noble Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, επιβεβαιώστε αν θέλετε κιόλας νομίζω έχει πολύ καλές προσφορές αυτή τη στιγμή το esrgear.com σε θήκες κλπ. Βάλτε ότι θέλετε στο καλάθι και δείτε πώς διαμορφώνεται η τιμή. Εγώ πχ. πήρα αυτό με 30,79€ και αυτό με 12.88€ και δωρεάν μεταφορικά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Οποίος ενδιαφέρεται ας δοκιμάσει και αυτόν τον κωδικό "saleiphone" εμενα από 14 μου το κατέβασε 5,60€ με τζαμπε μεταφορικά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Σε apple δεν εχει εκπτωτικο κουπονι οπως στα samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Ξερουμε απο που στελνουν μην φαμε κανενα τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 12 hours ago, Arch11 said: Σε apple δεν εχει εκπτωτικο κουπονι οπως στα samsung Έχει back30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LumosMaxima Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Έληξε χθεσινή προσφορά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Να τα βάζετε στο καλάθι παιδιά, εγώ βλέπω να ισχύει και η χθεσινή. Έλεγε μέχρι 31/07... Ότι κωδικό δοκιμάσα ακυρώνει την προσφορά που γράφω... Οπότε βάλτε τα στο καλάθι χωρίς κωδικό και δείτε. @kukukali Φαίνεται να έχει πολλές αποθήκες στην Ευρώπη η εταιρεία και λέει πως αν η αποθήκη στη χώρα σου δεν έχει στοκ στέλνουν από άλλη. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναπαραγγείλει αλλά με τόσες αποθήκες θα ήταν παράξενο να στείλουν από εκτός ΕΕ. Επίσης για να λέει Ελλάδα παράδοση σε 1-4 μέρες ίσως έχουν αποθήκη και εδώ. Εδώ κάποιες πληροφορίες σχετικές με τις αποστολές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Εγω πήρα μια θήκη για s23u 8.40€ με magsafe και δωρεάν μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όντως πλέον βλέπω να έχει σταματήσει το μείον 50% & 60% χωρίς κωδικό και εγώ δυστυχώς και παίζει ο κωδικός back30 για -30% στις αναγραφόμενες τιμές. Δεν ξέρω αν αξίζει πλέον ας το αξιολογήσουν όσοι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν και αν δεν τους κάνει κόπο να ενημερώσουν... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από noble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) νομιζω αξιζε Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από Arch11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, Arch11 είπε νομιζω αξιζε Free shipping coupon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Χτες που δοκίμασα κάποιες θήκες δε γινόταν μείωση τιμής και το παράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Free shipping coupon? πρωτα το GALAXY80 και μετα κωδικος που εδωσε ενας φιλος πιο πανω, επιασαν κ τα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Τη φάγαμε μου φαίνεται...Μου ήρθε tracking info από μια εταιρεία yanwen...Κίνα...😮💨 Θα ενημερώσω για εξελίξεις...αν πέρασε από τελωνείο κλπ... Ζητώ συγνώμη από τους συμφορουμίτες που πιθανώς να έμπλεξα... 😔 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από noble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 36 λεπτά πριν, noble είπε Καλημέρα σε όλους! Τη φάγαμε μου φαίνεται...Μου ήρθε tracking info από μια εταιρεία yanwen...Κίνα...😮💨 Θα ενημερώσω για εξελίξεις...αν πέρασε από τελωνείο κλπ... Ζητώ συγνώμη από τους συμφορουμίτες που πιθανώς να έμπλεξα... 😔 Σήμερα μου ήρθε τελωνείο 2.5€ για δέμα 7€ από Yanwhen επειδή ηρθε κατευθείαν Ελλαδισταν και όχι μέσω Ευρώπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα