alfar1979 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μετά από 3,5 χρόνια με το απροβλημάτιστο Huawei nova 5t, έφτασε η ώρα για μετάβαση σε νέα συσκευή. Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε oneplus 11, oneplus nord 3 και το Nothing phone 2. Μιας και είμαι μπερδεμένος θα ήθελα την βοήθειά σας. Η χρήση του θα είναι απλή κλήσεις, social, yt αντε και καμία φωτογραφία που και που. Απλά θα ήθελα να το κρατήσω και αυτό για περισσότερο από 3 χρόνια . Η αγορά θα γίνει από φυσικό κατάστημα. Ευχαριστώ
Λύση aces Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, alfar1979 είπε Μετά από 3,5 χρόνια με το απροβλημάτιστο Huawei nova 5t, έφτασε η ώρα για μετάβαση σε νέα συσκευή. Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε oneplus 11, oneplus nord 3 και το Nothing phone 2. Μιας και είμαι μπερδεμένος θα ήθελα την βοήθειά σας. Η χρήση του θα είναι απλή κλήσεις, social, yt αντε και καμία φωτογραφία που και που. Απλά θα ήθελα να το κρατήσω και αυτό για περισσότερο από 3 χρόνια . Η αγορά θα γίνει από φυσικό κατάστημα. Ευχαριστώ OnePlus Nord 3 3+1 χρόνια ενημερωσεις απλά επέλεξε την επίσημη σελιδα ή το amazon Εναλλακτικά ενδιαφέρον έχει κ το Oppo Reno 10 Pro με ωραιες καμερες νεο design λογισμικο ελαφρυ οπως τα OnePlus https://www.oppo.com/gr/smartphones/series-reno/reno10-pro/ Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από aces 1
alfar1979 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Πηγα στον Κωτσοβολο για το OnePlus nord 3 αλλά μου είπαν πως έπρεπε να γίνει παραγγελία και κάποια στιγμή - μέχρι 25 ημέρες - θα ερχόταν. Μεταβολή για πλαίσιο έγινε παραγγελία στο Oppo reno 10 pro 5g και αύριο το πρωί θα είναι στα χέρια μου. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα