
CsIns Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, drapanakis είπε Το ερωτημα ειναι, αν το βαλω ψηλα, κανει βλαβη στο μηχανημα ; Όχι 1
drapanakis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Το φοβηθηκα,γιαυτο και ανεβασα το ερωτημα γιατι εκει που μπαινει το usb του τρουοδοτικου στο λαπτοπ, ηταν εξαιρετικα ζεστο προχτες.
Nik1239 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, drapanakis είπε Το φοβηθηκα,γιαυτο και ανεβασα το ερωτημα γιατι εκει που μπαινει το usb του τρουοδοτικου στο λαπτοπ, ηταν εξαιρετικα ζεστο προχτες. μπορει να κατεβασε κανα update χωρις να παρεις χαμπαρι και να ζεσταθηκε, το εχω παθει πολλες φορες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα