Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαμηλότερη τιμή για τα ακουστικά.

Επόμενες τιμές 31€+

https://www.germanos.gr/product/mobile-accessories/handsfree-mp3/headphones/ensurmata-akoustika-sony-mdr-xb550/?productId=20377712&fname=skuColor&fvalue=-128022028069802779&commerceItem=&isComingSoon=

Ακόμα 2 σε χαμηλή τιμή ( @Glikos)

Ενσύρματο Headset LENOVO 100 (7.90 ευρώ)

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computers-peripherals/computer-headsets/ensurmato-headset-lenovo-100-3.5mm/?productId=20402581

RAZER ενσύρματα ακουστικά gaming Kraken X 7.1 Classic (29.90 ευρώ)

https://www.germanos.gr/product/gaming/aksesouar-gaming-gia-pc/gaming-headsets/razer-ensurmata-akoustika-gaming-kraken-x-7.1-classic/?productId=20400377

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω εδώ και αρκετό καιρό τα συγκεκριμένα και έχω μείνει ικανοποιημένος. Καλό μπάσο / ηχητική απόδοση και σε συνδυασμό με μια εξωτερική κάρτα ήχου στο λάπτοπ όπως την Creative Play 3 που έχω είναι ακόμα καλύτερα. Τα χρησιμοποιώ σε ταινίες/μουσική, σε κλήσεις σπάνια τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν θυμάμαι να είχα κάποιο θέμα.

Τα μαξιλαράκια δεν έχουν φθαρεί μετά από τόση χρήση. Είναι άνετα γενικά και flexible. Απλά έχουν φάει αρκετές σαβούρες και ίσως γι'αυτό σε ένα σημείο το πλαστικό εκεί κοντά στα αυτιά είχε ραγίσει αλλά του έβαλα λίγο κόλλα και ένα μικρό δεματικό και δεν έχει κανένα θέμα. Λειτουργεί/περιστρέφεται κανονικά. Επίσης ξεκόλλησε το ένα μαξιλαράκι αλλά με λίγη κόλλα στιγμής έφτιαξε. Στην τιμή αυτή τα προτείνω.

Βρήκα και κάτι άλλα ακουστικά σε προσφορά από Γερμανό. Αν θέλει ο TS μπορεί να τα προσθέσει στο θέμα.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Glikos είπε

Τα έχω εδώ και αρκετό καιρό τα συγκεκριμένα και έχω μείνει ικανοποιημένος. Καλό μπάσο / ηχητική απόδοση και σε συνδυασμό με μια εξωτερική κάρτα ήχου στο λάπτοπ όπως την creative Play 3 που έχω είναι ακόμα καλύτερα. Τα χρησιμοποιώ σε ταινίες/μουσική, σε κλήσεις σπάνια τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν θυμάμαι να είχα κάποιο θέμα.

Τα μαξιλαράκια δεν έχουν φθαρεί μετά από τόση χρήση. Είναι άνετα γενικά και flexible. Απλά έχουν φάει αρκετές σαβούρες και ίσως γι'αυτό σε ένα σημείο το πλαστικό εκεί κοντά στα αυτιά είχε ραγίσει αλλά του έβαλα λίγο κόλλα και ένα μικρό δεματικό και δεν έχει κανένα θέμα. Λειτουργεί/περιστρέφεται κανονικά. Επίσης ξεκόλλησε το ένα μαξιλαράκι αλλά με λίγη κόλλα στιγμής έφτιαξε. Στην τιμή αυτή τα προτείνω.

Βρήκα και κάτι άλλα ακουστικά σε προσφορά από Γερμανό. Αν θέλει ο TS μπορεί να τα προσθέσει στο θέμα.

με γυαλια μυωπιας πως ειναι;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Glikos είπε

Τα έχω εδώ και αρκετό καιρό τα συγκεκριμένα και έχω μείνει ικανοποιημένος. Καλό μπάσο / ηχητική απόδοση και σε συνδυασμό με μια εξωτερική κάρτα ήχου στο λάπτοπ όπως την creative Play 3 που έχω είναι ακόμα καλύτερα. Τα χρησιμοποιώ σε ταινίες/μουσική, σε κλήσεις σπάνια τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν θυμάμαι να είχα κάποιο θέμα.

Τα lenovo μια χαρά φαίνονται για παιδιά. 

Ευχαριστώ φίλε. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Titos301 είπε

με γυαλια μυωπιας πως ειναι;

Δεν έχω μυωπία, αλλά τώρα που έβαλα για μια στιγμή τα γυαλιά ηλίου δεν με ενοχλούν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Από άποψη αντοχής τα Sony είναι σκυλιά. Εδώ και τρία χρόνια έχουν δουλέψει άπειρες ώρες σε Xbox και υπολογιστή, χωρίς να έχουν εμφανεί σημάδια φθοράς. Για 20 ευρώ πιστεύω είναι ευκαιρία.

Δημοσ.

Παιδίά είναι άνετα για πολύωρη χρήση τα Sony? Επίσης είναι ευκαμπτα για μεγαλύτερα κεφάλια ή πιέζουν?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tol1as είπε

Παιδίά είναι άνετα για πολύωρη χρήση τα Sony? Επίσης είναι ευκαμπτα για μεγαλύτερα κεφάλια ή πιέζουν?

Ναι είναι άνετα. Το μήκος αυξομειώνεται για να τα προσαρμόσεις σωστά στο κεφάλι σου και είναι αρκετά εύκαμπτα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κι άλλες προσφορές. Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στα γρήγορα είδα Έχει πληκτρολόγιο Logitech g413 στα 49 ευρώ και Apple home pod mini 89 ευρώ. 

για τα ακουστικά θα μέγα ότι σε αυτή την τιμη είναι τίμια αλλά δεν είναι για πολύωρη χρήση. Τα kraken καλύτερη αγορά. Αν θέλετε φθηνά έχει Sony με 10 ευρώ Sony MDR-ZX110 στο Skroutz. 

η Δώστε κάτι παραπάνω και πάρτε καλύτερα audio technica , sennheiser κτλ που παίζουν προσφορές στα 60 ευρώ. Ασύρματα anker edificier jbl etc. Στα 50+ ευρώ. Για πολύωρη χρήση θες ακουστικά με καλά υλικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...