Con_stantine Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Ναι την κάτσαμε τη βάρκα, θα έχει τελωνείο. The recipient will be responsible for any import taxes, customs duties, and fees associated with the recipient's country/territory. These costs vary depending on local law. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Από ποιο ποσό και πάνω πληρώνουμε τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, sargus είπε Από ποιο ποσό και πάνω πληρώνουμε τελωνείο; Με 7,50€ πλήρωσα 2.5€, οπότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Για όλα τα ποσά δηλαδή πληρώνουμε πλέον από Κίνα; δεν ισχύει το 20 ευρώ και πάνω; έχω καιρό να παραγγείλω και έχω μείνει πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Εγώ υπολογίζω ΦΠΑ και άντε και κάποια προμήθεια της μεταφορικής για τον εκτελωνισμό; Δεν ξέρω πώς πάει νομίζω τα ΕΛΤΑ έχουν προμήθεια... Πάντως ρε γμτ, πολύ εξευρωπαϊσμένο μου φάνηκε το e-shop, είχε τόσες χώρες, έλεγε για αποθήκες και τελικά έρχονται από Κίνα. Λίγο μαμουνιά θεωρώ... Τουλάχιστον πιστεύω όσοι πήραμε τα πήραμε πολύ χαμηλότερα οπότε στο σύνολο πάλι κερδισμένοι θα είμαστε θέλω να πιστεύω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Μόλις παρέλαβα χωρίς να περάσει τελωνείο. Ήρθε με ACS και η ετικέτα πάνω λέει αποστολέας από Βουλγαρία παρόλο που και εγώ είχα Υanwen tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyz21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Στις 26/7/2023 στις 8:24 ΜΜ, sargus είπε Για όλα τα ποσά δηλαδή πληρώνουμε πλέον από Κίνα; δεν ισχύει το 20 ευρώ και πάνω; έχω καιρό να παραγγείλω και έχω μείνει πίσω! 'Εχει καταργηθει το 20ευρο απο πέρυσι. Απο το 1ο ευρώ πληρώνεις κανονικά ΦΠΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyz21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Edit: έγραψα σε λαθος thread. Please delete. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από tonyz21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 παρηγγειλα 24-7, δεν εφτασε ακομα κατι, εινα κανεις αλλος εδω σε ιδια φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Arch11 είπε παρηγγειλα 24-7, δεν εφτασε ακομα κατι, εινα κανεις αλλος εδω σε ιδια φαση? Ο ηθικός αυτουργός! Εγώ… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, noble είπε Ο ηθικός αυτουργός! Εγώ… χαχα, ποτε θα μας ερθειιι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, Arch11 είπε χαχα, ποτε θα μας ερθειιι???? 😁 Εμένα γράφει ότι είναι στη χώρα προορισμού, αν ισχύει το tracking που κοιτάω. 2 βασικά μου έδωσαν, ένα κινεζικό και ένα άλλο μόνο με νούμερα (10ψηφιο ταιριάζει με τη λογική της ACS που είπε και ένας φίλος πιο πάνω) το οποίο δεν δουλεύει για την ώρα. Ας ελπίσουμε μες την εβδομάδα! Βασικά να γλιτώσω τους φόρους με νοιάζει περισσότερο, και για μένα και για όλους σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WhitePixel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Σε εμένα πάντως ήρθε με ΕΛΤΑ Courier μέσα σε 2-3 μέρες μπορεί να ήμουν από τους τυχερούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικα μου ηρθε σημερα αλλα μονο το ενα κομματι που παρηγγειλα, δλδ μονο η προστασια οθονης, δεν ειχε μεσα το stand για το κινητο Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από Arch11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 20 λεπτά πριν, Arch11 είπε Τελικα μου ηρθε σημερα αλλα μονο το ενα κομματι που παρηγγειλα, δλδ μονο η προστασια οθονης, δεν ειχε μεσα το stand για το κινητο Ότι ναναι είναι μου φαίνεται…επικοινώνησε προφανώς σχετικά να δούμε τι θα σου πουν…λογικά αν δεν μίλησαν για 2 αποστολές, πρόκειται για λάθος… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα