Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως είχα κλείσει τον περασμένο Μάιο με κάρτα δική μου και εισητηριο στο όνομα της πεθεράς κου, δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.

Λογικά είναι παγίδα. Αφού στην αρχή λέει πως δεν έχει πάρε δώσε μαζί τους κ δεν έχουν το δικαίωμα να πουλάνε εισιτήρια στις πτήσεις της, γιατί μετά λέει για τη διαδικασία; δεν στέκει.

Πάντως για το ξεφτίλες κλπ, γιατί είναι ξεφτίλες; που σου δίνουν την επιλογή να επιλέξεις τι θέλεις κ να πληρώσεις μόνο γι αυτά; 

Αν είναι αυτοί ξεφτίλες, οι άλλες αεροπορικές όπως η Aegean, που χρεώνουν εξαρχής τα πάντα, με τιμές στο Θεό κ δεν παρέχουν τίποτα ουσιαστικά τι είναι;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, james01gr είπε

Πάντως είχα κλείσει τον περασμένο Μάιο με κάρτα δική μου και εισητηριο στο όνομα της πεθεράς κου, δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο. 

O φίλος έκλεισε απο γραφείο που δεν συνεργάζεται με την ryanair και για αυτό έχει πρόβλημα.Είχες χρησιμοποιήσει και εσύ το mytrip?

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται για scam τύπου ΕΛΤΑ;

Πλήρωσε ένα μικρό ποσό που δεν σε νοιάζει, αλλά έτσι έχουμε τα στοιχεία της κάρτας σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george1807 είπε

Μόνο εμένα μου φαίνεται για scam τύπου ΕΛΤΑ;

Πλήρωσε ένα μικρό ποσό που δεν σε νοιάζει, αλλά έτσι έχουμε τα στοιχεία της κάρτας σου.

τα λινκς στην ryanair βγάζουν πάντως.

Δημοσ.

Μη σε αγχώνει. Πέρασα την ίδια διαδικασία πρόσφατα. Κάνεις κανονικά το verification και όλα οκ, τίποτα το περίεργο-ύποπτο. Δε θα μπορείς να κάνεις checkin χωρίς verification. 

Δημοσ.
2 hours ago, lector said:

Φυσικα και οχι, για την κονομα το κανει. Ακους εκει 0,60 για το κοστος του face recognition tool, γελανε και τα πομολα.

Γιατί σου κάνει εντύπωση που κάποια υπηρεσία ή εργαλείο έχει κόστος; Κάθε τι που έχει να κάνει με πληροφοριακό σύστημα έχει κόστος. Που το παράλογο να το πληρώσεις;

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

τα λινκς στην ryanair βγάζουν πάντως.

Όντως, αλλά με μια γρήγορη μάτια στο link με τα fees, δεν βρήκα το fee για το face verification.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, gakost είπε

Γιατί σου κάνει εντύπωση που κάποια υπηρεσία ή εργαλείο έχει κόστος; Κάθε τι που έχει να κάνει με πληροφοριακό σύστημα έχει κόστος. Που το παράλογο να το πληρώσεις;

Δηλαδη η διαδικασια standard verification που δε χρεωνεται, δεν εχει κοστος; Γινεται μονη της, οπως βγαινει ο ηλιος το πρωι;

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, lector said:

Δηλαδη η διαδικασια standard verification που δε χρεωνεται, δεν εχει κοστος; Γινεται μονη της, οπως βγαινει ο ηλιος το πρωι;

Να την χρεώνει και αυτή τότε για να είσαι εντάξει και να μην γκρινιάζεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...