Bitbit Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 ίσως οι γυναίκες θα μπορούσαν να δώσουν σωστή απάντηση αλλά να δούμε.... Έχω δέρμα λίγο λιπαρό και πολλές μέρες είμαι για ώρες εκτός σπιτιού-γραφείου λόγω δουλειάς. Όταν είμαι σε γραφείο ρίχνω λίγο νερό και σαπούνι στο πρόσωπο μου και έρχομαι στα ίσα μου. Όταν όμως είμαι εκτός, αυτό δεν είναι εύκολο. Ειδικά τώρα με τη ζέστη το πρόσωπο μου γίνεται χάλια. Υπάρχουν κάποια μαντηλάκια τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν προσωρινά δουλειά; Είμαι πχ σε μια δουλειά, δε μπορώ να πάω μετά σε ραντεβού με μια μούρη σαν τον κ... της μαϊμούς. Ακουμπάω το πρόσωπο και είναι σα να έχω λάδι Αυτά εδώ κάνουν;
manzana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Λοιπόν, και καλά και οικονομικά γι'αυτό που θες είναι: https://www.sklavenitis.gr/kallyntika-eidi-prosopikis-ygieinis/ygieini-peripoiisi-prosopoy/mantilakia-katharismoy-prosopoy/-1375675/ και μετά έχει αντίστοιχα για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες και το lidl, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τιμή. Αλλά αυτά του Σκλαβενίτη της δικής του μάρκας που σου παρέθεσα στο λινκ πιστεύω θα σε καλύψουν. Επίσης μιας κι έγραψες πως όταν είσαι στη δουλειά μπορείς και πλένεις το πρόσωπό σου, πιστεύω όταν γράφεις με σαπούνι να εννοείς σαπούνι για το πρόσωπο, διαφορετικά αν το κάνεις με το κοινό σαπούμι που πλένουμε τα χέρια μας παίζει να σου προκαλεί παραπάνω λιπαρότητα μετά από ώρα, από ότι κανονικά θα έβγαζε το πρόσωπό σου.
Bitbit Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 10 hours ago, manzana said: Λοιπόν, και καλά και οικονομικά γι'αυτό που θες είναι: https://www.sklavenitis.gr/kallyntika-eidi-prosopikis-ygieinis/ygieini-peripoiisi-prosopoy/mantilakia-katharismoy-prosopoy/-1375675/ και μετά έχει αντίστοιχα για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες και το lidl, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τιμή. Αλλά αυτά του Σκλαβενίτη της δικής του μάρκας που σου παρέθεσα στο λινκ πιστεύω θα σε καλύψουν. Επίσης μιας κι έγραψες πως όταν είσαι στη δουλειά μπορείς και πλένεις το πρόσωπό σου, πιστεύω όταν γράφεις με σαπούνι να εννοείς σαπούνι για το πρόσωπο, διαφορετικά αν το κάνεις με το κοινό σαπούμι που πλένουμε τα χέρια μας παίζει να σου προκαλεί παραπάνω λιπαρότητα μετά από ώρα, από ότι κανονικά θα έβγαζε το πρόσωπό σου. ευχαριστώ για την πρόταση. Θα τα δοκιμάσω σήμερα κιόλας. όσο γι αυτό που ρώτησες, το σαπούνι που χρησιμοποιώ ειναι ανάλογα..... dove/πράσινο/detol. Με τα συγκεκριμένα δεν έχω θέμα. Δεν έχω πάρει κάποιο ειδικό σαπούνι. Το θέμα μου ειναι όπως είπα όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και είμαι στην κίνηση.
Menelaos83 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Bitbit είπε ευχαριστώ για την πρόταση. Θα τα δοκιμάσω σήμερα κιόλας. όσο γι αυτό που ρώτησες, το σαπούνι που χρησιμοποιώ ειναι ανάλογα..... dove/πράσινο/detol. Με τα συγκεκριμένα δεν έχω θέμα. Δεν έχω πάρει κάποιο ειδικό σαπούνι. Το θέμα μου ειναι όπως είπα όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και είμαι στην κίνηση. Παντως δεν ειναι οτι καλυτερο αυτα τα σαπουνια για το προσωπο. Τα παραπανω παντως μαντηλακια ειναι αρκετα καλα για αυτο που ψαχνεις. Επισης καλο ειναι να μην το πλενεις συνεχεια, δλδ μια το πρωι μια το βραδυ αντε και αλλη μια φορα μεσα στην μερα αν ησουν εξω με ζεστη, αν βγεις απο το γραφειο μια φορα και γυρισεις. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από Menelaos83 1
manzana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Ναι συμφωνώ, για τον καθαρισμό του προσώπου τα συμβατικά σαπούνια δεν είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά εφόσον έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Στο εμπόριο υπάρχει ποικιλία σαπουνιών προσώπου για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες. Μπορείς να αρχίζεις να δοκιμάζεις πιο σου "κάθεται" καλύτερα και να χρησιμοποιείς αυτό. 1
Bitbit Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 λοιπόν, πήρα αυτά τα μαντηλάκια και δοκίμασα ένα. Θα βγάλω συμπέρασμα στην πορεία Το καλό είναι ότι δεν έχει κάτι ώστε να τσούζουν τα μάτια και επίσης δεν αφήνουν "χνούδι" από την τριβή με τα γένια. Το μέγεθος είναι οκ, Πάλι καλά που δεν είναι σαν τα μικρά αντιβακτηριδιακά. Πιστεύω θα με βολέψουν σαν μια προσωρινή λύση. Θα δείξει... Όσο για τα σαπούνια που λέτε, δεν είχα θέμα με αυτά που χρησιμοποιώ. Πχ όταν είμαι όλη μέρα στο σπίτι, θα πλυθώ το πρωί, μεσημέρι -απόγευμα και βράδυ. Αυτά με την προϋπόθεση ότι δε θα κάνω κάτι. πχ δουλειές σε κήπο. Θα το δω όμως και με το σαπούνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα