Προς το περιεχόμενο

Θήκες - Προστασία για iPhone, iPad, Galaxy S Series από ESRGEAR - 50% - 60% εκπτώσεις & Δωρεάν μεταφορικά από 40 ευρώ και πάνω

noble

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ υπολογίζω ΦΠΑ και άντε και κάποια προμήθεια της μεταφορικής για τον εκτελωνισμό; Δεν ξέρω πώς πάει νομίζω τα ΕΛΤΑ έχουν προμήθεια...

Πάντως ρε γμτ, πολύ εξευρωπαϊσμένο μου φάνηκε το e-shop, είχε τόσες χώρες, έλεγε για αποθήκες και τελικά έρχονται από Κίνα. Λίγο μαμουνιά θεωρώ...

Τουλάχιστον πιστεύω όσοι πήραμε τα πήραμε πολύ χαμηλότερα οπότε στο σύνολο πάλι κερδισμένοι θα είμαστε θέλω να πιστεύω...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις παρέλαβα χωρίς να περάσει τελωνείο. Ήρθε με ACS και η ετικέτα πάνω λέει αποστολέας από Βουλγαρία παρόλο που και εγώ είχα Υanwen tracking number.

Στις 26/7/2023 στις 8:24 ΜΜ, sargus είπε

Για όλα τα ποσά δηλαδή πληρώνουμε πλέον από Κίνα; δεν ισχύει το 20 ευρώ και πάνω; έχω καιρό να παραγγείλω και έχω μείνει πίσω!

'Εχει καταργηθει το 20ευρο απο πέρυσι. Απο το 1ο ευρώ πληρώνεις κανονικά ΦΠΑ

• Thanks 1

3 ώρες πριν, Arch11 είπε

παρηγγειλα 24-7, δεν εφτασε ακομα κατι, εινα κανεις αλλος εδω σε ιδια φαση?

Ο ηθικός αυτουργός! Εγώ…

6 ώρες πριν, Arch11 είπε

χαχα, ποτε θα μας ερθειιι????

😁 Εμένα γράφει ότι είναι στη χώρα προορισμού, αν ισχύει το tracking που κοιτάω. 2 βασικά μου έδωσαν, ένα κινεζικό και ένα άλλο μόνο με νούμερα (10ψηφιο ταιριάζει με τη λογική της ACS που είπε και ένας φίλος πιο πάνω) το οποίο δεν δουλεύει για την ώρα. Ας ελπίσουμε μες την εβδομάδα! Βασικά να γλιτώσω τους φόρους με νοιάζει περισσότερο, και για μένα και για όλους σας!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα μου ηρθε σημερα αλλα μονο το ενα κομματι που παρηγγειλα, δλδ μονο η προστασια οθονης, δεν ειχε μεσα το stand για το κινητο

Επεξ/σία από Arch11
  • Sad 1

20 λεπτά πριν, Arch11 είπε

Τελικα μου ηρθε σημερα αλλα μονο το ενα κομματι που παρηγγειλα, δλδ μονο η προστασια οθονης, δεν ειχε μεσα το stand για το κινητο

Ότι ναναι είναι μου φαίνεται…επικοινώνησε προφανώς σχετικά να δούμε τι θα σου πουν…λογικά αν δεν μίλησαν για 2 αποστολές, πρόκειται για λάθος…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...