james01gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Πάντως είχα κλείσει τον περασμένο Μάιο με κάρτα δική μου και εισητηριο στο όνομα της πεθεράς κου, δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο.
doubleh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Λογικά είναι παγίδα. Αφού στην αρχή λέει πως δεν έχει πάρε δώσε μαζί τους κ δεν έχουν το δικαίωμα να πουλάνε εισιτήρια στις πτήσεις της, γιατί μετά λέει για τη διαδικασία; δεν στέκει. Πάντως για το ξεφτίλες κλπ, γιατί είναι ξεφτίλες; που σου δίνουν την επιλογή να επιλέξεις τι θέλεις κ να πληρώσεις μόνο γι αυτά; Αν είναι αυτοί ξεφτίλες, οι άλλες αεροπορικές όπως η Aegean, που χρεώνουν εξαρχής τα πάντα, με τιμές στο Θεό κ δεν παρέχουν τίποτα ουσιαστικά τι είναι;
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 42 λεπτά πριν, james01gr είπε Πάντως είχα κλείσει τον περασμένο Μάιο με κάρτα δική μου και εισητηριο στο όνομα της πεθεράς κου, δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο. O φίλος έκλεισε απο γραφείο που δεν συνεργάζεται με την ryanair και για αυτό έχει πρόβλημα.Είχες χρησιμοποιήσει και εσύ το mytrip?
george1807 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μόνο εμένα μου φαίνεται για scam τύπου ΕΛΤΑ; Πλήρωσε ένα μικρό ποσό που δεν σε νοιάζει, αλλά έτσι έχουμε τα στοιχεία της κάρτας σου.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, george1807 είπε Μόνο εμένα μου φαίνεται για scam τύπου ΕΛΤΑ; Πλήρωσε ένα μικρό ποσό που δεν σε νοιάζει, αλλά έτσι έχουμε τα στοιχεία της κάρτας σου. τα λινκς στην ryanair βγάζουν πάντως.
Asevastos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μη σε αγχώνει. Πέρασα την ίδια διαδικασία πρόσφατα. Κάνεις κανονικά το verification και όλα οκ, τίποτα το περίεργο-ύποπτο. Δε θα μπορείς να κάνεις checkin χωρίς verification.
gakost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 hours ago, lector said: Φυσικα και οχι, για την κονομα το κανει. Ακους εκει 0,60 για το κοστος του face recognition tool, γελανε και τα πομολα. Γιατί σου κάνει εντύπωση που κάποια υπηρεσία ή εργαλείο έχει κόστος; Κάθε τι που έχει να κάνει με πληροφοριακό σύστημα έχει κόστος. Που το παράλογο να το πληρώσεις; 2 1
george1807 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε τα λινκς στην ryanair βγάζουν πάντως. Όντως, αλλά με μια γρήγορη μάτια στο link με τα fees, δεν βρήκα το fee για το face verification.
lector Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 21 ώρες πριν, gakost είπε Γιατί σου κάνει εντύπωση που κάποια υπηρεσία ή εργαλείο έχει κόστος; Κάθε τι που έχει να κάνει με πληροφοριακό σύστημα έχει κόστος. Που το παράλογο να το πληρώσεις; Δηλαδη η διαδικασια standard verification που δε χρεωνεται, δεν εχει κοστος; Γινεται μονη της, οπως βγαινει ο ηλιος το πρωι; 1
sdikr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 11 hours ago, lector said: Δηλαδη η διαδικασια standard verification που δε χρεωνεται, δεν εχει κοστος; Γινεται μονη της, οπως βγαινει ο ηλιος το πρωι; Να την χρεώνει και αυτή τότε για να είσαι εντάξει και να μην γκρινιάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις