Federacion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Συνάδελφοι στην τρέλα, Η κοπέλα μου έκλεισε εισητήρια Ryanair για μια φίλη της από το site Mytrip. Δλδ τα πλήρωσε και τα αγόρασε με την κάρτα της αλλά τα έκλεισε στο όνομα της φίλης της. Μετά από μία μέρα η Ryanair έστειλε το κάτωθι mail. Τι πιστεύτε πως πρέπει να γίνει; Εάν η φίλη το αγνοήσει και κάνει απλά check in δεν θα είναι οκ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Customer Verification Required This booking, ------, appears to have been made through a third-party travel agent who has no commercial relationship with Ryanair to sell our flights. Therefore, Ryanair has blocked this booking. As third-party travel agents often do not provide Ryanair with the correct passenger email address and payment details, we need to verify a passenger's identity before they can manage their booking and check-in online. Ryanair needs to carry out this verification process in order to ensure we can comply with safety and security requirements. Once a passenger on the bookings has completed Ryanair's verification process, we will provide full access to the booking, including to the ability to make changes to the booking, add additional services, and complete online check-in. There are two online verification options available: Uses facial recognition technology. Verify in approx. 2 minutes. Requires a copy of the passenger's identification documentation and a device with a camera. Verify now Verifies the passenger's signature. Verify within 7 days. Requires a copy of the passenger's identification documentation and a device with a camera. Verify now Express Verification is available at a cost of EUR 0.59c per booking. This fee covers the cost of the face recognition tool. Ryanair does not benefit commercially from this. There is no charge for Standard Verification. Passengers who do not avail of Express Verification or Standard Verification to verify their bookings can verify at the Ryanair ticket desk up to 60 minutes before departure. However, we do not recommend this option as an airport check-in fee will apply (please see our Table of Fees). Please ensure you only book Ryanair flights and services directly on Ryanair.com or on the Ryanair app. You will always find the lowest price for Ryanair flights and products and the best service when you book directly with Ryanair. The Ryanair Customer Care Team.
bilya Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 να μιλήσει προφανώς με την Mytrip, επίσης αυτό το verification δεν το χω συναντήσει ποτέ με την ryanair οπότε παίζει να ναι κ phising mail. 2
Bitbit Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 εγώ γελάω με τα fee. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Είναι ικανοί να πέφτει το αεροπλάνο και να πετάγεται μήνυμα του τύπου insert coin για να ανοίξουν τα σωσίβια. αμφιβάλλω αν υπάρχουν μεγαλύτεροι ξεφτίλες. Ειλικρινά ψάχνω και δε μπορώ να βρω
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μπέρδεμα,για αυτό κλείνουμε απευθείας απο τις αεροπορικές. Αν το αφήσει για το αεροδρόμιο θα πληρώσει ,κάμποσα. 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε εγώ γελάω με τα fee. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Είναι ικανοί να πέφτει το αεροπλάνο και να πετάγεται μήνυμα του τύπου insert coin για να ανοίξουν τα σωσίβια. αμφιβάλλω αν υπάρχουν μεγαλύτεροι ξεφτίλες. Ειλικρινά ψάχνω και δε μπορώ να βρω ας εκλεινε απευθείας να μην έχει τέτοια έξοδα. 2
Bitbit Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Ukforthemoment said: ας εκλεινε απευθείας να μην έχει τέτοια έξοδα. γενικό είναι το θέμα. όσοι έχουν ταξιδέψει μαζί τους ξέρουν τι γίνεται. οκ είναι φθηνοί αλλά είναι ξεφτίλες. Παίζει να χρεώνουν και το κωλόχαρτo με το mm
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Bitbit είπε γενικό είναι το θέμα. όσοι έχουν ταξιδέψει μαζί τους ξέρουν τι γίνεται. οκ είναι φθηνοί αλλά είναι ξεφτίλες. Παίζει να χρεώνουν και το κωλόχαρτo με το mm Με low cost ταξιδευω οπότε τα ξέρω πολύ καλα,ryanair wizz easyjet .Βγάζουν απο την μύγα ξύγκι αλλά το ξέρεις ,επιλέγεις συνειδητά. Αλλά πάντα εισιτήρια απο τα δικά τους sites,χωρίς να ανησυχώ πότε θα ανοίξει το check in ή αν θα τσακωθεί το γραφείο την αεροπορική.
Bitbit Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Ukforthemoment said: Με low cost ταξιδευω οπότε τα ξέρω πολύ καλα,ryanair wizz easyjet .Βγάζουν απο την μύγα ξύγκι αλλά το ξέρεις ,επιλέγεις συνειδητά. Αλλά πάντα εισιτήρια απο τα δικά τους sites,χωρίς να ανησυχώ πότε θα ανοίξει το check in ή αν θα τσακωθεί το γραφείο την αεροπορική. ακριβώς, το ξέρεις και πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί δε ξέρεις από που μπορεί να σου την καρφώσουν την έξτρα χρέωση
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 μεσάζοντες ινδίας που βγάζουν λεφτα απο αυτους που καταλάθος κλεινουν εισιτήρια απο το σαιτ τους αντι για την ryanair. δεν ξερω γιατι η ryanair να πρεπει να μπει σε αυτη τη διαδικασια αλλα δεν νομιζω οτι το κανει για να σε ταλαιπωρησει.
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Βγάζουν απο την μύγα ξύγκι αλλά το ξέρεις ,επιλέγεις συνειδητά. Πολλοι ειναια υτοι που δεν επιλεγουν συνειδητα, και μετα τους κανει εντυπωση που δεν καθεται η παρεα μαζι, που χρεωνουν σε παραπανω κιλα/ογκο κτλ..
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Πολλοι ειναια υτοι που δεν επιλεγουν συνειδητα, και μετα τους κανει εντυπωση που δεν καθεται η παρεα μαζι, που χρεωνουν σε παραπανω κιλα/ογκο κτλ.. Τους yolo δεν τους λυπάμαι. 4
Vault13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μπέρδεμα,για αυτό κλείνουμε απευθείας απο τις αεροπορικές Μπορει να εχω γλιτωσει και 500€ συνολικα απο τους τριτους. Ισως καιαρκετα παραπανω
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Vault13 είπε Μπορει να εχω γλιτωσει και 500€ συνολικα απο τους τριτους. Ισως καιαρκετα παραπανω Μπράβο σου και το εννοώ,έμενα η kiwi μου έφαγε 180€ και απο τότε ποτέ ξανά.Απο τις αεροπορικές ακόμα και στον καιρό του κόβιντ που είχα κλείσει κάμποσες πτησεις δεν έχασα ούτε ένα €,μάλιστα με την wizz έβγαλα και μια πτήση τζάμπα απο το 120% που επέστρεφε στο wizz club.
sdikr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 3 hours ago, Bitbit said: εγώ γελάω με τα fee. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Είναι ικανοί να πέφτει το αεροπλάνο και να πετάγεται μήνυμα του τύπου insert coin για να ανοίξουν τα σωσίβια. αμφιβάλλω αν υπάρχουν μεγαλύτεροι ξεφτίλες. Ειλικρινά ψάχνω και δε μπορώ να βρω Σου λέει μπορείς να επιλέξεις το standard που έχει 7days wait, το fee είναι για την υπηρεσία που κάνει το express, δεν λέω ryan είναι αυτή, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι λάθος. Ελπίζω μόνο να μην κλείσουν και αυτοί 😜 1
lector Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν νομιζω οτι το κανει για να σε ταλαιπωρησει. Φυσικα και οχι, για την κονομα το κανει. Ακους εκει 0,60 για το κοστος του face recognition tool, γελανε και τα πομολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις